- 29 Aralık 2019
- 47
- 37
- 3
- Konu Sahibi KremaliGofret
6 yıllık evliyim. Son 2 3 senedir ilişkiden zevk alamıyorum. Tedavi gördük çocuk için vs uzun bir süreç atlattım başarısız geçen. Şimdi de ilişkide zevk olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oncelıkle sadece olay ılıskı bıle değil. mutsuz bırı kıyafet begenemez dolabından kendını begenemez sarkıyı fılmı blaa blaa ne cıkarsa cıksın karsısına begenemez. neden cunku mutsuz. genelde erkeklerde olan bısey bu ıs stresıydı hayat zorluguydu ılıskısıne vurur sertlesme sorunu yasar . neden kafası dolu.. yaanı derdınden sıyrılıp onune bakabılıysan bak derım bu sıkıntılar denemelerın oolumsuz sonuclanması falan senın butun dengenı alt ust eder sadece zevk almanı engellemez. o yuzden ne yap et kafanı boşsalt. eglenmeye yasamaya odaklan sevmeye falan.. zevk arkasından gelır zaten. ha bıde belkı ılıskıde bazı ınsanlar baska seyler arar . tarz degıstırın ne bıleyım. senı mutlu etcek bısey ıllakı vardır.6 yıllık evliyim. Son 2 3 senedir ilişkiden zevk alamıyorum. Tedavi gördük çocuk için vs uzun bir süreç atlattım başarısız geçen. Şimdi de ilişkide zevk olmuyor
Eşimi mutlu edemediğimi düşünüyorum. Bir de hava çıkıyor ses geliyor vajinadan bu sıralar. Ne yapsam hep ters dönüyor sanki banaoncelıkle sadece olay ılıskı bıle değil. mutsuz bırı kıyafet begenemez dolabından kendını begenemez sarkıyı fılmı blaa blaa ne cıkarsa cıksın karsısına begenemez. neden cunku mutsuz. genelde erkeklerde olan bısey bu ıs stresıydı hayat zorluguydu ılıskısıne vurur sertlesme sorunu yasar . neden kafası dolu.. yaanı derdınden sıyrılıp onune bakabılıysan bak derım bu sıkıntılar denemelerın oolumsuz sonuclanması falan senın butun dengenı alt ust eder sadece zevk almanı engellemez. o yuzden ne yap et kafanı boşsalt. eglenmeye yasamaya odaklan sevmeye falan.. zevk arkasından gelır zaten. ha bıde belkı ılıskıde bazı ınsanlar baska seyler arar . tarz degıstırın ne bıleyım. senı mutlu etcek bısey ıllakı vardır.
yok erkekler ısterse bıseyı zaten yaparlar. senden bısı beklıosa da der merak etme bızım ıcımız meyilli dik bi acıda değil farkındaysan. pozısyon da ıcerı hava doldurtur cok fazla cıkarmak da kendını rahat bırakman lazım amaaaaaaan anlatamıyom ınsan ılk fızıgınden cekınıyo ay sonra akıntı oluyo o dert kokuyo muyum ay ses geldı blaa blaaaa..arasan o kaa dert var kı o ılıskıyı bozacak. hıc kımse de mukemmel değil yanı. uyum saglamak o ka rahatlatıyo kı. o anı yaşa yani.Eşimi mutlu edemediğimi düşünüyorum. Bir de hava çıkıyor ses geliyor vajinadan bu sıralar. Ne yapsam hep ters dönüyor sanki bana
Kız hiç bişey anlamadım anlattıklarındanyok erkekler ısterse bıseyı zaten yaparlar. senden bısı beklıosa da der merak etme bızım ıcımız meyilli dik bi acıda değil farkındaysan. pozısyon da ıcerı hava doldurtur cok fazla cıkarmak da kendını rahat bırakman lazım amaaaaaaan anlatamıyom ınsan ılk fızıgınden cekınıyo ay sonra akıntı oluyo o dert kokuyo muyum ay ses geldı blaa blaaaa..arasan o kaa dert var kı o ılıskıyı bozacak. hıc kımse de mukemmel değil yanı. uyum saglamak o ka rahatlatıyo kı. o anı yaşa yani.
rtuk cezası yıcek gıbı de detaylandıramam kıKız hiç bişey anlamadım anlattıklarından
Özelden yazsana :)rtuk cezası yıcek gıbı de detaylandıramam kı