• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı durumda olanlardan yorum rica ediyorum, zeka ve gelişim geriliği,

Merhaba naptınız kızınız nasıl oldu aynı durum bizde de var lütfen cevap verin
Merhabalar benim kızım daha yürümüyor desteksiz 10 adım atıyor yeni yeni . Özel eğitim fizik tedavid eczane diyoruz, çömelme çömelmesene ayağa kalkma veya oturma yapabilirse artık özgürleşecek, bilişsel çok geri 6-8 aylık gibi ama bazen de yaşına göre şeyleri de var. Allah yardımcımız olsun. Biz epilepsi ile de mücadele ediyoruz o yüzden gelişimi yavaş ilerliyor, buna da şükür tabi

Merhabalar ben de tam benim gibi mücadele eden anne var mı diye siteye girdim sizin yazınızı okudum. 11. Aydan beri fizik tedavi ergoterapi (duyu bütünleme) seansları alıyor . Kızım 29 aylık ankaradayız. Özel eğitim ben de aldırmak istiyorum Ankara’da iyi bir yer arıyorum. Özellikle küçük çocuklarda fizik tedavi ,ergoterpi de özel eğitimde tecrübeli birilerini bulmak zor olan da pahalı maalesef.
Merhaba kızınız oturabiliyormu

Merhaba kızınız oturabiliyormu
Evet oturuyor artık 42 aylık oldu ama tam istenilen düzeyde değil daha , sizin çocuk kaç aylık ne sorunu var? Hipotoni için beden farkındalığını arttırmak gerekiyor bolca basınçlı sevin sıkı sarılmacalı oyun yapın mesela başı dışarıda kalsın yorgana sarın bedenini sağa sola cee eee oynayın. Bolca güreş gibi ten tene oyun oynayın, beraber banyo yapın , bedeni fark ettikçe postür düzeliyor, bolca yüz üstü tutun ayakta sabit tutun beyin gelişimi için ve sonraki bilişsel gelişim için çok önemli, Ankara’da iseniz özelden yazın. Ben ergoterapi okumaya başladım çocuk yüzüne çok eğitim aldım yardımcı olurum ne biliyorsam fırsat oldukça

Merhabalar ergoterpi kime götürüyorsunuz? Biz de 11 aylıktan beri fizyoterapi 18 aydan beri de ergoterapi seansı aldırıyoruz. Bir kaç sn ayakta durmaya başladı. Konuşma yok henüz ama anne ba mam diyor artık şükür. Yorucu süreçlerden geçiyoruz birbirimize destek olalım
Merhaba çocuğunuzun durumu nasıl. Biz de aynı şeyleri yaşıyoruz şu an

Back
X