- Konu Sahibi MeDuSa
-
Eşit miktarlarda zencefil suyu ve turplu suyu karıştın, yumurta sarısı ve bir tatlı karşığı maya katın içine, zencefili kaynatırken içine birer çorba kaşığı susam ve çörek otu da katın.
Sonra görün bakalım ne oluyor :)
Denedim bugün, sadece turplu suyun verdiği sonucun 2 katı gibi :)
Herkeste aynı sonuç görülür mü bilemem ama, bu sonucu elde ettim :)
hyrrrrr... ben turbu vakit bulup yapamasam da zencefili gün aşırı saçlarımı yıkadıkça yapıyorum.. hatta dün ılımış mı die kontrol etmeden döktüm saşıma okadar sıcakmış ki saç derim yanıoduuu
arkadaşlar bi sorum olcak ...ben turplu su ve ardından zencefili uyguluyorum memnunum..
ama 12 yaşındaki kıskanç kızımda ille banada yap dedi bende turpa dayanamıcanı bildiğim için onada 4-5 keredir zencefili uyguluyorum tarif ettiğiniz şekilde..ama şöle bişi dikkatimi çekti saçlarına uygulayıp kurudktan sonra zaten yağlı olan saçlarının daha çok yağlandını gördüm ..acaba besliyormu ? yoksa aksi bir tesir mi etti? sizce devam etmelimiyiz ?
bende öyle bir problem yok çok memnunum..cvbınız için tşkler ..
hülyalı bir şey soracağım,ben bu şişedeki suyu bugün bitirmek zorundamıyım dolaba koysam durumazmı,her gün sıkarımgamyoncuiremsu bir de yaptığınız zencefilleri atıyor musunuz yoksa ikinciye yine aynı zencefilleri mi yapıyorsunuz,sankibr kere daha kaynatsam çıkacak gibi ama fikriniz var mı
ay ben bu foruumu çok sevdim yaaa....
hemen bugün başlıyorum turplu suya. yarın da zencefil kökü alayım. yıllardır uzatamadığım saçlarım belki sizlerin sayesinde ve tabi ki Allah'ın izniyle uzar
teşekkür ederim. zaten şu zencefil kökünü de aldım. turp suyunu da uygulayacağım. haydi hayırlısı. inşallah herkes hayallerindeki uzun saçlara kavuşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?