• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Zevk sahibi bayanlar saç rengi konusunda yardım istiyorum.

yok canim orialle açilacak kusturulcak derken saçin da bi renk olucak mesela açik kumral renginde olcak yada hafif sarimsi gibi olucak yada orielle açtirdiğin gün ama güzel durmadiğini düşünürsen tüm boyada yaptirabilirsin üstüne ayni gün açik kumral yada sariya yakin tonlarda anladin.kuaförün senin yönlendirir zaten iyi bi kuaförse
o istediğin gibi sari olmasi için bi iki kere falan daha işlem görmesi gerekir bildiğim kadariyla onalri ayni gün yaptirma 1 ay sonra git mesela saçin çok yipranir bence.
Ayrica canim siyah çok yakişmiş ama siyahtan sonra başka renge dönmek çok zor oluyor.
O son gösterdiğin sari fena değil ayri bi hava katar bence sana
yada o rengin üzerine böle arada bi kaç ton açiği hafif sari renkler olabilir havali dursun gibisinden

anladım canım...
bugune kadar cok memnun kalıcagım bır kuaföre raslayamadım malesef..
hep kuaför kurbanı oldum.. :1no2:
tavsiye edbılecegın bır kuaför var mı acaba ?..

Bence kendi doğal rengin çok güzel....İyi bi kuaför bulana kadar hiç bişi yaptırma...........

Bak avrupa yakasinda etiler bebek tarafinda bi kuaföre gidebilirsin ama biraz tuzlu olabilir.
Anadolu yakasi ceviZlide halit ceyhan diye bi kuaför var
bide bağdat caddesinde ilker yavrutürk diye bi kuaför var internetten araştirabilirsin buralar olabilir canim

ya zaten o sarıya ulasabılmıs olsaydım bu kadar kafama takılmayacaktı..
ama yapamadım ya ıcımde kaldı... ben bunu yapmazsam sankı rahat edemıcem gıbı..
ama o kadar cok ıslem gerektırıyor kı ardı ardına.. akıcak oryalle acılıca ustune bu boyanıcak..
ama sıyah olursa alıcam bır hınt kınasını evde boyucam oncekı gıbı tamam olucak.. benneyaptımki
sonrada o kadar ugrastan sonra bırde yakısmazsa zıyan olur zaten kuaföre sımdıye kadar haybeye para ödedim..
ılkınde elımde resımle gıttım cok hos bır modeldı adam sıradan bı balyaj yapıp saldı o gunun aksamı boya yaptım kapattım..
sonra evde kendım denedım sonuc yıne husran..:çok üzgünüm:
nedicem ben yaaaa.. senağlama
aslında hıc kararsız bır ınsan degılımdır ama yakısıcagından emın degılım ondan emın olsam süphesiz yaptırırım.. fisfisfis

ah canım benim...ne diyem ki sana..göze almaktan başka çare yok sankim ....:1no2:

ama yukarda bir arkadaş saçını sarıya boyamak istiyorsan siyaha bir daha sakın boyatma demiş.ona katılıyorum.çünkü bikez daha sarı krizin tutarsa şimdiki yaşadıklarını bir daha yaşayacaksın.siyahtan sarıya dönmek kolay değildir ama sarıdan siyaha daha rahat dönebilirsin....a.s

bence göze al ve dene aklının bi köşesinde seni cimcikleyip durmasın sarı mı acaba acaba acaba diye jeyyar

ya bana yakışır gibi geliyor ama yaaaaaa......

