Zengin Erkek!!

etmeyin! eylemeyin! parası olan adamla evlenirseniz (bu tiplerden bahsediyorum tabiki hepsini genellemiyorum) sizi dublex bi evde oturtur, altınıza araba çeker, hatta size butik bile açabilir, modacı da olabilirsiniz, çocuğunuz kolejlerde okur vs vs.. ama gel görki sen arabanla annenle yada arkadaşlarınla "brunch"a giderken oda arkadaşlarıyla gezmeyi tercih eder.. ortak hayatınız sadece yatak odası olur. bunu söylediğinde neyini eksik bırakıyorum der. söyeleyecek lafın kalmaz. iyisimi azıcık aşım ağrısız başım..

Durumu anladığım kadarıyla özetleyeyim; adam "tecrübeli" bir erkek, siz takılıyorsunuz ve ortada sandığın gibi ciddi bir durum yok, bence.

Bence size 3000den aşağı çıkamıyorum bilmem ne gibisinden laf ediyosa kusura bakma da ya sonradan görmedir ya da görgüsüz ve böyle bi insanla ben yapamam şahsen tabi sen ne karar verirsin bilemem

Zengin erkek çok zordur, insanlar yalnızca yoklukla değil varlıkla da sınav olur. Whatsapp konusu biraz kafa karıştırıcı bence. Bir erkek ne yapar sürekli whatsapp'da ? erkek arkadaşlarıyla konuştuğunu hiç sanmıyorum. Senden başka birileriyle de görüşüyor olabilir. Sen bunu görmezden gelebilir misin ? Maddi olarak eşit olmaktan daha önemli şeyler var.

valla canım tecrübeme dayanarak söylüyorum adam resmen falso vermiş bir gitmemde 3000 den aşağı çıkmıyorum demek olmayan parayla gösteriş yapıyorum demek uzak dur bence yalan söylüyor hiççç ama hiççç güvenmeee

Dediklerinize çok hak verdim. Ön yargılıymıyım acaba. Beni görmek için elinden geleni yapıyor sürprizler gibi..Şuanlık adı yok fakat tatlı tatlı konuşmalar. Daha öncede sözlendiği bi kız olmış sonra evlenseydim aklım evde kalıcaktı aklımın evde kalmaması gerek dedi. Onlarada mutluluklar :) Herşeyin hayırlısı olsun

Zengin erkek fakir kız olayı sadace filmlerde olur kolay kullanılma ihtimaliniz çok yüksek. Onun insani değerini değil, ahlakını değil, insanlığını değil, size olan ilgisini sevgisini değil; fiziksel görünüşünü, tazrını ve zengin olmasını beğenmişsiniz.....

Bu servet şayeti ki doğru ise (nedense çok inanamadım) kendi kazanmadı aildelendedir veee şımarık adam cidden çekilmez adamdır. Seni hor görmesi için onun büyük bir sebebi var : maddi sebep. Onurlu kadın kendini ezdirmez. Haaa seni çok sevse peşinden koşsa anlarım ama snırım öyle bişi yok.

her kadını etkiler demişsiniz ya inanın görgüsüzlük hiçbir kadını etkilemez aksine itici gelir.
size ne ev satıp loca kiralamasından ayrıca buradan salak olduğu da anlaşılıyor. bomboş hayatların zevzek görgüsüzlüklerine hiç gelemem.
haaa zenginlik tabi etkiler ama mütevazı olunca, aileden gelince sakil durmayınca yoksa klüpmüş bilmem ne. boş işler bunlar.
yine de siz bilirsiniz tabi.

çok klişe ama davul bile dengi dengine
beraber olsanız bile sen sürekli kurtuntularla yaşıcaksın şimdiden başlamışsın çünkü insan güvenmediği biriyle olmak istemez hani...

valla zengine güvenilmez diye bişey yok, ama aylık klupten loca ayrıtmak nedir onu anlamadım ne kulubu bu

Bilemedim ama ayda 3000 tl club te para harcıyorum demek çok anlamsız neyin havasını kime yapıyorsun kendine göre havasını atmış ama sana göre atmış mı? Hayır aksine kafanda soru işareti olarak kalmış kalmayı bırak dert haline gelip bizimle paylaşmak istemişsin o benim kafamı karıştırdı açıkçası ama şans verebilirsin tanı bence kaybedecek bir şeyin yok ki sana tek tavsiyem kullandırtma kendini ne olursa olsun dikkatli ol ki onunda sana ilgisini daha da çok arttır derim daha çok etkilenir senden kullandırtmassan top sende bana kalırsa kendine aşık bile edebilirsin yaşam tarzın ile

Teşekkür ettim :) Senin içinde hayırlısı olsun, yasanicaklari ayarda tutarsan bi gün bitsede kandirildim kullanildim diye değil anlasamadik olmadı diye aglarsin. Ikisı çok farklı şeyler duygusal yük olarakta tabiki.o yüzden korkma, sadece ayar :)

Ayyy gecede üç bin lira bıraktığını, evi satıp loca kiraladığını mı anlatıyo ne görgüsüz insan yeni tanıştığı bir bayana neden bunları anlatır ki. Bence bi cacık olmaz bundan anca hava atar hergün size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…