Ben size kızımı anlatayım biraz kızım 9 aylıkken ilk emeklemeye başladı ona emekleme denirse tabiki iki emekliyor bir oturuyor poposunun üstüne öyle ortada hızli hızlı emekleyen bebeklerden değildi yürüteç aldım 7. Aylıktı sanırım ara ara sırf hareketlensin diye koydum o iyi gelmişti dönme falan 4 aylık dönmeye başlayan bebekte var 6 aylık başlayanda aynı 2 gün arayla burada doğum yapan bir arkadaş vardı kızımla 7 aylıkken yürümeye başladı doktoru bile inanmamıştı annesi banada video çekip attım hakikaten çocuk tay tay yürüyordu yani direk ayağa kalkıp yürümeye başlamış emeklemedrn kız çocuğuydu hiperaktivite tanısı aldı 1 yaşına gelmeden oyun gruplarına yazdırdı annesi çünkü evde koşuyordu sürekli enerjisini atamiyordu. Neyse bireysel farklılıklar için anlattım bu durumu benim kızım 14 aylıkken yürüdü ilk defa
doktoruyla iletişim halindeydi kontrollerini yapıyor birşey yok bu çocuk tembel dedi
algısı çok acıkti herkese guken bir bebek sosyaldi ama hareket çok yoktu emeklemeye üşenen bir bebek düşünün mecbur olmasa yürümezdi bile bence halada biraz üşengeç
fizyoterapistlik bir durumu doktor mu gördü ve yönlendirdi ben onu anlamadım bazı çocuklar geç tamamlıyor evreleri siz tepkileriylr ilgili bir noksanlık mi fark ettiniz bazı çocuk ayakta durmak istemez akar gider bacakları öyle birşey mi var.