Zengin Erkek!!

Banada böyle bir talip çıkmıştı maddiyat ile ilgili söylediği tek kelime sonucu bastım totosuna tekmeyi.
Yani bana çıkıp ben club ta loca da 3 bin verip çıkıyorum dese eee banane bundan derdim. Evet siz parası ndan etkilenmişsiniz oda bunun farkında bence. O paraları bir yerle yeksan olsun metrobüse binmek için cebinde bozuk para biriktirip kartını doldursun da bakalım özgüveni varmı yokmu? Birde okuduğum bir habere göre ah o locaların bir dili olsada konuşsa

ev satıp loca kiralayan adamdan eş olmaz bide bunları ballandıra ballandıra anlatıyor sanırım ve olmazsa olmaz dusuncesinde ben guvenipde baslamam boyle biriyle

Banada böyle bir talip çıkmıştı maddiyat ile ilgili söylediği tek kelime sonucu bastım totosuna tekmeyi.
Yani bana çıkıp ben club ta loca da 3 bin verip çıkıyorum dese eee banane bundan derdim. Evet siz parası ndan etkilenmişsiniz oda bunun farkında bence. O paraları bir yerle yeksan olsun metrobüse binmek için cebinde bozuk para biriktirip kartını doldursun da bakalım özgüveni varmı yokmu? Birde okuduğum bir habere göre ah o locaların bir dili olsada konuşsa
aynen bende tam bunu yazacaktım.görgüsüz züppe gibi 3 bin verip çıkarım demesi karakterini ortaya koyuyor.

Uzak durun..Bu tipler parayla özgüveni gelen tipler..E paraya giden kadın da çok günümüzde..
Yatak ilişkisi olmadan gönül ilişkisi olmaz bu cinslerin..
Boynuzlanırsınız..Üzülürsünüz.

Owww ben locaya 3 bin lira veriyorum demesine görgüsüz demiştim. Konunun devamını okumamıştım en altta asıl ayrıntı.
ev satıp loca kiralamak ne ya, :KK57: o kadar zenginse neden loca kiralamak için evini satma gereği duymuş? parası mı bitmiş :KK45:

Bana kulübe gittiğinde locada takıldığını gittimmi 3 bin aşağı çıkmıyorum ordan dedi. kim olursa olsun benim bildigim kişi(kadın erkek fark etmez)nerde ne kadar para harcadıgını meyan etmez bunun adı görgüsüzlüktür . egerki birşeyden emin degilsen zaman bırak gözlemle zamanla oraya çıkar bazı şeyler bilemeyiz

parasının reklamını yapma gereği duyan adam boş adamdır zannımca. ben olsam muhatap olmazdım.

arkana bakmadan uzaklas..uzuldugunle kalirsin..

Canım biraz görgüsüz gibi geldi bana, varlıklı olduğunu bastıra bastıra söylemiş gözüne sokar gibi, saçma sapan cümleler sarf etmiş. Her şeyden öte güvenin yokmuş ki uzak dur derim.

paramla etkilemıyorum havasına girmiş ama bildiğin kıro çıkmış kendisi

üzülen sen olursun yaşın 22 o gezer tozar bır guzel de havasını atar gönül kırgınlıgıyla sen kalırsın ortada.

3000 locaya verıyormuş ev satmışmış hiç inandırıcı değil ayrıca. kendini cekmeye çalış artı boylelerı pek hesap vermeyıde sevmez yok whatsaap bana neden yazmadın falan filan.

Boyle tiplere gicigim.olursa olur olmazsa olmaz ne ya?beyfendiletin alnina silah dayiyiruz sanki benle evlen diye ttipler de
para simartmis iste
konuya gelince zengin diye birakmak zorunda degilsin.eger farkli istekleri varsa ve senin yapina uymuyorsa birakirsin.simdilik tani bence.kim ne derse desin yüzde doksan kadin paraya hayir demez.herkes villalarda oturup pahali arabalara binmek ister.

Beni kullanıp rahatça kenara atar.
bu cümleden sonra kendine yazık etme.

Zengin erkek eğer kendi bileğinin gücüyle zenginlesmis se hayat akademisinden mezun demektir değer verir guruyla kolay kolay oynamaz karşındakinin kanımca

para şımarığıysa işin zor derim

Bu tipler dewamlı gittiği mekanlarda ne yaptığını ince ayrıntısına kadar anlatır..

Bu bence kendisinin egosunun hep tavanda olduğunu gösterir...

Bende böyle biriyle tanışmıştım, bana dewamlı işte şu model aranadan satın alıcam bundan sıkıldım.

Şu mekanda şu şarabı özel kendime açtırmıştım.

Arkadaşlarımla akşam yemeği veya bir mekana gittiğimiz zaman hesabı hep ben öderim.

Birgün buna dedim ki; paran olmasa varya sen bir hiçsin çevrende biliyomusun dedim.

Bu dondu kaldı :KK57:

Sen bana neyini ıspatlamaya çalışıyorsun her defasında dedim.

Banane senin arabandan çiftliğinden içtiğin şaraptan dedim.

Kusura bakma ama kendini beğenmiş ve her konuyu paraya bağlayan ve karakter olarak ucuz bir adamla ben yapamam dedim ve ayrıldım.. 2 hafta kısa bir süre görüşmüştük zaten....

Benim en azından karekterim sağlam çok şükür bin şükür :KK59:

Zengin olması problem değil ama bunu dile getirmesi büyük problem.
Benim arkadaşım var durumu çok iyi değil küçüklüğünden beri bir çocukla birlikte liseden beri çocuk aşırı zengin ( çocukta arkadaşım ) kız çocuğun zengin olduğunu lise sonda öğrenmiş tesadüfen o kadar mütevazi ki ben onları ünide tanıdım ikisini de ben bile üni. son sınıfta öğrendim çocuğun zengin olduğunu bunlar evlendiler kızın bir dediği iki olmadı maşallah çok güzel de bir evlilikleri var şuanda.
Dediğim gibi zengin olması hiç problem değil ama bunu dile getirmesi hem terbiyesizlik hem de problem.
Ayrıca yaşam tarzına ayak uydurabileceksen devam et derim aksi taktirde 30 yaşına gelmiş bir adamı sonrada değiştiririm ben ümidine sakın kapılma.

X