- 21 Ağustos 2020
- 158
- 394
- 36
Bu konu eski değil 1Fark ettimde +18 konularına yazıyorsunuz ve eski konular
OkeyBu konu eski değil 1
2. Si evet en sevdiğim bölüm bir derdim var ve cinsellik bölümü. Buralarda takılmayı seviyorum. Nereye yorum yazcağımı da sana sorcak değilim.
GeliyorumBacımsu haklı ama gel sen böyle.
Kahve içer misin
Ama birçok yerde okudum klitoral zevk ile vajinal zevk aynı değilmiş. Ayrıca benim derdim boşalmak yada zevk almak değil ki. Benim derdim birleşme olurken o baskı ve kötü histen kurtulmak çünkü diğer türlü birleşme bana da eşime de eziyet oluyor yani hiç bir şekilde birleşme istemiyorum sıkıntı bu. Birleşmeden oluşan zevki bu yüzden merak ediyor ve istiyorum. Sizin dediğiniz şekilde zaten vajinusmusken çok olduÖn sevişme olurken siz de o zaman boşalın. Masturbasyon yapar gibi yani. İlla ilişki anında boşalman gerekmez ki. Zaten aynı oluyor aldığın zevk.
Leyla merhaba hatırlar mısın bilmiyorum bende aynı sorunları yaşadım sen yardımcı olmuştun bana öyle yenmiştim yendikten hemen sonra hamile kaldım gebelikte hiç ilişki olmadı başa döndük tekrar tam düzeldi derken kızım 9 aylık oldu tekrar hamile kaldım küçük kızım 1 yaşında şuan çok uğraştım sonunda tamamen yendim bitti hiç bir sıkıntım yok sana tavsiyem çok sık birleşme olması istesen de istemesen de sürekli olunca artık Bi süre sonra istek de oluyor alışkanlık da oluyor acı zaten hiç olmuyor İnşaAllah tez zamanda tamamen kurtulursun canımHanımlar size birkaç sorum var daha önce vajinusmus geçirmiştim yenmiştim fakat hiç zevk almadan hamile kalmıştım. Hamilelik boyunca cinsel birleşme olmadı ve yine vajinusmus oldum ve ikinci kez yendim artık birleşme oluyor fakat daha bir haftadır olduğu için mi yoksa hala o psikojiyi mi atamadım bilmiyorum ama ilk giriş çok baskı ve ağrılı oluyor işkence gibi sonrası da hep baskı ve gerilme hissi oluyor gram zevk yok artık Bende diğer kadınlar gibi düzenli ve güzel bir cinsel hayat istiyorum. Sorum şu ilk ilişkilerden ne kadar sonra birleşmelerin başı baskılı olmayacak ve zevk alabileceğim. Hemen hepimiz ilk birleşme günlerinde zorlandık ama bu ne zaman geçecek? Birde ben sürtünme olunca zevk alıyorum acaba o yüzden mi birleşme olunca zevk olmuyor? Klitoristen zevk almak ve ıslanmak ile orgazm aynı şey mi? Bu kadar açık sormamın sebebi gerçekten evliliğimde oturtamadığım bu cinselliğin bizi yıpratması gerçekten yardım edeceklerden yardım istiyorum.
Evet bende aynı oldu hamilelikte ilişki olmayınca başa döndüm yine yendim bu kez yenmesi kolay oldu ama istek yok zevk yok şimdiki sorunda bu vajinusmusun etkisi tam geçmediLeyla merhaba hatırlar mısın bilmiyorum bende aynı sorunları yaşadım sen yardımcı olmuştun bana öyle yenmiştim yendikten hemen sonra hamile kaldım gebelikte hiç ilişki olmadı başa döndük tekrar tam düzeldi derken kızım 9 aylık oldu tekrar hamile kaldım küçük kızım 1 yaşında şuan çok uğraştım sonunda tamamen yendim bitti hiç bir sıkıntım yok sana tavsiyem çok sık birleşme olması istesen de istemesen de sürekli olunca artık Bi süre sonra istek de oluyor alışkanlık da oluyor acı zaten hiç olmuyor İnşaAllah tez zamanda tamamen kurtulursun canım
Merhaba zevk alıyor musunuz bende yenmiştim ama hiç zevk almıyorum ilişkideHanımlar size birkaç sorum var daha önce vajinusmus geçirmiştim yenmiştim fakat hiç zevk almadan hamile kalmıştım. Hamilelik boyunca cinsel birleşme olmadı ve yine vajinusmus oldum ve ikinci kez yendim artık birleşme oluyor fakat daha bir haftadır olduğu için mi yoksa hala o psikojiyi mi atamadım bilmiyorum ama ilk giriş çok baskı ve ağrılı oluyor işkence gibi sonrası da hep baskı ve gerilme hissi oluyor gram zevk yok artık Bende diğer kadınlar gibi düzenli ve güzel bir cinsel hayat istiyorum. Sorum şu ilk ilişkilerden ne kadar sonra birleşmelerin başı baskılı olmayacak ve zevk alabileceğim. Hemen hepimiz ilk birleşme günlerinde zorlandık ama bu ne zaman geçecek? Birde ben sürtünme olunca zevk alıyorum acaba o yüzden mi birleşme olunca zevk olmuyor? Klitoristen zevk almak ve ıslanmak ile orgazm aynı şey mi? Bu kadar açık sormamın sebebi gerçekten evliliğimde oturtamadığım bu cinselliğin bizi yıpratması gerçekten yardım edeceklerden yardım istiyorum.
