• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zerovita zayıflama çayı hakkında

yareen01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
64
17
38
Hanımlar merhabalar
Konuyu buraya açmam yanlış ama napayım diğer yerlerde konular pek ilgi görmüyor:110:
Zerovita çayı hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Bu çaydan alıcam fakat ne kadar kilo verdiriyor ne yaptırıyor iyi mi kötü mü kafam da tam netleştiremedim :KK76:
Bilgilerinizi bekliyorummmm Teşekkürlerrr:KK54:

Hanımlar merhabalar
Konuyu buraya açmam yanlış ama napayım diğer yerlerde konular pek ilgi görmüyor:110:
Bu çaydan alıcam fakat ne kadar kilo verdiriyor ne yaptırıyor iyi mi kötü mü kafam da tam netleştiremedim :KK76:
Çayı ne bilmem ama kilo vermek için tek çare yemeyeceksin:)

Kilo verdirdiğini iddia ederek metabolizmayı bozan vırt çayı, zırt içeceği, zurt bitkilerinden fayda görebileceğinizi düşünmüyorum. En azından tek başına fayda göreceğinizi düşünmüyorum (Aktarlarda satılan reel bitki çayları içilir ama kilo vermek için içilmez). Yani homini homini yiyip, spor yapmayıp sırf bu ne idüğü belirsiz çaylarla kilo falan veremezsiniz. Acı ama gerçek, kilo vermenin sırrı boğazı tutup spor yapmaktan geçiyor. Başka türlü metabolizmayı bozup kendinize zarar verdiğinizle kalıyorsunuz. En iyi ihtimal boşa paranız gidiyor o ürünlere.

Porsiyonlarınızı azaltın. Akşam 6dan sonra ağzınuza sudan başka bi şey koymayın. E bahar da geliyo yürüyüş de yaptınız mı 1 saat bitti gitti. Sıkılaşarak kilo verirsiniz hem de.

Ana hem yiyip hem hareket etmiyim deyince olmuyo ne yazık ki..

ben çok memnunum sizede tavsiye ederim 1 ayda 7 kilo verdim

Hanımlar merhabalar
merhabalar ben yaklaşık 70 gündür kullanıcısıyım 2. kavanozumdayım toplamda 6 kg verdim bagırsak bozma gibi bir durum söz konusu değil zaten diğer ürünler gibi tuvalete çıkarak değil de içeriden yağ yakımı sağlıyor ağızda çok kuruluk yapıyor ve gun ıcınde yaklasıuk 3 lıtre su tuketıyorum tokluk hıssı verdıgı ıcın de cok yemek yemıyorum aslında temsilcim diyet yapma dedi ama ben yine de yediklerime dikkat ederek 6 kg verdim memnunum

Back