ZERRIN,iN BASARI OYKUSU

zerri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
202
43
68
Bursa
Merhaba ben kendime bir soz vermistim kilo verip burada ba sari oykumu yazicam diye ,henuz tam olarak hedefime ulasmadim ama olsun benimkide gercekten bir basari oykusu .iki ayda 18 kilo verdim 88 kilodan 69.9 oldum suan cok mutluyum ama vermem gereken 10 kilom daha var ..

masallah canim nasil yaptim bunu. neler yaptin?
Benimde en az bir 10 kilo vermem gerekiyor. Gecen sene ben de 10 kilo vermistim ama simdi neredeyse geri almak uzereyim. benim boyum 160, simdiki kilom da 63,5 (gene cok mutsuzum) en az 50 olmak istiyorum.Ama nasil ettiysem jilianin 30 shreyde basladim, simdi level 2 deyim. Ama ben hala ayni ben, yemek yeme tarsin da hala ayni, hatta artiyor, sanki kriz geciriyorum (karnim doguyor, ama gozum dogmuyor).
Eger istersen kalan 10 kilomuzu burda birlikte verelim. tekrardan o azime ve destege cok ihtiyacim var.

Biraz ayrinyili yazarmisin canim tebrik ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkur ederim caniiim ,evet tabiki burda sana destek ve yardimci olurum ama canim buaralar pek giremiyorum .sen alinti yaparak yediyini ictiyini sorularini yazki goreyim cnm

Cok tesekkur ederim caniiim ,evet tabiki burda sana destek ve yardimci olurum ama canim buaralar pek giremiyorum .sen alinti yaparak yediyini ictiyini sorularini yazki goreyim cnm

taman o zaman, herzaman olmasa da buradan yazisiriz. genelde sabahlari iyi basliyorum; bildigin 1 haslanmis yumurta, domates, (beyaz peynir bazen). Oglenden sonra ise isler karisiyor ondan sonrasi malum iste.
Ama bugunden sonra daha dikkatli olucam insallah.

Yanliz okula ve staja gitdim icin, oglen ve ara olarak en iyi cozum ne olabilir onu bilmiyorum (yemek icin). Bir fikri olan varmi?:44:

Gercekten seni ayakta alkisliyorum.nasil bir azimdir bu nasil bir iradedir .bende kendime azimli derdim iradeli derdim ama yok bendende azimlisi iradelisi cikti ,nasil verdin nasil yaptin anlatta bizde yararlanalim senin tecrubenden cnmya ..

Tamam canim ..oyle yapariz.herzaman giremiyorum sen yaz ama ben okur cevaplarim.cnm okul ve staj icin cantana kuru kaysi kuru erik bir avuc kadar badem al hem kalorileri cok az hem kan sekerini dusmez hemde tatli isteyini bastirirsin..sormak istediyin birsey varsa cevaplarim cnm

Biraz ayrinyili yazarmisin canim tebrik ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim oncelikle bir karar vereceksin gercekten kilo vermeyi istiyormusun ben oyle yaptim kimseden yardim almadim ,ben ilk baslarda cok iradesizdim ...diyete baslardim ilk gun bozardim ,hatta konu bile acmistim iradesizin tekiyim diye,ama isin sirri daha dogrusu kilo vermenin buyuk bir olcusu KARAR VERMEK ve ISTEMEK kilo vermek istemek gerisi zaten corap sokuyu gibi geliyor ...Benim kendi beslenme tarzima gelecek olursak oncelikle sunu soylemek istiyorum herkesin kendi bunyesi farklidir h oncelikle herkes kendi bunyesini tanimali,

