- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
- Konu Sahibi zerrinsakli
zerrın yıne banlancaz galıba sekerım
gel buraya ya bosver
gel buraya ya bosver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee ne oldu ki?adam ne yaptievlı degılım canım
sozluyum
Ayy evett...bide kemiklesmis bir kadro var burda nerde zerrin yorumu gorse huraaa saldiriyor...zerrın yıne banlancaz galıba sekerım
gel buraya ya bosver
aynen aynen benı goruncede oylelerAyy evett...bide kemiklesmis bir kadro var burda nerde zerrin yorumu gorse huraaa saldiriyor...
O degilde simdide midem bulaniyir..yahu ne oluyor bugün bana..aynen aynen benı goruncede oyleler
cok yemekten oluyo =)O degilde simdide midem bulaniyir..yahu ne oluyor bugün bana..
Kizz nerdesinn nereye kayboldunncok yemekten oluyo =)
sen nerdesın asıl .Kizz nerdesinn nereye kayboldunn
Benim acik tel hep onumde...sen nerdesın asıl .
sn cıktın dıye bende cıktım
bn bı ara gttım cnm kıtap fılan okudum da napıyosun smdıBenim acik tel hep onumde...
Ne yapim bir yabdan çalışıyorum bir yandan burda cakit olduruyorum..zaman geçmiyor...kacta cikiyon istenbn bı ara gttım cnm kıtap fılan okudum da napıyosun smdı
bn 6 da ckıyorum cnmNe yapim bir yabdan çalışıyorum bir yandan burda cakit olduruyorum..zaman geçmiyor...kacta cikiyon isten
Evet bes gibi cikiyorum...ayy bir kac kisi deli ediyor vurda beni ya..baska uyeymisim baska isimle uyelik acmisim..bla bla..ay insanlar ne acayipbn 6 da ckıyorum cnm
sen 5 de cıkarsın ama dımı
Ya millet ne garip..surda vakit olduruyorum...hirs yapmislar..yazik ya..bosver bırak konusup konusup dursunlar zavallılar
basıt ınsanlar oldukları ıcın napacaksın tek eglencelerı kk yanı zavallılarınYa millet ne garip..surda vakit olduruyorum...hirs yapmislar..yazik ya..
bılıyomsn hala yazıyorlar
mılletın ısı gucu yok yanı
cırkeflık pesınde kosuyorlar
ben motora baglarım heralde mılletten hesap sorarım fılan
kız mıgrenım tutar bnmde oyle deme cahıl ınsanlarla ugrasmak cok zor
bosver bırak konusup konusup dursunlar zavallılar
madem bu kadar rahatsızsın neden gelıyosun buraya ne işin var burda hayret bişey yabasıt ınsanlar oldukları ıcın napacaksın tek eglencelerı kk yanı zavallıların
ya sorma onlar olmasa noluruz mazallah dımıkizlar ya neden kk kizlar mahalle kavgalari yapmak isterler anlamiyorum.sagolsun mune abla ve karzen enistemiz vesilesi kiymetli bir kadin meclisi olmus.her derde deva olmus kk