- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- Konu Sahibi zerrinsakli
seninle geyiğe varım zerrrin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninle geyiğe varım zerrrin
o my got gidiyore ben sen beni görünce tahrik oluyorsun zannımca ,ama ben geyikçi oldum bdv ye durak yapıyorum..neyse ben gene seni görmezden geleyim hayırlı mübarek olsun topikcağzın yan dairedeyim çaya çorbaya ihtiyacın olursa gel,insanlık ölmedi bizde.Burdada mi tahrik edip banlatma pesine dustun..
pesımı bırakmıyorlar goruyorsun ,Kizim buraya gell..banlancaz yine.....adam aldatmissa bosansin madem..simdi bahane uyduruyor iste..yazma o konuya...
çiziviç varya cızının peynırlı olanı onu pıyasadan kaldırmıslarAa ne oldu kiz
Alemsinn yaa..bende birsey oldu sandimçiziviç varya cızının peynırlı olanı onu pıyasadan kaldırmıslar
bana yapılırmı bu ya
suan da buyuk bı dert buAlemsinn yaa..bende birsey oldu sandim
Cevap yazma.burda biri bir konuda biriyle tartisinca ona gicik oluyor.sonra butun yorumlarinda onu sinir etmeye ugrasiyor...ilginc...pesımı bırakmıyorlar goruyorsun ,
muhattap olmak ıstemıyorum
Seda abla...cıkın cıkın gelin kız diye bence bi slogan at kız zerrin
bunu hangi şahıs diyoduki sabah kuşagında
Tabi...beklerim....Zerrin topigin hayirli olsun.arada musait oldugumda cay icmeye gelsem kabul edermsn
bılıyomsn hala yazıyorlarCevap yazma.burda biri bir konuda biriyle tartisinca ona gicik oluyor.sonra butun yorumlarinda onu sinir etmeye ugrasiyor...ilginc...
öggggggggggggSeda abla...
Canim çikolata cips kola istiyorr sabah sabahsuan da buyuk bı dert bu
Niye kiz..ögggggggggggg
topigini batırdım sankim
hiç sevmiyorum o karıyıda...
itici geliyor.Niye kiz..
Ben seviyorum onu...kadin dobra..
Cevap verme....senin ne dedigin ortada...terk edilmenin vermis oldugu aciyla ne dedigibi bilmiyor...zor bir durum yasiyir kadin..bılıyomsn hala yazıyorlar
mılletın ısı gucu yok yanı
cırkeflık pesınde kosuyorlar
bnmde poca borek fılan ıstıyor yaCanim çikolata cips kola istiyorr sabah sabah
Bende esra erola gicigim..uyduruk bir programla parayi götürüyor...itici geliyor.
Eskiden severdimde artıkın cıksssss
sabah sabah cips.cikolata.cola.nasil bir kahvalti zevki zerrinCanim çikolata cips kola istiyorr sabah sabah