• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Zevk sahibi bayanlar saç rengi konusunda yardım istiyorum.

valla canim ben siyah sac seven biri oldugum icin siyah diyecektim hemen ama fotoraflari görünce fikrim degisti....
arzu ettigin sac rengi gercekten cok yakisir sana...
belki hemen istedigin renk olmayabilir ama ilk önce kahve rengi tonu yaptirsan yani yavas yavas actirsan tonu belki daha iyi olur...
hos sunu da söylim siyahta cok yakismis...
sen yinede sacina zarar vermeden boyasan daha iyi olur arkadasim bütün arkadaslarim saclarini boyattiklari icin cok pismanlar aman deyim yani...

valla canim ben siyah sac seven biri oldugum icin siyah diyecektim hemen ama fotoraflari görünce fikrim degisti....
arzu ettigin sac rengi gercekten cok yakisir sana...
belki hemen istedigin renk olmayabilir ama ilk önce kahve rengi tonu yaptirsan yani yavas yavas actirsan tonu belki daha iyi olur...
hos sunu da söylim siyahta cok yakismis...
sen yinede sacina zarar vermeden boyasan daha iyi olur arkadasim bütün arkadaslarim saclarini boyattiklari icin cok pismanlar aman deyim yani...

boyasan derken anlamadım canım,
siyaha mı boyasam ? yoksa sarıyı mı denesem ?.. :uhm:
eğer sarı gercekten yakısır dıyorsan siyah a hıc gırmeyecegım boyatsam bıle kendı rengıme yanı kumrala boyatıcam bıraz daha gectıkten sonra sarıyı denıyecegım.. fisfisfis
siyah boyarsam donusu hıc olmaz cunku uzamasından baska... :1rolleyes:

ya bence kahve tonlari yani sariya yakin bi tona yap...
sana öyle daha yakisir gibi geldi...
ama güzelin be bacim ne yapsan yakisir...

ya bence kahve tonlari yani sariya yakin bi tona yap...
sana öyle daha yakisir gibi geldi...
ama güzelin be bacim ne yapsan yakisir...

tesekkurler canım saolasın.. o senın guzellıgın.. :utangac:
tamam asagı yukarı karar verdım sanırım.. basarırsam da bu sarıya ulasırsam elbet bır gun buraya koyarım.. :1rolleyes:
sevgiler canım.. :1hug:

canım netten bıraz arastırsan ünlülerden vs hoşuna gıden bır model varsa onu örnek alsan ıyı olur..
ben öyle yaptım o zaman bi çok fikir türeyebiliyor kafanda..
uclarına bırsey attırayım mı derken nasıl bırsey onu pek anlamadım... sadece uclara balyaj gıbımı komple mı..
bal köpüğü ve onun bı kac tonlaması ıle ince balyaj attırabılırsın tenım bugday dıyosun yakısabılır..
sana örnek bır resım atıyorum.. yerimseniben

927uu1.jpg

927uu1.70bc7a9ced.jpg

sadece uçlara balyaj gibi tatlım.komple istemiyorum.saçımın tek renk değil bikaç renk olmasını istiyorum..gönderdiğin resmi kopyaladım canım işime yarayacak galiba.a.s.

senin için olan yorumları okudum canım.sarı diyen artmış bayağı...:1hug:
karar verdin mi?

bana kalırsa kendi saç rengin daha hoş kumral tonları düşünsen daha iyi olur gibime geliyor çok güzel bir yüzün var bu arada:)resim ekleyemedim ama linki yollimhttp://www.sacmodelleri.org/kumral_sac_modelleri/detay.php?model=./kumral_sac_modelleri0489.jpg saçını çok yıpratma kendi tonlarında değiştir.öptüm sevgiler

bence sarı güzel ama kaşlarınında boyanması gerek onun için sakın saçının boyasını vurdurma çok bilinçli bir kuaföre git ayrıca ilk önce saçlarını bir süre işlem yapmadan dinlendir
bende seneye düşünüyorum sarı ama tek ton değil balyaj olarak bence kendini güzel hissetmek önemli ama dedim gibi iyi bir kuaför şart
benimde siyah boya vardı açmak istedim kuaförüm en az 5 işlem yaptı ve 15 gün gibi bir zamana böldü saçada sanada yazık çünkü

bana kalırsa kendi saç rengin daha hoş kumral tonları düşünsen daha iyi olur gibime geliyor çok güzel bir yüzün var bu arada:)resim ekleyemedim ama linki yollimhttp://www.sacmodelleri.org/kumral_sac_modelleri/detay.php?model=./kumral_sac_modelleri0489.jpg saçını çok yıpratma kendi tonlarında değiştir.öptüm sevgiler

çok tesekkurler canım..
dediğin gibi evet once su kumralıma bı doneyım sonra bı ıkı ton acarım fazla oynamam..
zaten kendı sacımdan bu sarıya ulasmak daha kolaydı ama elıme yuzume bulastı ıste.. :bbo:
kendı sacımın rengınıde ozledım hakkaten..:a015:

sadece uçlara balyaj gibi tatlım.komple istemiyorum.saçımın tek renk değil bikaç renk olmasını istiyorum..gönderdiğin resmi kopyaladım canım işime yarayacak galiba.a.s.

