- 3 Eylül 2013
- 422
- 198
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle ben bugun iliskiden sonra 8 gunde kan verdim 3 saat sonra cikacak sonuc
Yarın evde bir daha yapacağım. Sonra kan vermeyi düşünüyorum. Olumsuz bir sonuç görmekten korktuğum için erteliyorum sanırım. Diğer yandan da hamileymiş gibi hissediyorum.Canim benim bildigim supheli iliskiden sonra 10 gun deniyo ama 10 gun olmus kan testinen garantisi tabi canim firsatin varsa yaptir bnce canim
Şu saatlerde sonuca bakıyorsundur sanırım. Sonuç nedir?Aynen oyle ben bugun iliskiden sonra 8 gunde kan verdim 3 saat sonra cikacak sonuc
İnsallah cift cizgi gorursun canim ama aslinda cok da gec kalmamak lazim ogrrnmek icin :)Yarın evde bir daha yapacağım. Sonra kan vermeyi düşünüyorum. Olumsuz bir sonuç görmekten korktuğum için erteliyorum sanırım. Diğer yandan da hamileymiş gibi hissediyorum.
Doğru diyorsun. Yarın büyük gün.İnsallah cift cizgi gorursun canim ama aslinda cok da gec kalmamak lazim ogrrnmek icin :)
Az önce bir test daha yaptım ve sonuç negatif Hala umut var mı bilmiyorum ama çok üzüldüm. Geçen ay genel muayene için kontrola gittim ve dr her şey çok iyi dedi. Neden gecikme oldu acaba?İnsallah cift cizgi gorursun canim ama aslinda cok da gec kalmamak lazim ogrrnmek icin :)
Canim forumda okuduklarimda benim karsilastiklarim var gebe oldugundan emin olup adet sokturucuyu doktor verdigi halde kullanmayip daha sonra gebeligi anlasilanlar.ama sen bence canim kendine stres yapip eger gebe degilsen diger ayki sansini cok azaltiyo olabilirsin.en guzeli bi kac gun sonra kan tahlili yaptir ona gore yeni kararlarini ver benceAz önce bir test daha yaptım ve sonuç negatif Hala umut var mı bilmiyorum ama çok üzüldüm. Geçen ay genel muayene için kontrola gittim ve dr her şey çok iyi dedi. Neden gecikme oldu acaba?
Doğru. Sonuç canımı epey sıktı. Bugün sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Onda her şey belli olur zaten.Canim forumda okuduklarimda benim karsilastiklarim var gebe oldugundan emin olup adet sokturucuyu doktor verdigi halde kullanmayip daha sonra gebeligi anlasilanlar.ama sen bence canim kendine stres yapip eger gebe degilsen diger ayki sansini cok azaltiyo olabilirsin.en guzeli bi kac gun sonra kan tahlili yaptir ona gore yeni kararlarini ver bence
Hayirlisi olsun canim.insallah dua edicem senin icin :)Doğru. Sonuç canımı epey sıktı. Bugün sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Onda her şey belli olur zaten.
Çok teşekkürler. Allah isteyen herkese nasip eder inşallahHayirlisi olsun canim.insallah dua edicem senin icin :)
Gecmis olsun canim dikkat et kendineDalgınlık mı desem başka şey mi? Tam kan vermeye giderken park yerinde kaza yaptım. Diğer aracın kapısında biraz göçük ve çizik bende de sadece çizik var. Arabayı geri geri çıkarıyordum. Ben bu hatayı nasıl yaptım
Canım bu belirtilerin gecikmenin olduğu zaman hamile miydin acaba ?Dalgınlık mı desem başka şey mi? Tam kan vermeye giderken park yerinde kaza yaptım. Diğer aracın kapısında biraz göçük ve çizik bende de sadece çizik var. Arabayı geri geri çıkarıyordum. Ben bu hatayı nasıl yaptım