Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cnm sen en iyisi bir diyetisyene git sana bir beslenme programi ayarlasin ..ben ev hanimi oldugum icin evdeyim diyetimi evde surduruyorum disari ile pek bir bilgim yok
68.00 kg oldum hedefime 8 kilomramcik kaldi .nazar deymesin incecik bir hatun oldum ciktim yahu neguzelmis zayiflik beni goren herkes resmen sokkkk geciriyor ,yeter diyet yapma cok zayifladin artik diyorlar.tarifi imkansiz muthiss bir duygu yaaa cok mutluyum :))))))))))
Slm cnm büyük bi iş başarmışsın:))tebrik ederim.benimde 10 kilo fazlam var ve 1 ay içinde vermek istiyorum.merak ettiğim kalori diyetinde günlük kaç kalori alıyordun.örnek bir menü yazarmısın cnm.
Canim kusura bakma biraz gec yazldim cunku gormedim ..cnm simdi benim uyguladigim diyeti kimsenin uygulayabilecegini sanmiyorum acikcasi ...birde hani soyle besleniyorum boyle besleniyorumda diyemeyecegim cunku ogun ne pisirdiysem cok az ondan yiyorum ..sabah klasik herkesin yaptigi gibi bir dilim kepek ekmeyi bes zeytin kibrit kutusu peynir ,sonrasinda 13.0/gibi birkactane kaysi yerim bir iki bardak cay icerim 15.00kadarda bisey yemem sonra yani 15.00da ne pisirdiysem ondan ekmeksiz tabi cok az yerim ,sonrasinda bir iki bardak cay yada kahve okadar gunu oyle kapatirim..buara dikkat ederek oruc tutmakta.baya kilo verdiriyor ..
Cevap için çok teşekkür ederim.ciddi anlamda çok az yemişsin cnm.iradene hayran kaldım.özellikle 3 ten sonra yememen zor olsa gerek.yarın bende denemek istiyorum.umarım başarırım:))
Cok sukur 63 oldum 3 kilocuk kaldi vermem gereken ..Allah tan kendi kendime kilo veemisim kimseden yardum almadan ..yardim alsaydim kesinlikle ben yardim alsaydim 100 kilo olmustum ,Bir arpa yol alamazdimmmm:))))))))