Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben dün akşam zencefilli ballı bir şey denedim xD Bakalım artık deneyeceğim sürekli xd Hala kafamda saçlarım biraz sert [yıkamadığım için] ama gerçekten dökülme kesildi.

selam kızlar suan kafamda turp suyu var yeni başladım ayyy bugün kapı caldı ama kimseye acmadım ev irenc kokuyıdu :))) neyse suan sacımda 2 bucuk saat oldu yıkıcam biraz sonra zencefilde alim bari onuda dökerim umarım sacım uzar hiç uzamıyo gelişmelerii yazarım saolun

Ben saçımı her yıkamamda son su olarak zencefil+elma sirkesi kullanıyorum.
Saç uzatıyormu bilemem ama saçlarımı o kadar yumuşattıkii...
Dün yine zencefil döktüm saçıma son su olarak ve bi yarım saat beklettim havluya sarılı şekilde.
Çok daha etkili oldu.:1shok:
Saçlarımı ellediğimde yumuşaklığından saçımı hissedeöedim valla:nazar::icecream:
Bir de böyle deneyin derimyerimseniben
Kokusu falan kalmıyor zaten sonra da kurutuyorum saçımı makinayla.
Sonra da yumuşacık ışıldayan saçlarımla oynuyorum.:sm_cool:
Annem bile akşam ellerini alamadı saçımdan, biraz da sewgülüme bırak dedim:roflol:

mesajlarınızı okudukça keyfim yerine geldi. şu turplu su tarifini verirseniz çok sevinicem ama

ya yapıta sacı uzuyan yokmu yahu yazsanıza yapcam ama bakalım yorumlara öle

ya yapıta sacı uzuyan yokmu yahu yazsanıza yapcam ama bakalım yorumlara öle

bu bir mucize gibi ilk yapışta belimize kadar uzatmıyor saçları sositososito
ama kullandıkça saçın normal uzamasının iki katından daha hızla uzadığını görebilirsiniz
ben kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor
birde saçlarım yumuşacık oluyor yerimseniben

maşallah (: peki herhangi bir zararı oluyo mu yani saçları yıpratıyor mu?
birde ikisini beraber kullanıyorum derken karışım yaparak mı yoksa ayrı ayrı mı?

siz de turplu su ve zencefili karıştırarak uyguladınız yoksa başlıkda açıklandığı gibi turplu suyu uyguladıkdan sonra zencefili mi uyguladınız ?
elimle ölçmeye calıstım tarif ettiğiniz miktarı (:
baya uzamıstır herhalde nazar değmesin :nazar:

Zencefil ve turplu suyu karıştırdım :)

Uzun süredir kullanıyorum, yani bu başlık açıldığından beri, önceden zencefili sadece durulama suyuna katıyordum, yumuşaklık ve parlaklk veriyordu, şimdi diplerine uyguluyorum direkt.

Her açıdan gayet memnunum yaptığım karışımdan :teytey:

arkadaşlar durunun zencefilli şampuanı çıkmış.bugün eşim almış üzerine bir baktım zencefil yazıyor çok sevindim.ayrıca soya proteinide var içinde .en önemlisi silikon yok.bildiğim kadarıyla silikon saçı döküyordu.

kızlaaaaaaaarrrrrrr........
bende bugün gittim aktara zencefil,lavanta ve ısırgan otu aldım.lavantayı aktar önerdi.daha öncede kullanmıştım işe yaramıştı ısırgan otuyla beraber.şimdi bide zencefil kattım.önce zencefili kaynattım altını kapattım içine birer tutam lavanta ve ısırgan otu kattım ılımaya bıraktım.zaten diğerleri kaynatılmıyomuş.koydum camsil kutusuna sonrada fıs fısss...hergün sıkacam saçıma.yıkamadanda duruyo.öncede yapmıştım baya uzamıştı saçım...
maliyete gelince sadece 3 ytl:dance:.rapunzel olacam işte.
kaydirigubbakcemile sonrada herif beni böyle saçımdan sürükleyecek.kaydirigubbakcemile
nereyemi....:utangac::utangac:

sositososito sositososito sositososito a.s.

arkadaşlar durunun zencefilli şampuanı çıkmış.bugün eşim almış üzerine bir baktım zencefil yazıyor çok sevindim.ayrıca soya proteinide var içinde .en önemlisi silikon yok.bildiğim kadarıyla silikon saçı döküyordu.

