- 25 Şubat 2017
- 575
- 587
Hiç merak etme geçeçek illa ki geçeçek dua edelim İnşaAllahİnşallah öyle olur zaten geçtiğimiz yolları düşününce neler gelip geçmiş diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç merak etme geçeçek illa ki geçeçek dua edelim İnşaAllahİnşallah öyle olur zaten geçtiğimiz yolları düşününce neler gelip geçmiş diyorum
Merhaba merak ettiğim şu neden hamileyken hiç birliktelik olmadı?Ne kadar oldu sizin ? Ben yeni yendim hala zevk yok zoraki birleşme var maalesef
Ağrı derken o yanma hissini kasettim benim aylar sürdü ama herkeste farklı olabilir. İliskiye sik sık girdikce artık alışıyor yanma baskı olmuyor ara vermeden birlesme olmalı sabırlaAğrı değilde yanma ve baskı hissi oluyor. Oda mi aylar sürer. Ay napicam ben çok rahatsız edici.
Şimdi nasıl ilişkiniz ve halen ağrı yaşıyor musunuz?Acısiz ağrısız iliskiye geçiş benim için aylar sürmüştü. Ağrı geçtiğinde zevk alabilmiştim. İlişkide acı duyarken zaten nasıl zevk alinabilirki çok normal yasadiginiz şey. zamana bırakıp birleşmede ara vermemek en önemlisi sanırım.
Yok ağrı acı yok şuan veya acıyacak mi diye tedirgin olmuyorum artık 9 yıllık evliyim. Evliligimizin ilk yili zorlanmistim ilişki konusunda.Şimdi nasıl ilişkiniz ve halen ağrı yaşıyor musunuz?
Hımmm anladım sevindim sizin adınıza ne tür zorluklar yaşamıştınız ilk başlarda ilişkinizde?Yok ağrı acı yok şuan veya acıyacak mi diye tedirgin olmuyorum artık 9 yıllık evliyim. Evliligimizin ilk yili zorlanmistim ilişki konusunda.
Yanma ve acı oluyordu ama zamanla alışınca aci felan kalmadı inşallah sizler de alisirsinizHımmm anladım sevindim sizin adınıza ne tür zorluklar yaşamıştınız ilk başlarda ilişkinizde?
İnşallah Şuan çocuğunuz var mı peki?Yanma ve acı oluyordu ama zamanla alışınca aci felan kalmadı inşallah sizler de alisirsiniz
Hamileyken bi kez kanama oldu doktor en az 3 ay yasak koydu düşük riski yüzünden sonrasında da ben korktum öylece gittiMerhaba merak ettiğim şu neden hamileyken hiç birliktelik olmadı?
Önerim de şu ön sevişme uzun olsun ve eşinizin size oral yapması gerekli yani ilk o başlasın bu durumda ereksiyon sorunu da ortadan kalkar yani ne olursa olsun ilk sizin orgazm olmanız..sonrasında farklı pozisyonlar da birleşme esnasında kendinizi elle uyarmanız.isterseniz mesaj atın umarım biran önce bu durumu aşarsınız
Anladım kötü olmuş herşeyden önemlisi bebeğinizin sağlığı tabii ki Allah yar ve yardımcınız olsun.Hamileyken bi kez kanama oldu doktor en az 3 ay yasak koydu düşük riski yüzünden sonrasında da ben korktum öylece gitti
Bende sizin durumunuzdayım çözüm buldunuz muBu sıkıntı bendede var malesef vajınusmusu yendim şükür kac ay oldu hic orgazm olamadım esim yokken kendim el ile oluyorum ama oda acıkcası cok canımı sıkıyor ve zor oluyorum hemen olmuyorumda esımın yanındada cok utanıyorum oyle o sekılde gorulmekten cekınıyorum ve vajınal orgazm olmak ıstıyorum arastırdım ıcerdeki g noktasını uyarınca oluyormussun fln esım yaptı ama yok olmuyor zaten kadınlar gec orgazm olurmus herhalde 5-6 dk yapması mı gerekıyor oda sevişmede sogukluk gırıyor öfff oyle bişey işte
Halen aynı durumdayım malesef bi degısıklık yokBende sizin durumunuzdayım çözüm buldunuz mu
çok merak ediyorum bende acaba nasıl bir duyguHalen aynı durumdayım malesef bi degısıklık yok
Çok üzücü ve yıpratıcı bir durum bence. Eşiniz ve sizin için de zor bir durum. Vajinismusla alakalı bilgim yok ama kayganlaştırıcı filan alsanız veya kendinize yardımcı olsun diye vibratör filan alsanız? Yavaş yavaş kendiniz kullansanız olmaz mı?Hanımlar size birkaç sorum var daha önce vajinusmus geçirmiştim yenmiştim fakat hiç zevk almadan hamile kalmıştım. Hamilelik boyunca cinsel birleşme olmadı ve yine vajinusmus oldum ve ikinci kez yendim artık birleşme oluyor fakat daha bir haftadır olduğu için mi yoksa hala o psikojiyi mi atamadım bilmiyorum ama ilk giriş çok baskı ve ağrılı oluyor işkence gibi sonrası da hep baskı ve gerilme hissi oluyor gram zevk yok artık Bende diğer kadınlar gibi düzenli ve güzel bir cinsel hayat istiyorum. Sorum şu ilk ilişkilerden ne kadar sonra birleşmelerin başı baskılı olmayacak ve zevk alabileceğim. Hemen hepimiz ilk birleşme günlerinde zorlandık ama bu ne zaman geçecek? Birde ben sürtünme olunca zevk alıyorum acaba o yüzden mi birleşme olunca zevk olmuyor? Klitoristen zevk almak ve ıslanmak ile orgazm aynı şey mi? Bu kadar açık sormamın sebebi gerçekten evliliğimde oturtamadığım bu cinselliğin bizi yıpratması gerçekten yardım edeceklerden yardım istiyorum.
2020 de yazmışsınız belki yenmişsinizdir ama yeni vajinismus araştırması içinde olanlar için de yazdımMerhaba bende 2018de evlendim vajinismustum bu hastalığı öğrenene kadar 6 ayım gitti sonra öğrendim ve doktor buldum tedavi oldum iyileşme süreci çoook yavaş ilerliyor tabi herkesin aynı değildir ama yavaş ilerlemesi çok normal daha bu sene tam anlamıyla geçti diyebilirim 1 çocuğum oldu benimde ve asla zevk almıyordum zamanla yapa yapa alıştım korkum ve o baskı acı bitince zevk almaya başladım sizde endişelenmeyin zamanla düzelir mutlaka çok kayganlaştırıcı sürmek ön sevişme falan dinlemiyor vajinismus çok illet bişey en zoru psikolojik rahatsızlıkları yenmek tek çare zaman ve sık sık ilişkiye girip alışmaya çalışmak