senin için olan yorumları okudum canım.sarı diyen artmış bayağı...:1hug:
karar verdin mi?

sadece uclara sarı balyaj kahve sacın ustune cok cart olmaz mı.. CADIARZU
ama bu resımde mesela ınce ınce atılmıs sarı ve bal köpüğü kaynasmıs bırbırıne ve genel olarak hos gorunuyor sankı..fisfisfis
bence netten bol bol resımlere bak belkı cok daha farklı seylerde begenebılırsın..
ama ben balyajı pek hazetmıyorum yanı ozellıkle sac rengın koyu ıse..
benım koyu olmamasına ragmen ılk kuaför maceramda kumralın ustune platın balyaj yapmıstı oysakı benım ıstedgım o kadar farklı bırseydı kı.. :kızgın:
hiç begenmemıstım balyaj hos gelmıyor bana.. Çok üzgünüm çoook
ama yınede sen bılırsın tabiki.. yerimseniben
ben kumrala yanı orjınal rengıme donmeye karar verdım.. ondan sonra sacım toparlanınca kumraldan sarıya donmek daha mantıklı olucak..
sıyahı dusunmuyorum yanı.. :1no2:

selam canım :))
benim doğal saç rengim de senin doğal halinin bi iki ton açığı.. hamilelik öncesi, kendi saç rengimin üzerine röfle yaptırmıştım çok güzel bir sarı tonu olmuştu.. senin istediğin renge yakın..ama beyaz tenli olduğum için ki sen de öylesin.. sarı saç rengi, makyajsızken çok solgun gösteriyor yüzü .. bence de önce kendi doğal rengine boya sonra kendi saçının üzerinden yaptırırsın ne renk istiyorsan.. daha hoş bir renk tonu elde edersin..sevgiler..

sadece uclara sarı balyaj kahve sacın ustune cok cart olmaz mı.. CADIARZU
ama bu resımde mesela ınce ınce atılmıs sarı ve bal köpüğü kaynasmıs bırbırıne ve genel olarak hos gorunuyor sankı..fisfisfis
bence netten bol bol resımlere bak belkı cok daha farklı seylerde begenebılırsın..
ama ben balyajı pek hazetmıyorum yanı ozellıkle sac rengın koyu ıse..
benım koyu olmamasına ragmen ılk kuaför maceramda kumralın ustune platın balyaj yapmıstı oysakı benım ıstedgım o kadar farklı bırseydı kı.. :kızgın:
hiç begenmemıstım balyaj hos gelmıyor bana.. Çok üzgünüm çoook
ama yınede sen bılırsın tabiki.. yerimseniben
ben kumrala yanı orjınal rengıme donmeye karar verdım.. ondan sonra sacım toparlanınca kumraldan sarıya donmek daha mantıklı olucak..
sıyahı dusunmuyorum yanı.. :1no2:

canım sarı düşünmüyorum ben yanlış anlamışsın.saçım koyu kahve onun altlarına kahve veya kızılın tonlarını düşünüyorum.kahve mi kızıl mı ona karar veremedim.yoksa sarı aklımdan bile geçmedi.tenim buğday ama esmere dönük.o yüzden sarı bana yakışmaz..

karar vermiş gözüküyorsun tatlım.dediğin gibi yap haklısın saçların için daha iyi olur..darısı başımıza

Doğal saç rengin çok güzel bence,benim doğal saç rengim de seninkinin bir iki ton açığıydı,göz rengim de seninkine yakın ama senin yüzün daha bebeksi dolayısıyla sana sarı renk yakışır.Benim tenim beyaz olduğu için beni biraz solgun gösteriyordu.Siyah saç yüz hatlarını ortaya çıkarmaz bence,açık kumral veya tatlı bir sarı sana daha çok yakışır.En çok yakışan doğal saç rengin tabi.

canım sarı düşünmüyorum ben yanlış anlamışsın.saçım koyu kahve onun altlarına kahve veya kızılın tonlarını düşünüyorum.kahve mi kızıl mı ona karar veremedim.yoksa sarı aklımdan bile geçmedi.tenim buğday ama esmere dönük.o yüzden sarı bana yakışmaz..

karar vermiş gözüküyorsun tatlım.dediğin gibi yap haklısın saçların için daha iyi olur..darısı başımıza

bende senı anlayamamısım ödeştik şimdi.. :roflol:..
yalnız kahve sacın uzerıne kahve balyaj yapıyor onu hıc ama hıc anlayamadım.. :bbo:
ama kızı yaptırma bence..
sacının havasını dırek bozar doğallıgın kaybolur..
kahve balyaja bakim bi nasıl bırsey mıs bulabılcem mi.. :içelim:

bende senı anlayamamısım ödeştik şimdi.. :roflol:..
yalnız kahve sacın uzerıne kahve balyaj yapıyor onu hıc ama hıc anlayamadım.. :bbo:
ama kızı yaptırma bence..
sacının havasını dırek bozar doğallıgın kaybolur..
kahve balyaja bakim bi nasıl bırsey mıs bulabılcem mi.. :içelim:

