Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaZevk sahibi bayanlar saç rengi konusunda yardım istiyorum.
evet canım hamıleyım..
yalnız bu sarı benım cok uzun zamandan berı ıcımde kalmıs olan bır ton ve bır turlu ulasamadım..
sımdı olmasada doğuma az kaldı ondan sonra yaptırıcam o farketmez de..
yakısıp yakısmacagı konusu benı dusunduruyor.. fisfisfis
canım boyatmana gerek yok böyle kalabilr dedim ama illa boyatıcagım diyorsan sarının doğal tonları sana çok yakışır resmdende anlaşılıyo biraz gozlerin renkli galiba ela yada yeşl galba gozleri çok guzel çıkarır boylede yapabilrsn:1hug::enbuyukkk:
canım boyatmana gerek yok böyle kalabilr dedim ama illa boyatıcagım diyorsan sarının doğal tonları sana çok yakışır resmdende anlaşılıyo biraz gozlerin renkli galiba ela yada yeşl galba gozleri çok guzel çıkarır boylede yapabilrsn:1hug::enbuyukkk:
canım ne yaptın arap sabunu yada beyaz sabun denedin mi akması için?:)bekliyor msun hala.bak kadınlar kulubude yavaş yavaş sarı tonlar demeye başlamış.
kizlar bende balyaj düsünüyorum ama diplerden uclara acilmasini istiyorum uclarinin sari olmasini istiorm.. uzmantvden baktigimda istedigim türdeki balyajin ismini bulamadim.. dedigim balyajin ismi nedir acaba bilen varsa bana yardimci olursa cok sevinirim...