Saç Rengi ve Saç Boyama Zevk sahibi bayanlar saç rengi konusunda yardım istiyorum.

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
arkadaslar benim saçımın orjinal rengi açık kumral... tenımde kumral, gözlerim yeşile dönük ela.. yuvarlak yüzlüyüm, hafif iri gözlüyüm.. :1rolleyes:

şimdi ben sacımı 2 sene önce hint kınası ile siyaha boyamıstım.. tam istediğim gibi kömür siyah olmustu ve parlaktı hıc akmadı..
ama tek sorun var kı diplerinden acık kumral cıkmaya baslayınca çok çirkin bi görüntü oldu ama dip boyası yapmak ıstemedım oylece kestırerek attım..

sonra bu sene sarı renk sevdam tuttu kuaförde ve kendım olmak uzere ıkı kere denedım sonuc husran oldu ıstedıgıme ulasamadım... :1no2:
sonuc olarak saclarımı oryalle acıktan sonra beceremedık dıye kuaföre kahveye boyattım..
ama boya aktıkca alttan alttan koyu sarı olmaya basladı gunestede turuncu gıbı :bbo:..

bir an once bır sekıle sokmam lazım sacımın rengını ne yapmalıyım ??..
tekrar hint kınası ile siyah a mı boyasam ?..
yoksa herseye ragmen bu sarıyı denesem mi ?...

resımlerle dahada anlarsınız.. siyah halini, yüzümün resmini, ve istediğim sarıyı koyacagım hangısı daha ıyı olur bana hangi saç rengi gider lutfen yardımcı olun... senağlama

hint kınasından sonra saça uygulanan boyanın kolay kolay tutmayacağını duymuştum.saçlarına uygulanacak en iyi yöntemi kuaförün bilir....sevgilerle canım

bu önceden siyaha boyattıgım halim;
--------------------------

bu benim (hatta siyahtan sonra diplerin çıktıgı halim :a015:) ;
--------------------------------------

bu da arzuladığım saç rengiydiii :a015: ;

Son düzenleme:
ben siyahı beğendim ama koyu kumral daha çok yakışır diye düşünüyorum. hem gözlerinde ortaya çıkar.

Son düzenleme:
galiba yavaş yavaş açılıyor rengi.ama beklemen lazım hemen kısa sürede açılmayabilir.çünkü ilk boyadığın renk çok koyu,istediğin renk ise çok açık yerimseniben

bu arada 2.fotograftaki sen isen çok tatlı bir gelin olmuşsun canım darısı başımıza :teytey:

tesekkur ederim canım, darısı isteyenlerin basına tabi ki.. .a.s.
bu arada, sımdıkı sacımda kahve boya var ama aktı ve alttan cıkan sarıyla koyu sarı turuncu arası bır renk sacım.. burdakiler gibi değil yani....:1no2:
bu halımle bır fotom yok ondan koyamadım..

amin canım...:sm_cool:

canım siyahtan sonra akarken altından sarımsı renkler çıkması normal endişelendirmesin seni.bence saçının tamamen akmasını bekle ki istediğin saç rengi iyce tutsun yani aynı istediğin gibi olsun.ama bekleyemiyorum diyorsan bir kuaförünle konuş ne diycek bakalım a.s

ayrıca ilk resimdeki siyah saçın seni biraz sert göstermiş sanki.
ben 2.fotoğrafındaki saç rengini daha çok beğendim.
galiba sana açık tonlar yakışıyor.
son resimdeki sarı da yakışır diye düşünüyorum
dene istersen canım değişiklik olur.....
bende boyatıcam ama karar veremiyorum

ayrıca ilk resimdeki siyah saçın seni biraz sert göstermiş sanki.
ben 2.fotoğrafındaki saç rengini daha çok beğendim.
galiba sana açık tonlar yakışıyor.
son resimdeki sarı da yakışır diye düşünüyorum
dene istersen canım değişiklik olur.....
bende boyatıcam ama karar veremiyorum

canım koptum yahu..:roflol:
sen taktın sıyaha.. :roflol: ben anlatamadım sanırım fisfisfis.. sımdı benım sacımda kahve boya var sıyah degıl... (avatarımdakinin daha acılmıs halı suankı halım):1no2:
kahvenın altından koyu sarı cıktı yanı..
burdakı 1. ve 2. resımde 2 sene oncesıne ait.. ikinci resımdeki sacının rengını daha cok begendım demıssın, orada dipten cıkanlar benım kendı sacımın rengı yanı acık kumral.. diplerden 10 cm yukarısıda 1. resımden kalan hınt kınası ıle boyadıgım sıyahın kalıntıları anlatabıldım mı.. :1rolleyes:
egerkı begendıgın renk dipten cıkanlarsa o benım kendı rengım zaten acık kumral..
ama kendı sacımın rengını gelmesını beklemem (yanı sacımın uzamasını beklemem demek oluyor bu) cok uzun zaman alıcagı ıcın suan sacıma bır renk yapmam sart cunku koyu sarı ıgrenc duruyor..
ve boyanın her ne kadar akmasını beklesemde alttan cıkacak olan renk oryalle acılmıs koyu sarı turuncu arası bırsey yanı o renk cıksada benım bı ısıme yaramaz..
ama altta kendı sacımın rengı olsaydı ıyıce boyanın akmasını bekler baska bır ıslem uygulamazdım..
anltabıldım mı ...:içelim:

canım dur bakalım doğru anlamış mıyım ben :roflol:

sen şimdi 2 sene önce saçını hint kınasıyla siyaha boyattın.o da 1.resimde gözüküyor

