Zevk almak için ne yapmalı

Ne kadar oldu sizin ? Ben yeni yendim hala zevk yok zoraki birleşme var maalesef
Merhaba merak ettiğim şu neden hamileyken hiç birliktelik olmadı?
Önerim de şu ön sevişme uzun olsun ve eşinizin size oral yapması gerekli yani ilk o başlasın bu durumda ereksiyon sorunu da ortadan kalkar yani ne olursa olsun ilk sizin orgazm olmanız..sonrasında farklı pozisyonlar da birleşme esnasında kendinizi elle uyarmanız.isterseniz mesaj atın umarım biran önce bu durumu aşarsınız

Ağrı değilde yanma ve baskı hissi oluyor. Oda mi aylar sürer. Ay napicam ben çok rahatsız edici.
Ağrı derken o yanma hissini kasettim benim aylar sürdü ama herkeste farklı olabilir. İliskiye sik sık girdikce artık alışıyor yanma baskı olmuyor ara vermeden birlesme olmalı sabırla

Şimdi nasıl ilişkiniz ve halen ağrı yaşıyor musunuz?

İkinci kere nasıl oldunuz?

Yok ağrı acı yok şuan veya acıyacak mi diye tedirgin olmuyorum artık 9 yıllık evliyim. Evliligimizin ilk yili zorlanmistim ilişki konusunda.
Hımmm anladım sevindim sizin adınıza ne tür zorluklar yaşamıştınız ilk başlarda ilişkinizde?

Hamileyken bi kez kanama oldu doktor en az 3 ay yasak koydu düşük riski yüzünden sonrasında da ben korktum öylece gitti

Hamileyken bi kez kanama oldu doktor en az 3 ay yasak koydu düşük riski yüzünden sonrasında da ben korktum öylece gitti
Anladım kötü olmuş herşeyden önemlisi bebeğinizin sağlığı tabii ki Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bende sizin durumunuzdayım çözüm buldunuz mu

Çok üzücü ve yıpratıcı bir durum bence. Eşiniz ve sizin için de zor bir durum. Vajinismusla alakalı bilgim yok ama kayganlaştırıcı filan alsanız veya kendinize yardımcı olsun diye vibratör filan alsanız? Yavaş yavaş kendiniz kullansanız olmaz mı?

Merhaba bende 2018de evlendim vajinismustum bu hastalığı öğrenene kadar 6 ayım gitti sonra öğrendim ve doktor buldum tedavi oldum iyileşme süreci çoook yavaş ilerliyor tabi herkesin aynı değildir ama yavaş ilerlemesi çok normal daha bu sene tam anlamıyla geçti diyebilirim 1 çocuğum oldu benimde ve asla zevk almıyordum zamanla yapa yapa alıştım korkum ve o baskı acı bitince zevk almaya başladım sizde endişelenmeyin zamanla düzelir mutlaka çok kayganlaştırıcı sürmek ön sevişme falan dinlemiyor vajinismus çok illet bişey en zoru psikolojik rahatsızlıkları yenmek tek çare zaman ve sık sık ilişkiye girip alışmaya çalışmak

2020 de yazmışsınız belki yenmişsinizdir ama yeni vajinismus araştırması içinde olanlar için de yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…