zencefilli şampuan mı :bbo:
daha defneli sabuna yeni başlamıştım ben ya laelaelaelaelae

bugun zencefil aldim hasta oldugum icin simdi baslayamiyorum hafta sonu denicem cok merak ediyorum nasil olcak
bi de boyayi akitir mi kizlar onemli bir konu bu turplu su akitiyor biraz

bugun zencefil aldim hasta oldugum icin simdi baslayamiyorum hafta sonu denicem cok merak ediyorum nasil olcak
bi de boyayi akitir mi kizlar onemli bir konu bu turplu su akitiyor biraz

benim saçımda boya var ve hiç akıtmadı cnm hihoyyyt

slm arkadaşlar bu zencefilin saça iyi geldigini yeni duydum biz kök zenceflli kaynanama almıştık midesi için onu içiyo çok acı sizin saç diplerini yakmıyonu bide illa kökmü olması lazım rende olmuş hali olmazmı.hee bide şu turplu su varya hani çok meşhur oldu ona henüz yeni başladım ikisni bi arada kullanmak olrrmu bi zararı olmasın.kullanan arkdaşlar bilgi verirse sevirnrim:1rolleyes:

slm arkadaşlar bu zencefilin saça iyi geldigini yeni duydum biz kök zenceflli kaynanama almıştık midesi için onu içiyo çok acı sizin saç diplerini yakmıyonu bide illa kökmü olması lazım rende olmuş hali olmazmı.hee bide şu turplu su varya hani çok meşhur oldu ona henüz yeni başladım ikisni bi arada kullanmak olrrmu bi zararı olmasın.kullanan arkdaşlar bilgi verirse sevirnrim:1rolleyes:

hyr cnm kesinlikle yanma fln olmuyor.. ben turlu su ile birlikte kullanıyorum ayrıca birçok arkadaş gibi.. önce turbu yapıyorum sonera dusa giriorum çıkarken son durulama suyu niyetine zencefili döküp çıkıyorum yani zencefil saçımda kalıyır ve koku fln bırakmıyor.. toz halini kullanmama sebebimiz de durulamamamız.. :1hug:

hyr cnm kesinlikle yanma fln olmuyor.. ben turlu su ile birlikte kullanıyorum ayrıca birçok arkadaş gibi.. önce turbu yapıyorum sonera dusa giriorum çıkarken son durulama suyu niyetine zencefili döküp çıkıyorum yani zencefil saçımda kalıyır ve koku fln bırakmıyor.. toz halini kullanmama sebebimiz de durulamamamız.. :1hug:

hımmm tamam cnm saol yardımcı oldugdun için kök zencefil alayım başlıcam bende:sm_cool:

kızlar bu zencefili sadece saçınızın uzaması için mi kullanıyorsunuz yoksa başka faydaları da var mı?benim saçım çok mat olduğu için saçımın parlak olmasını daha sağlıklı olmasını istiyorum.ayrıca yumuşacık oluyor mu saçlar zencefil kullanınca merak ettim.paylaşırsanız sevinirim.

kızlar bu zencefili sadece saçınızın uzaması için mi kullanıyorsunuz yoksa başka faydaları da var mı?benim saçım çok mat olduğu için saçımın parlak olmasını daha sağlıklı olmasını istiyorum.ayrıca yumuşacık oluyor mu saçlar zencefil kullanınca merak ettim.paylaşırsanız sevinirim.

cnm zaten zencefil saçı beslediği için uzatıyor ve yuımuşacık yapıyor
sağlıklı saçta dopal olarak parlıyor :sm_cool:
bence dene kaybedeceğin bişey olmaz(kazanacağın olur yerimseniben )
aktardan yüz gramını 1YTL'ye alıyorum ben ucuz bişey yani :delphin:

cnm zaten zencefil saçı beslediği için uzatıyor ve yuımuşacık yapıyor
sağlıklı saçta dopal olarak parlıyor :sm_cool:
bence dene kaybedeceğin bişey olmaz(kazanacağın olur yerimseniben )
aktardan yüz gramını 1YTL'ye alıyorum ben ucuz bişey yani :delphin:

teşekkür ederim balım bende deneyim ozaman en kısa zamanda:1hug:

Back