Allah iyiliğini versin senin inşallah :roflol:(bayağı içten söyledim valla mübarek kandil günü)

öldürdün beni gülmekten :roflol::roflol::roflol:

kız benim saçım koyu kahve yani seninki gibi normal bir kahve değil.benimki hafif siyaha kaçmış koyu kahve..tabi kahve deyince hemen kendi saçın geldi aklına a.s.

saçım hafif siyaha kaçık dedim ya ama öyle kömür gibi de değil.şimdi bende değişiklik olsun diye köklerinden değil de ortalarından itibaren gölge veya balyaj gibi (artık hangisi olursa) yaptırmayı düşünüyorum

ha işte bende senin gibi hangi renk olacağına karar veremedim kafamçokkarıştı

koyu kahve saçın altına açık kahve tonları olmaz mı tatlım ya?belli mi olmaz acaba fisfisfis

yada kızıl tonları mı yaptırsam.....

bu arada KANDİLİMİZ MÜBAREK DUALARIMIZ KABUL OLSUN....

tatlım sen hamıle değimısın.umarım bıtkısel işlemler yapılır.bence sacının rengıne bakılırsa sacın sarıya yatkın ama genede kuaförüne danıs

Allah iyiliğini versin senin inşallah :roflol:(bayağı içten söyledim valla mübarek kandil günü)

öldürdün beni gülmekten :roflol::roflol::roflol:

kız benim saçım koyu kahve yani seninki gibi normal bir kahve değil.benimki hafif siyaha kaçmış koyu kahve..tabi kahve deyince hemen kendi saçın geldi aklına a.s.

saçım hafif siyaha kaçık dedim ya ama öyle kömür gibi de değil.şimdi bende değişiklik olsun diye köklerinden değil de ortalarından itibaren gölge veya balyaj gibi (artık hangisi olursa) yaptırmayı düşünüyorum

ha işte bende senin gibi hangi renk olacağına karar veremedim kafamçokkarıştı

koyu kahve saçın altına açık kahve tonları olmaz mı tatlım ya?belli mi olmaz acaba fisfisfis

yada kızıl tonları mı yaptırsam.....

bu arada KANDİLİMİZ MÜBAREK DUALARIMIZ KABUL OLSUN....

amin canım seninde kandilin mübarek olsun.. a.s.

bence kızılı hıc karıstırma..
ozellıkle tenın esmere donuk bugdaysa kızılı bosver derım..
sen bahsettıgın seyı daha once yaptıran bırını gordun mu yada netten ornek bı foto fılan var mı vallahı cok merak ettım nasıl oluyor.. :roflol:

tatlım sen hamıle değimısın.umarım bıtkısel işlemler yapılır.bence sacının rengıne bakılırsa sacın sarıya yatkın ama genede kuaförüne danıs

evet canım hamıleyım..
yalnız bu sarı benım cok uzun zamandan berı ıcımde kalmıs olan bır ton ve bır turlu ulasamadım..
sımdı olmasada doğuma az kaldı ondan sonra yaptırıcam o farketmez de..
yakısıp yakısmacagı konusu benı dusunduruyor.. fisfisfis

rachelbilsonyu7.jpg
bak canım bu ilk resim tam olmasada yaklaşık olarak anlatıyor canım.resimdeki bayanın saç diplerindeki renk var ya onun gibi saçlarımın rengi

sonra bak bu alttaki resimlerde olabilir ama resimlerdeki gibi saçımın hepsine değil altlarına daha çok yaptırcam..ya hani akmış gibi duruyor ya boya 2 renk.haaa işte öyle...a.s.

36909692hd2.jpg

40vm9uy5.jpg

61hz2rw7.jpg

ashleesimpsonmar292008jp2.jpg

mariamenounospicture1qz8.jpg

mbozkurt873jl9lp3vt4.jpg

hangisini beğendin canım?

bu arada sen hamile misin?canım doğuma da az kalmış gözüküyor tablondan.bence doğuma kadar bekle boya için.zararlı olabileceğini söylüyorlar :1hug:

ben ikinci sıradakını begendım.. yerimseniben
evet hamileyım canım.. az kaldı Allahın ıznıyle.. :1rolleyes:
bakalım ben bı karar vereyım de dogumdan sonrada olur farketmez..
şimdilik kararımı verdım sanırım sayenızde.. :1hug:

ben ikinci sıradakını begendım.. yerimseniben
evet hamileyım canım.. az kaldı Allahın ıznıyle.. :1rolleyes:
bakalım ben bı karar vereyım de dogumdan sonrada olur farketmez..
şimdilik kararımı verdım sanırım sayenızde.. :1hug:

allah sağlıklı doğurmayı nasip etsin inşallah canım a.s.

evet canım çok hoş...bakalım bende bir karar verebilecek miyim?:1rolleyes:

Back