Beslenme tarzimda oyle 3 ogun iki ara yapmadim ..acikmadan yemedim ..kalori sayimi yaptim iki ogun bir ara yaptim besinlerin kalori deyerlerine cok dikkat ettim birde kesinlikle tek bir ogun bile kacamak yapmadim..sunuda soylemeliyim araliklarlada oruc tuttum ozellikle bu son ayimda ..yani cnm uzun lafin kisasii irade burda onemli olan sey irade az yemek yani .hani bazi insanlar vardir diyet yapiyorum hic kilo veremiyorum derler yok oyle birsey yiyip yigip kilo vermeyide beklememek lazim :)))))

Gercekten seni ayakta alkisliyorum.nasil bir azimdir bu nasil bir iradedir .bende kendime azimli derdim iradeli derdim ama yok bendende azimlisi iradelisi cikti ,nasil verdin nasil yaptin anlatta bizde yararlanalim senin tecrubenden cnmya ..

Canimmm cok tesekkur ederim cok sagol ,cok motive ettiniz beni h epinize ayri ayri tesekkur ederim, sormak istediyiniz birsey olursa seve seve cvblarin

canim cok sagol, bunu yapicam. ama ara olarak mi tuketicem kuru kayisini felan. Oglen yemegi olarak ne yiyebilirim stajda yada okulda acaba?
Ayrica cok utanarak ve yuzum kizararak belirtmek istiyorum ki bugunde basaramadim.......... dedigim gibi sabah iyi basladim fakat aksam annemin ve komsumusun gozleme yapma fikri ortaya cikinca eh haliyle bende kafasiz bir sekilde goturdum ve simdi o sisligi hissediyorum ve o bildigimiz pismanligi....... of of benim bu kafa ne zaman duzelecek.... o degilde yaz geliyor, butun kizlar citi piti ben orda karnim davul gibi.
Nolur bana ceza gibi birsey verin!

Tatlim senin oncelikle kilo vermeyi istemen gerekiyor:)))

Tatlim senin oncelikle kilo vermeyi istemen gerekiyor:)))

cok istiyorum, istemez olurmuyum hic. Bugun daha dikkatli oldum. ama ne yazik ki staj gunlerimde ara ogunlerim olmuyor, sadece ana ogunler.
birazdan da jilian yapicam.

Senin ilk anlatigin sey cok dogru, hani demistin ya arada oruc tuttum diye. Bende gecen sene oruc tutdumda baya kilo vermistim. (ondan onceki yillarda hic oruc tutarken kilo vermemistim) ama bu sever daha dikkatli olmustum.

Cokmu acikiyorsun cnm eger oyleyse sabah kahvaltini siki yap oglen cantana kaysi kuru erik badem falan koy ,kacta evde oluyorsunki !?

Birde ben sunu soylemek istiyorumki ekmek yag seker kesinlikle kullanmiyorum ,birde gercekten cok az yiyorum ve kalorisi dusuk seyler ..herkes yapabilirmi bilmiyorum ama ben 3 ten sonra bisey yemiyorum

Cokmu acikiyorsun cnm eger oyleyse sabah kahvaltini siki yap oglen cantana kaysi kuru erik badem falan koy ,kacta evde oluyorsunki !?

aksam 6 gibi evde oluyorum, eve gelince de annemin yaptigi yemeklerin kokusunu alinca tabigi bendeniz hipnotize olmus oluyorum. Ama masallah iki gundur iyi gidiyo, aynen sabahlari biraz daha fazla yiyorum (asiri da degil). kuru kayisi fikri iyidi cok sagol. Erik de denemek isterim ama bana fazla sekerli geliyor kayisindan.

Cnm sen en iyisi bir diyetisyene git sana bir beslenme programi ayarlasin ..ben ev hanimi oldugum icin evdeyim diyetimi evde surduruyorum disari ile pek bir bilgim yok

Son düzenleme:
Slm cnm büyük bi iş başarmışsın:))tebrik ederim.benimde 10 kilo fazlam var ve 1 ay içinde vermek istiyorum.merak ettiğim kalori diyetinde günlük kaç kalori alıyordun.örnek bir menü yazarmısın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…