Bak avrupa yakasinda etiler bebek tarafinda bi kuaföre gidebilirsin ama biraz tuzlu olabilir.
Anadolu yakasi ceviZlide halit ceyhan diye bi kuaför var
bide bağdat caddesinde ilker yavrutürk diye bi kuaför var internetten araştirabilirsin buralar olabilir canim

tamam canım cok tesekkurler bakıyorum netten..
birde sence ortalama bu işlemler ne kadar tutar genel bır fıyat soyleyebılırmısn bılıyorsan..
sevgiler.. a.s.

ah canım benim...ne diyem ki sana..göze almaktan başka çare yok sankim ....:1no2:

ama yukarda bir arkadaş saçını sarıya boyamak istiyorsan siyaha bir daha sakın boyatma demiş.ona katılıyorum.çünkü bikez daha sarı krizin tutarsa şimdiki yaşadıklarını bir daha yaşayacaksın.siyahtan sarıya dönmek kolay değildir ama sarıdan siyaha daha rahat dönebilirsin....a.s

bence göze al ve dene aklının bi köşesinde seni cimcikleyip durmasın sarı mı acaba acaba acaba diye jeyyar

ya bana yakışır gibi geliyor ama yaaaaaa......

cimdikliyo vallahi terbiyesiiizz... :roflol:
evet zaten sarıya karar kılarsam sıyah boya yok canım.. yoksa saclarımın sıfırdan uzamasını beklemem gerekır..

pekiii ben şimdi oldugu gibi beklicem mi yani ?.. ya da sacıma suan kumral renk boya tutarmı ki acaba onun ıcınde sacı acmalarımı gerekir kumrala boyasam oyle beklesem uzamasını en azından dipten cıkanlarla aynı olur ne yapsam ben sımdı bilemedim ?.. :uhm:
çok mu soru sordum acep.. :bbo:

Valla yerine bide semtlerine göre ücretler değişiyo yani tam nedesem bilmiyorum dediğim gibi etiler bebek tarafi olursa 300 ytl den aşaği vermezsin SANIRIM :1rolleyes:bu diğer anadolu yakasindakiler bilemicem canim

cimdikliyo vallahi terbiyesiiizz... :roflol:
evet zaten sarıya karar kılarsam sıyah boya yok canım.. yoksa saclarımın sıfırdan uzamasını beklemem gerekır..

pekiii ben şimdi oldugu gibi beklicem mi yani ?.. ya da sacıma suan kumral renk boya tutarmı ki acaba onun ıcınde sacı acmalarımı gerekir kumrala boyasam oyle beklesem uzamasını en azından dipten cıkanlarla aynı olur ne yapsam ben sımdı bilemedim ?.. :uhm:
çok mu soru sordum acep.. :bbo:

canım şimdiki saç rengin avatarından daha açık renkti yanlış hatırlamıyorsam.o yüzden kumral boya tutabilir açmaya gerek kalmayabilir canım.

haklısın öylece beklersen dipten çıkanlar hoş durmaz.kafamçokkarıştı

yok canım sor sorularını.ben soracak birini bulamıyorum :sm_confused: :dilcikar: kimse muhatap olmuyor :kızgın:
bari senin işin hallolsun şutarafagitti

Son düzenleme:
canım şimdiki saç rengin avatarından daha açık renkti yanlış hatırlamıyorsam.o yüzden kumral boya tutabilir açmaya gerek kalmayabilir canım.

haklısın öylece beklersen dipten çıkanlar hoş durmaz.kafamçokkarıştı

yok canım sor sorularını.ben soracak birini bulamıyorum :sm_confused: :dilcikar: kimse muhatap olmuyor :kızgın:
bari senin işin hallolsun şutarafagitti

ay canım kıyamam.. :teselli:
ne sordun cevap vermedıler.. hadı sor bana.. :1rolleyes:
evet ben kumrala boyasam oyle beklesem dıplerı ıyı olacak sanırım..
boyle zaten sac rengım sacma sapan bırsey oldu bırde dıplerden kumral cıkınca şey gibi olur afedersin.. :icecream:

