- Konu Sahibi ikimavisannesi
Merhabalar aynı zamanda doğum yapmışız benim bebeğimde aynı hareketleri yapıyor elleri ile gel gel ve ayak çevirme . Aynı zamanda hala benı tanımıyor uzaktan bakıyor ama göz teması yok . Kendi kendine kahkaha atıyor ama bana gülmüyor desem yeridir çok az . Bizde genetiğe ve pedegoga gideceğiz sizi o ladar iyi anlıyorum ki . Eğer ekstra bir durumunuz olursa burdan yazabilirseniz çok sevinirim bana da fikir olmuş olur . Rabbim aklımızdakileri yaşatmasın İnşallah anne evhamıdır bunlarMerhaba ,
8 aylik bir oğlum var ve son günlerde farkettigim ellerini yukarı kaldırıp gel gel yapar gibi yapiyor aynı anda ayaklarını da bileklerinden çeviriyor. İnternette otizm yazıyor ama kondurmak istemiyorum ismine hala dönüp bakmıyor.Gulumsemesi biz guldurunce var ama bazen kendide gülüyor nesneleri takip ediyor biri odadan çıkınca arkasından bakıyor diger odadan ses geldiğinde dönüp kapıya bakıyor. Goz temasi sanki uzaktayken var ama yakında dizlerime oturttugumda bakmıyor sanki kaçırıyor ya saçıma yada kulağıma bakıyor gibi geliyor. Ellerini ayaklarını öyle yapması en çok beni rahatsız eden ve goz temasi az gibi içim hiç rahat değil cocuk Nöroloji doktoruna götürdük eeg ,emar temiz çıktı psikolog gördü fakat bu ayda bircocuga otizm hiç bir doktor demez dedi ergo terapi almamızı önerdi aynı zamanda metabolizma doktoruda takip ediyor aşırı sakın bir cocuk ayna göre yapması gereke şeylerin henüz hala yapamıyor bay bay gibi yada çak diyorum yapmıyor ama oyuncakları agzina götürüyor bi elinden öbür eline geçiriyor istediği şeye uzanıyor desteksiz oturuyor fakat emekleme ve yurumede hala bir girişimi yok bu şekilde bir şey yaşayan var mı gerçekten artık psikolojim bozulmak üzere cevap verirseniz sevinirim.