küçük kızım olduktan sonra çok uğraştım Bi senedir gece gündüz yenmek artık normal Bi ilişki yaşamak için sabır lazım çok fazlası lazım yani uzun Bi süreç zor Bi süreç pes etme sonunda mükafatını alacaksın emin ol yaşamış biri olarak söylüyorum ki az çok bilirsin ortak şeyler yaşadık ama Hamdolsun geçti gitti bitti sadece sabret çok çalış ve bu olayı sev güzel bişey her kadının severek yapması gereken bişey özel bişey hani böyle düşün sevebilmek için ne gerekiyorsa yap mesela eşimle yataga girerdik saatlerce konuşurduk o baskı kalkardı üstümden çok rahatlardım önce kafa olarak rahatlamak lazım sonrası geliyor zatenEvet bende aynı oldu hamilelikte ilişki olmayınca başa döndüm yine yendim bu kez yenmesi kolay oldu ama istek yok zevk yok şimdiki sorunda bu vajinusmusun etkisi tam geçmedi
Ne kadar oldu sizin ? Ben yeni yendim hala zevk yok zoraki birleşme var maalesefMerhaba zevk alıyor musunuz bende yenmiştim ama hiç zevk almıyorum ilişkide
Ya peki sizin yendikten ne kadar sonra başladı zevk almanızküçük kızım olduktan sonra çok uğraştım Bi senedir gece gündüz yenmek artık normal Bi ilişki yaşamak için sabır lazım çok fazlası lazım yani uzun Bi süreç zor Bi süreç pes etme sonunda mükafatını alacaksın emin ol yaşamış biri olarak söylüyorum ki az çok bilirsin ortak şeyler yaşadık ama Hamdolsun geçti gitti bitti sadece sabret çok çalış ve bu olayı sev güzel bişey her kadının severek yapması gereken bişey özel bişey hani böyle düşün sevebilmek için ne gerekiyorsa yap mesela eşimle yataga girerdik saatlerce konuşurduk o baskı kalkardı üstümden çok rahatlardım önce kafa olarak rahatlamak lazım sonrası geliyor zaten
Bi seneden uzun olabilirYa peki sizin yendikten ne kadar sonra başladı zevk almanız
Ağrı değilde yanma ve baskı hissi oluyor. Oda mi aylar sürer. Ay napicam ben çok rahatsız edici.Acısiz ağrısız iliskiye geçiş benim için aylar sürmüştü. Ağrı geçtiğinde zevk alabilmiştim. İlişkide acı duyarken zaten nasıl zevk alinabilirki çok normal yasadiginiz şey. zamana bırakıp birleşmede ara vermemek en önemlisi sanırım.
İki yıl oldu yeneli ama ben hala hiç zevk almıyorumNe kadar oldu sizin ? Ben yeni yendim hala zevk yok zoraki birleşme var maalesef
4 senelik evliyim artık usta çırak mevzunu geçeli çok oldu derdim de zaten sadece evliliğimin üstündeki kara bulutları dağıtmaktadırBaskı hissi onun doğasında var zaten, ona çok takılmayın, kayganlaştırıcıyı baştan sürseniz hatta onunla içeri doğru erotik bir masaj yaptırsanı kendinize de etkilenme hızınızın artmasına yardımcı olsa daha iyi olmaz mı, ben öyle kullanmıştım, siz etkilendikçe ıslanma da olacağı için gerisi gelecektir. Vajinal orgazm her zaman yaşanabilen bir şey değil maalesef, ona odaklandığınızda diğerini de kaçırırsınız akışına bırakın, zevk alın da hangi şekli olursa olsun. Siz çıraklık bitmeden usta olmanın derdine düşmüşsünüz, o da olur zamanla.
Zamanla sabırla düzelir neler gelip geçiyor bu da geçecek İnşaAllah ilk zamanlarını düşün hiç bitmeyecek gibi geliyor insana ama biraz uğraş ve sabırla geçiyor bitiyor4 senelik evliyim artık usta çırak mevzunu geçeli çok oldu derdim de zaten sadece evliliğimin üstündeki kara bulutları dağıtmaktadır
İnşallah öyle olur zaten geçtiğimiz yolları düşününce neler gelip geçmiş diyorumZamanla sabırla düzelir neler gelip geçiyor bu da geçecek İnşaAllah ilk zamanlarını düşün hiç bitmeyecek gibi geliyor insana ama biraz uğraş ve sabırla geçiyor bitiyor