Betül canım bence kendi saç rengin çok güzel,istersen doğumdan sonra röfle falan attırırsın,ben siyahı pek tavsiye etmiyorum çünkü saça yapışıyo resmen ve açılması en güç renk yinede sen bilirsin,ama kendi rendin çok güzel

ay canım kıyamam.. :teselli:
ne sordun cevap vermedıler.. hadı sor bana.. :1rolleyes:
evet ben kumrala boyasam oyle beklesem dıplerı ıyı olacak sanırım..
boyle zaten sac rengım sacma sapan bırsey oldu bırde dıplerden kumral cıkınca şey gibi olur afedersin.. :icecream:

:roflol::roflol:ayyyyyyy çok güldümm
çözüm bulduğuna sevindim canım...
bende saçımı boyatacam da karar veremiyorum.sağolsun bir kişi dışında dönüp bakmadılar :dilcikar: daha hiç boyatmadım.saçımın rengini pek sevmiyorum.koyu kahve-siyah arası bişey.tamamını boyatmak istemiyorum.değişiklik olsun diye böyyyyyyyleeeeeeeee altlarına azcık bişeyler attırıyım diyorum.yerimseniben
ama karar veremiyorum ne attırayım kafamçokkarıştı kızıl tonları mı yoksa kahve tonları mı?
tenim buğday gibi bişey.göz rengim koyu kahve..ya neye boyatcam ben senağlama
kimisi buğday tene kızıl yakışmaz diyor kimisi kahvenin tonları yap diyor..acaba ikisini de karıştırıp daha çok kahve tonlardan kızıl kahve tonlarını boyatıp içinde kızıl ışıltılar olan tonlar mı seçsem :1rolleyes:
amannnnnnnnnnnnnnnnn

:roflol::roflol:ayyyyyyy çok güldümm
çözüm bulduğuna sevindim canım...
bende saçımı boyatacam da karar veremiyorum.sağolsun bir kişi dışında dönüp bakmadılar :dilcikar: daha hiç boyatmadım.saçımın rengini pek sevmiyorum.koyu kahve-siyah arası bişey.tamamını boyatmak istemiyorum.değişiklik olsun diye böyyyyyyyleeeeeeeee altlarına azcık bişeyler attırıyım diyorum.yerimseniben
ama karar veremiyorum ne attırayım kafamçokkarıştı kızıl tonları mı yoksa kahve tonları mı?
tenim buğday gibi bişey.göz rengim koyu kahve..ya neye boyatcam ben senağlama
kimisi buğday tene kızıl yakışmaz diyor kimisi kahvenin tonları yap diyor..acaba ikisini de karıştırıp daha çok kahve tonlardan kızıl kahve tonlarını boyatıp içinde kızıl ışıltılar olan tonlar mı seçsem :1rolleyes:
amannnnnnnnnnnnnnnnn

canım netten bıraz arastırsan ünlülerden vs hoşuna gıden bır model varsa onu örnek alsan ıyı olur..
ben öyle yaptım o zaman bi çok fikir türeyebiliyor kafanda..
uclarına bırsey attırayım mı derken nasıl bırsey onu pek anlamadım... sadece uclara balyaj gıbımı komple mı..
bal köpüğü ve onun bı kac tonlaması ıle ince balyaj attırabılırsın tenım bugday dıyosun yakısabılır..
sana örnek bır resım atıyorum.. yerimseniben

927uu1.jpg

927uu1.70bc7a9ced.jpg

Son düzenleme:
kızım ya siyah kalsın cidden kokoşlar gibi sarı yapma ya ama o sarıdan biraz daha açık sarı yapacaksan izin veriyorum. Siyah kalırsada dövme yaptırırsın ayy ne hoş olur:D ama o sarı olmaz bence daha açık yaparsan sevimli durursun;)

çok hoş bır yorum olmus duygucum... :roflol:
dövmeyı bırak sımdı ..şakkıdı ayrıca daha acık sarısı ajda pekkan gıbı olmak ıcın dıyorsun heralde.. :roflol:
ne guzel kullu sarı cok hoş bı renk.. :kahve:
neyse yınede tesekkurler.. :dilcikar:

Son düzenleme:
Back