- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- Konu Sahibi zerrinsakli
Benim herseyi istiyor...niye boyle oldum bu arabnmde poca borek fılan ıstıyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim herseyi istiyor...niye boyle oldum bu arabnmde poca borek fılan ıstıyor ya
Valla bilmem...midemde kurt var...doritos peynirliisabah sabah cips.cikolata.cola.nasil bir kahvalti zevki zerrin
adet donemın gelıyodurBenim herseyi istiyor...niye boyle oldum bu ara
Ben ondan korkuyorum..ya onun programlarina ne tipler çıkıyo dimi..kızlar bende muge anlıyı sevıyorum
Yeni bitti adetim..adet donemın gelıyodur
tam benlık bı kadınBen ondan korkuyorum..ya onun programlarina ne tipler çıkıyo dimi..
adet sendromundan kurtulamamıssn o zaman =)Yeni bitti adetim..
Valla yaparsin....ay ben ugrasamam..sınrlenince tepem atar..saydiririm rtuk kapatirdi benitam benlık bı kadın
onun yerıne benı koysalar ıdare ettrırım valla
Ne bilim..ozel hayatim berbat gidiyor..ondan yemege verdim sanirim..adet sendromundan kurtulamamıssn o zaman =)
ben motora baglarım heralde mılletten hesap sorarım fılanValla yaparsin....ay ben ugrasamam..sınrlenince tepem atar..saydiririm rtuk kapatirdi beni
evlımısın senNe bilim..ozel hayatim berbat gidiyor..ondan yemege verdim sanirim..
Bi kere bi tane kadin vardi onu izledin mi?kadinin iki sevgilisi var.bir tanesi digerini öldürdü...kadinda evliydi...ben motora baglarım heralde mılletten hesap sorarım fılan
kız mıgrenım tutar bnmde oyle deme cahıl ınsanlarla ugrasmak cok zor
Yok kizz bulamadim henüz bir enayiievlımısın sen
orada o kdr cok varkı boyle seyler belkı ızlemısımdır,Bi kere bi tane kadin vardi onu izledin mi?kadinin iki sevgilisi var.bir tanesi digerini öldürdü...kadinda evliydi...
bn buldum da noldu ,Yok kizz bulamadim henüz bir enayii
Ayy cok komik ya cidden...millete bak.orada o kdr cok varkı boyle seyler belkı ızlemısımdır,
bı kızda sureklı bırılerıyle nısanlanıp duruyordu ,
butun nısanlılarını tv ye cıkarmıslardı
bazen adamların yanına gdınce yzuuklerı karıstırıyomus
Ne oldu kocandan dertli misinn..bn buldum da noldu ,
kız o konuya gtme bırak yazsınlar ıstedıklerı kdr bosverAyy cok komik ya cidden...millete bak.
evlı degılım canımNe oldu kocandan dertli misinn..