2.resimdeki senin kendi saç rengin(kendi rengin güzel)

hint kınasından olan siyahı,diplerden kendi rengin çıkmaya başlayınca kestirdin

evde sarı renk sevdan için oryal denemelerinden sonra sarı olmayınca gittin kahveye boyattın

şu an saçında kahverengi boya var.

ama alttan oryalle açtığın renk gelmeye başladı.

ama gelen senin kullanabileceğin sarı değil,oryalle açılmış abuk bir renk

şimdi ise son resimdekine boyamak istiyorsun saçını

sende diplerde oluşan bu sarıyı kapatmak için boyatmak istiyorsun ama zahmetli olcak diyosun

siyah mı sarı renk mi diye soruyorsun

buraya kadar tamam değilmi canım :dance:

kendi saç rengin açık renk ve sana BENCE açık renk siyahtan daha çok yakışıyor.son gösterdiğin resimdeki sarı renkte açık renk,kendi saç renginin sana yakışmasını göz önüne alarak sarının da yakışacağını düşünüyorum....

ohhhhh beeeeeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol:

vuuuvvvvvvv !!!..... :teytey: harikasınnn süper anlamısssın şimdiii... :sm_cool:
evet son olarak ta dedıgın gıbı siyaha mı boyasam yoksa alttaki istediğim sarı tonunu ısrarla denemeye devam mı etsem dıyorummm o konuda kararsızım.. benneyaptımki

genelde sıyah gözlerın rengını ve yuz hatlarını daha bı on plana cıkarır dıyorlar buraya bır ıkı arkadasta yazmıs yeşile dönük ela göz rengıne sıyah cok ıyı gıder dıye...
benımde ondan kafama takılıyor...
sarı ölü gibi gösterirmi ki diyee.... fisfisfis

canım en sondaki renk gibi istiyosan eğer sakın bida siyah yapma saçını
benim eşim bayan kuaförü benimde kuaförlük hakkında bilgim var az çok
saçında şuan olan rengi bi süre kullan iyice aksın akan sonra kuaförde orialle saçı kusturup rengini açtırıp sonradan genel boya sonrada röfle yaptırıp istediğin renge ulaşabilirsin ama bu işlemleri bi günde değilde 1-2 ay içinde yaptırırsan zaman zaman daha iyi olur çünkü bigünde yaptırdığında saçın çooookk yıpranır.
hem zamanla yaptırdığın da her boyada biraz daha açık renk sürerlerse yavaş yavaş açtırmışda olursun daha iyi sonuç alırsın

ama bu nasıl olucak ki ?...
mesela sacın oryalle tamamen acılmıs boyanın kusturulmus halıyle bıraz beklıcem sonra boya uygulanıcak derken ben o halle nasıl dısarı cıkıcam... :bbo:
birde sence hangisi yakısır onuda soylermısın.. siyah mı ? orjinal halimi ? sarı mı ?..

süperrrrrrrrrrrrrrrr anlamışım :dance::dance::dance:

tatlım gözlerinin renkli olması senin için bir avantaj evet siyah iyi olabilir.

ama renkli göz,sarı ve bunun gibi açık ton saçlarda da güzel olur

ben siyahın sana sert bir ifade verdiğini düşünüyorum.dikkat et yakışmamış demiyorum.a.s.

kendi rengin çok hoş durmuş,buna güvenerekte sarı da hoş durabilir diyorum.a.s

ve ben biliyorum o saçını bir kere sarıya boyayıp nasıl durduğunu görmezsen aklının bir köşesinde sarı hep olacak jeyyar

dene bir canım :teselli::1hug:

bir de şunu yazmayı unutmuşum canım
evet makyaj yapmazsan ve tenin de açık renk ise sarı ölü gibi durabilir.
ama bil makyaj yapınca çok canlı neşeli gösteriyor sarı saç...

yok canim orialle açilacak kusturulcak derken saçin da bi renk olucak mesela açik kumral renginde olcak yada hafif sarimsi gibi olucak yada orielle açtirdiğin gün ama güzel durmadiğini düşünürsen tüm boyada yaptirabilirsin üstüne ayni gün açik kumral yada sariya yakin tonlarda anladin.kuaförün senin yönlendirir zaten iyi bi kuaförse
o istediğin gibi sari olmasi için bi iki kere falan daha işlem görmesi gerekir bildiğim kadariyla onalri ayni gün yaptirma 1 ay sonra git mesela saçin çok yipranir bence.
Ayrica canim siyah çok yakişmiş ama siyahtan sonra başka renge dönmek çok zor oluyor.
O son gösterdiğin sari fena değil ayri bi hava katar bence sana
yada o rengin üzerine böle arada bi kaç ton açiği hafif sari renkler olabilir havali dursun gibisinden

ya zaten o sarıya ulasabılmıs olsaydım bu kadar kafama takılmayacaktı..
ama yapamadım ya ıcımde kaldı... ben bunu yapmazsam sankı rahat edemıcem gıbı..
ama o kadar cok ıslem gerektırıyor kı ardı ardına.. akıcak oryalle acılıca ustune bu boyanıcak..
ama sıyah olursa alıcam bır hınt kınasını evde boyucam oncekı gıbı tamam olucak.. benneyaptımki
sonrada o kadar ugrastan sonra bırde yakısmazsa zıyan olur zaten kuaföre sımdıye kadar haybeye para ödedim..
ılkınde elımde resımle gıttım cok hos bır modeldı adam sıradan bı balyaj yapıp saldı o gunun aksamı boya yaptım kapattım..
sonra evde kendım denedım sonuc yıne husran..:çok üzgünüm:
nedicem ben yaaaa.. senağlama
aslında hıc kararsız bır ınsan degılımdır ama yakısıcagından emın degılım ondan emın olsam süphesiz yaptırırım.. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…