• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zengin koca nerden bulunur?

nerden_biliyim_ben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
6
41
3
33
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?

1-holding olmaz. zaten çalışıyorum, çalıştığım yerde herkes evli.
2- V vesikaliyarim güzel fikir verdi. bunu düşüneceğim.

Son düzenleme:
benim iş sayesinde gittiğim a+ yerler oldu.
götürmelik baktıkları kızlar bile o sınıfa hizmete uygun oluyor
bizim gibi orta sınıf normallerini ancak dizilerde filmlerde severler :)
hahhahha şu zengin kız fakir oğlan dizileri de olmasa nasıl hayal kuracak bizim ferle ferihalar 😂😂

Bu arada konu sahibi eklemeyi unutmuşum Türkiye’de pek zengin kalmadı artık bence yolunu bul Avrupa’ya git orada orta halli birini bul o bile zaten Türkiye’de kat kat zengin sayılır😂😂

Benim niyeti bu olan bi tanıdığım zengin bi adamla hatrı sayılır sayıda birlikte olmasına rağmen hamile kalamayınca adamın sağlık geçmişine baktırmıştı , kendisi de özel bi hastanede yönetici konumundaydı adamın yıllar önce vazektomi ameliyatı olduğunu öğrenip bi hafta kendine gelememişti, yemeden içmeden kesilmişti yatak döşek yatmıştı zira bi bebe sahibi olarak en azından hayatını garantiye alma ihtimali vardı ki o da uçup gitmişti.

Şu devirde değil zengin koca hesabı ödeyecek adam bulamıyorsunuz ayol erkekler eski erkekler değil, örümcek beyinliliği bi tarafa ama bazen karımı çalıştırmam ben bakarım diyen kamilleri kadınlarımız adına özlemiyor değilim zira şuan hem iş hayatında hem evde it gibi çalışmalarını bekliyorlar üstüne de 36 beden olup kendine özgüvenli bebeler yetiştirmelerini bu arada onlar napıyor biliyor musunuz bi taraflarını yayıp sadece pub g oynamak istiyorlar velhasıl erkekler 21 yüzyıldır hiç bu kadar acımasız olmamıştır kadınlar da hiç bu kadar ezilmemiştir, hepsi çakal hepsi…
Biz kendimize yaptık bunu çok üzülüyorum , aşırı simardilar

Benim bir arkadaşım vardı, birini sevmek ve tabi ki akabinde evlenmek de istiyordu. Özellikle de maddi durumu iyi olsun istiyordu. O yüzden ozellikle zenginlerin gittiği pahalı mekanlara gidiyordu. Neyse direk konuya geçeyim su anda istediği kriterlere sahip biriyle nişanlı valla kız azmetti istediğini yaptı 😂😂

Aynen vardi bu bir konu kadın sırf adam zengin diye evlenmis zerre mutlu değil adam da farkında kadina zerre koklatmiyor kadın birde adama kuracagi iş için neden babama sormuyorsun diye baskı yapıyor.

Kendi parasını harcamak için kayinpedere danisacak Pehh yermi o adam bee yavaş yavaş adamı somurecek baba kiz ama adam da akıllı kadina zerre koklatmiyordu.

Insan hissetmezmi para icinmi senin icinmi yanında durdugunu.
Valla artık ben kolay kolay şaşıramıyorum herkes bir garip ne diyim allah zengin kocanın bonkörünü nasip etsin herkese. Bu kulaklar zengin koca bulmak için kredi çekeni bile duydu adamın gittiği yerlere gidebilmek gözüne gözükmek için 😀 evet yokluk çok zor ekonomik sıkıntılar evliliklere zarar veriyor kesinlikle,kimse alışık olmadığı bir düzenin içine girmek zorunda değil. ama şu var erkek elindeki paranın güç haline geldiğini anladığı anda karşısındaki kadını paspas ediyor bu arkadaş onun bilincinde olsa onun için iyi olur

Back
X