zehirli guatra çözüm buldummmmmmm

cicegimm_44

Öldüm Bittim Eridim Kül Oldum Yana Yana
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
443
97
73
34
Zehirli guatri olanlar ilgilenmek ister misiniz...guatrin geçmesi için diyet ve kur öğrendim. %90 geçiyorMuş. Ben başladım isterseniz sizide bilgilendire bilirim...

Benim akrabam kilolu bir kadındı. Kadın ağır depresyon ve üzüntü yaşayınca guatr hastalığı başlamış ve bir hafta içinde 90 kilodan 35 kiloya düşmüş. Ve kadın adım atacak hali kalmamış. Doktor sen hala yaşıyormusun diyomus.bu kadın çok araştırma ve sünger yosun ve diyet kürlerını başlamış. Bu kadın bir sene byunca bunları uygulayın ca hem kilo almış hem guatr geçmiş.şaka gibi suan hersey yiyor ve kadın eski kilosundan fazla kilo almış. Ben bunu duyunca şok oldum.bende başladım.bazı şeylere ulaşamadım ama onlar eline geçince yapacam.suan sadece diyet yapıyorum.sizde deneyin inşallah geçer sağlığımiza kavuşur inşallah.

Benim annemde de var canim detayli yazarsan sevinirim.

Kusura bakmayın kızlar kk girmiyordum.öncelikle iyotlu tuz yemiyosunuz.asla ama asla neyin içinde varsa yemiyosuz.çünkü guatr için en önemlisi tuz.deniz sungeri (guatr hastaligi içün demeyi unutmayin)var onu alıp kavuruyosunuz un gibi yapana kadar.ve bal ekliyosunjz içine. Bunu sabah öğle akşam 2 tatlı kaşığı yiyosunuz.sonra asitli yiyeceklerden uzak durun.özellikle kara lahana.domates patlıcan limon portakal mandalina bunları yemiyosunuz.sarımsak balık et yumurta süt havuç gibi besinleri çokça yiyin.başka kürler var aklıma gelmiyo.aaa bakın bide bu denizlerin kayaların da yeşil yosun var onun altındaki beyaz olanını alıyorsunuz bunu bir beze sarıp bogaziniza baglayip gün içinde dolaşıp gece çıkarıp suya koyuyosunuz 2 3 gün böyle yapıyosunuz.

Guatr ilaçlarını mutlaka için arkadaşlar. Birde doktorunuza folik asit ilacı icmenizde sorun olup olmayacağını sorun.eğer sorun yoksa onuda için. Oda geliyormuş. Notlarını bulurum yazarım. Aklınıza bişey takilirsada sorabilirsiniz

Stresten ve iyottan uzak durunca kilo aldım tabi alıyorum. Lütfen 1 sene idare edin.deniz sungeri ni de ihmal etmeyin.kadının bana verdiği tarife 1 kilo Bala 200 gr deniz sungeri ni kavuracaksin diyo.aktarin verdiği tarif ise bir kavanoz yani normal boyuttaki kavanoza 30 40 gr deniz sungerini kavuracaksin diyo.zaten ikisi aynı hesap oluyo.ikisinide yapabilirsiniz.

İsterseniz deniz sungerinin guatr a iyi geldiğini okuyan bilirsinzz...beni. gibi inanmıyan varsa nete araştırın. Ben kolay kolay verilen tariflere pek inanmazsınız netten arastrinca inandım tabi.

Arkadaşlar hiç gezmeyin tavsiyem Konya'da sina baharat Recep bey var inanın çok kişiye söyledim ALLAH razı olsun dediler 2 ay içinde tamamen yok oluyor terleme kalp çarpıntısı tansiyon hepsi düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…