galiba yavaş yavaş açılıyor rengi.ama beklemen lazım hemen kısa sürede açılmayabilir.çünkü ilk boyadığın renk çok koyu,istediğin renk ise çok açık yerimseniben
bu arada 2.fotograftaki sen isen çok tatlı bir gelin olmuşsun canım darısı başımıza :teytey:
tesekkur ederim canım, darısı isteyenlerin basına tabi ki.. .a.s.
bu arada, sımdıkı sacımda kahve boya var ama aktı ve alttan cıkan sarıyla koyu sarı turuncu arası bır renk sacım.. burdakiler gibi değil yani....:1no2:
bu halımle bır fotom yok ondan koyamadım..
amin canım...:sm_cool:
canım siyahtan sonra akarken altından sarımsı renkler çıkması normal endişelendirmesin seni.bence saçının tamamen akmasını bekle ki istediğin saç rengi iyce tutsun yani aynı istediğin gibi olsun.ama bekleyemiyorum diyorsan bir kuaförünle konuş ne diycek bakalım a.s
canım dur bakalım doğru anlamış mıyım ben :roflol:
sen şimdi 2 sene önce saçını hint kınasıyla siyaha boyattın.o da 1.resimde gözüküyor
2.resimdeki senin kendi saç rengin(kendi rengin güzel)
hint kınasından olan siyahı,diplerden kendi rengin çıkmaya başlayınca kestirdin
evde sarı renk sevdan için oryal denemelerinden sonra sarı olmayınca gittin kahveye boyattın
şu an saçında kahverengi boya var.
ama alttan oryalle açtığın renk gelmeye başladı.
ama gelen senin kullanabileceğin sarı değil,oryalle açılmış abuk bir renk
şimdi ise son resimdekine boyamak istiyorsun saçını
sende diplerde oluşan bu sarıyı kapatmak için boyatmak istiyorsun ama zahmetli olcak diyosun
siyah mı sarı renk mi diye soruyorsun
buraya kadar tamam değilmi canım :dance:
kendi saç rengin açık renk ve sana BENCE açık renk siyahtan daha çok yakışıyor.son gösterdiğin resimdeki sarı renkte açık renk,kendi saç renginin sana yakışmasını göz önüne alarak sarının da yakışacağını düşünüyorum....
ohhhhh beeeeeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol:
canım en sondaki renk gibi istiyosan eğer sakın bida siyah yapma saçını
benim eşim bayan kuaförü benimde kuaförlük hakkında bilgim var az çok
saçında şuan olan rengi bi süre kullan iyice aksın akan sonra kuaförde orialle saçı kusturup rengini açtırıp sonradan genel boya sonrada röfle yaptırıp istediğin renge ulaşabilirsin ama bu işlemleri bi günde değilde 1-2 ay içinde yaptırırsan zaman zaman daha iyi olur çünkü bigünde yaptırdığında saçın çooookk yıpranır.
hem zamanla yaptırdığın da her boyada biraz daha açık renk sürerlerse yavaş yavaş açtırmışda olursun daha iyi sonuç alırsın
ama bu nasıl olucak ki ?...
Mesela sacın oryalle tamamen acılmıs boyanın kusturulmus halıyle bıraz beklıcem sonra boya uygulanıcak derken ben o halle nasıl dısarı cıkıcam... :bbo:
Birde sence hangisi yakısır onuda soylermısın.. Siyah mı ? Orjinal halimi ? Sarı mı ?..
süperrrrrrrrrrrrrrrr anlamışım :dance::dance:
tatlım gözlerinin renkli olması senin için bir avantaj evet siyah iyi olabilir.
ama renkli göz,sarı ve bunun gibi açık ton saçlarda da güzel olur
ben siyahın sana sert bir ifade verdiğini düşünüyorum.dikkat et yakışmamış demiyorum.a.s.
kendi rengin çok hoş durmuş,buna güvenerekte sarı da hoş durabilir diyorum.a.s
ve ben biliyorum o saçını bir kere sarıya boyayıp nasıl durduğunu görmezsen aklının bir köşesinde sarı hep olacak jeyyar
dene bir canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?