Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajlarınızı okudukça keyfim yerine geldi. şu turplu su tarifini verirseniz çok sevinicem ama
ya yapıta sacı uzuyan yokmu yahu yazsanıza yapcam ama bakalım yorumlara öle
maşallahpeki herhangi bir zararı oluyo mu yani saçları yıpratıyor mu?
birde ikisini beraber kullanıyorum derken karışım yaparak mı yoksa ayrı ayrı mı?
siz de turplu su ve zencefili karıştırarak uyguladınız yoksa başlıkda açıklandığı gibi turplu suyu uyguladıkdan sonra zencefili mi uyguladınız ?
elimle ölçmeye calıstım tarif ettiğiniz miktarı
baya uzamıstır herhalde nazar değmesin![]()
kızlaaaaaaaarrrrrrr........
bende bugün gittim aktara zencefil,lavanta ve ısırgan otu aldım.lavantayı aktar önerdi.daha öncede kullanmıştım işe yaramıştı ısırgan otuyla beraber.şimdi bide zencefil kattım.önce zencefili kaynattım altını kapattım içine birer tutam lavanta ve ısırgan otu kattım ılımaya bıraktım.zaten diğerleri kaynatılmıyomuş.koydum camsil kutusuna sonrada fıs fısss...hergün sıkacam saçıma.yıkamadanda duruyo.öncede yapmıştım baya uzamıştı saçım...
maliyete gelince sadece 3 ytl:dance:.rapunzel olacam işte.
kaydirigubbakcemile sonrada herif beni böyle saçımdan sürükleyecek.kaydirigubbakcemile
nereyemi....![]()
arkadaşlar durunun zencefilli şampuanı çıkmış.bugün eşim almış üzerine bir baktım zencefil yazıyor çok sevindim.ayrıca soya proteinide var içinde .en önemlisi silikon yok.bildiğim kadarıyla silikon saçı döküyordu.
bugun zencefil aldim hasta oldugum icin simdi baslayamiyorum hafta sonu denicem cok merak ediyorum nasil olcak
bi de boyayi akitir mi kizlar onemli bir konu bu turplu su akitiyor biraz
slm arkadaşlar bu zencefilin saça iyi geldigini yeni duydum biz kök zenceflli kaynanama almıştık midesi için onu içiyo çok acı sizin saç diplerini yakmıyonu bide illa kökmü olması lazım rende olmuş hali olmazmı.hee bide şu turplu su varya hani çok meşhur oldu ona henüz yeni başladım ikisni bi arada kullanmak olrrmu bi zararı olmasın.kullanan arkdaşlar bilgi verirse sevirnrim:1rolleyes:
hyr cnm kesinlikle yanma fln olmuyor.. ben turlu su ile birlikte kullanıyorum ayrıca birçok arkadaş gibi.. önce turbu yapıyorum sonera dusa giriorum çıkarken son durulama suyu niyetine zencefili döküp çıkıyorum yani zencefil saçımda kalıyır ve koku fln bırakmıyor.. toz halini kullanmama sebebimiz de durulamamamız.. :1hug:
hımmm tamam cnm saol yardımcı oldugdun için kök zencefil alayım başlıcam bende:sm_cool:
kızlar bu zencefili sadece saçınızın uzaması için mi kullanıyorsunuz yoksa başka faydaları da var mı?benim saçım çok mat olduğu için saçımın parlak olmasını daha sağlıklı olmasını istiyorum.ayrıca yumuşacık oluyor mu saçlar zencefil kullanınca merak ettim.paylaşırsanız sevinirim.
cnm zaten zencefil saçı beslediği için uzatıyor ve yuımuşacık yapıyor
sağlıklı saçta dopal olarak parlıyor :sm_cool:
bence dene kaybedeceğin bişey olmaz(kazanacağın olur yerimseniben )
aktardan yüz gramını 1YTL'ye alıyorum ben ucuz bişey yani![]()