• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Zevk sahibi bayanlar saç rengi konusunda yardım istiyorum.

evet canım hamıleyım..
yalnız bu sarı benım cok uzun zamandan berı ıcımde kalmıs olan bır ton ve bır turlu ulasamadım..
sımdı olmasada doğuma az kaldı ondan sonra yaptırıcam o farketmez de..
yakısıp yakısmacagı konusu benı dusunduruyor.. fisfisfis

eğer resımlerdekı senısen.bebek gıbı suratın var.ama o sarı cok ıddalı değilmı:1closedeyes: yakısır ama gene cok ii düşün

Yakışır canım yakışır , kendi saçının üzerine sık röfle de yaptırabilirsin o da sana güzel gider saçların da istediğin gibi sarı görülür.

hangisini kastettin canım anlamadım... :sm_confused:

canım boyatmana gerek yok böyle kalabilr dedim ama illa boyatıcagım diyorsan sarının doğal tonları sana çok yakışır resmdende anlaşılıyo biraz gozlerin renkli galiba ela yada yeşl galba gozleri çok guzel çıkarır boylede yapabilrsn:1hug::enbuyukkk:

canım boyatmana gerek yok böyle kalabilr dedim ama illa boyatıcagım diyorsan sarının doğal tonları sana çok yakışır resmdende anlaşılıyo biraz gozlerin renkli galiba ela yada yeşl galba gozleri çok guzel çıkarır boylede yapabilrsn:1hug::enbuyukkk:

şimdi anladım canım, cok saol bende oyle bırseye karar verdım..
bakalım nasıl olucak.. :1rolleyes:

kizlar bende balyaj düsünüyorum ama diplerden uclara acilmasini istiyorum uclarinin sari olmasini istiorm.. uzmantvden baktigimda istedigim türdeki balyajin ismini bulamadim.. dedigim balyajin ismi nedir acaba bilen varsa bana yardimci olursa cok sevinirim...

Back