zengin koca nerden bulunur?

nerden_biliyim_ben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
6
41
3
33
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?

1-holding olmaz. zaten çalışıyorum, çalıştığım yerde herkes evli.
2- V vesikaliyarim güzel fikir verdi. bunu düşüneceğim.

Son düzenleme:
benim iş sayesinde gittiğim a+ yerler oldu.
götürmelik baktıkları kızlar bile o sınıfa hizmete uygun oluyor
bizim gibi orta sınıf normallerini ancak dizilerde filmlerde severler :)
hahhahha şu zengin kız fakir oğlan dizileri de olmasa nasıl hayal kuracak bizim ferle ferihalar

Bu arada konu sahibi eklemeyi unutmuşum Türkiye’de pek zengin kalmadı artık bence yolunu bul Avrupa’ya git orada orta halli birini bul o bile zaten Türkiye’de kat kat zengin sayılır

Biz kendimize yaptık bunu çok üzülüyorum , aşırı simardilar

Benim bir arkadaşım vardı, birini sevmek ve tabi ki akabinde evlenmek de istiyordu. Özellikle de maddi durumu iyi olsun istiyordu. O yüzden ozellikle zenginlerin gittiği pahalı mekanlara gidiyordu. Neyse direk konuya geçeyim su anda istediği kriterlere sahip biriyle nişanlı valla kız azmetti istediğini yaptı

Valla artık ben kolay kolay şaşıramıyorum herkes bir garip ne diyim allah zengin kocanın bonkörünü nasip etsin herkese. Bu kulaklar zengin koca bulmak için kredi çekeni bile duydu adamın gittiği yerlere gidebilmek gözüne gözükmek için evet yokluk çok zor ekonomik sıkıntılar evliliklere zarar veriyor kesinlikle,kimse alışık olmadığı bir düzenin içine girmek zorunda değil. ama şu var erkek elindeki paranın güç haline geldiğini anladığı anda karşısındaki kadını paspas ediyor bu arkadaş onun bilincinde olsa onun için iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…