• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir olan bir bayram daha

rana77

Denemeden Bilemezsin!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
256
345
303
Diyarbakır
Herkese hayirli bayramlar ... konu eşim olacak öküz ( afedersiniz) eşim şehir dışında görevli yaklaşık 9 aydır evden uzakta bu zaman zarfinda 3 defa geldim yasadigi yere ve bu bayram da beraber olalim diye cocukları anneme birakip geldim. Bayramin 3. Günü dönecektim
dün arefe günü beraber carsiyi gezecektik alisveris yemek vs. Ama alerjik bi durumdan dolayi yüzü şisti ilac atti gecmedi. Kalk hastaneye gidelim diyorum bu durumda cikamam dedi millet görürse falan filan.. neyse bana sen git alisveris yap yemegi paket et evde yiyelim dedi tamam dedim gittim
geldigimde daha kötülesti durumu zorla hastaneye gönderdim seninle geleyim dedim istemedi gece 2 de geldi uyuduk
sabah beni uyandirdi kalk sen biletinin tarihini degistir bugun git memlekete dedi bende hayirdir noldu dedim yüzüm düzelmedi sen git en iyisi dedi bende seni böyle nasil birakip gideyim vs. Dedim neyse ısrarla git deyince biletimi yarina aldim
kahvalti hazirladim basladi iste görümcemden konusmaya (bosanma asamasinda görümcem) ben hic yorum yapmadim çünkü biliyorum en ufak birsey söylesem ters anlayan bir yapisi var
yinede kurtulamadim bu seferde niye yorum yapmiyorsun diye üzerime geldi bir sürü söz vs. En sonda yok sen hemen şimdi git yoksa bu günü sana zehir ederim diye tutturdu
bende ağladim tamam dedim gidiyorum bir müddet yatak odasinda bekledim baktim geri adim atmiyor git diye tutturmus kalktim esyalarimi topladim bileti bugune aldim bu seferde cildirdi vay efendim sinir aninda söylemiste illa gitmemmi lazimmis iste ilaclardan falan sinirliymis vs. Ama hala geri adim atmiyor.. Yok ben vicdansizmisim onu bu durumda birakip gidiyormusum. Git desede gitmemem gerekiyormuş
ve bu seferde eger gidersem bosanma davasi acacagini söyledi
ve ben bu dengesizliklerini hayretler icinde izlemekten baska birsey demedim bayramin 1. Günu zehir etti...
Baktim olmuyor biletimi tekrar arayip yarina aldim. Ve herzamanki gibi ben vicdan yapip hasta halde birakip gidemedim..
bileti erteleyince yumusadi özür diledi haksizlik ettim dedi.. ama iste hep ayni yap et özür dile nereye kadar
ona tamam dedim ama tüm gün modum düşük moralim bozuk konusmadim
konuşsamda anlamayacak bir yapisi var
gercekten cok yoruldum artik...

Herkese hayirli bayramlar ... konu eşim olacak öküz ( afedersiniz) eşim şehir dışında görevli yaklaşık 9 aydır evden uzakta bu zaman zarfinda 3 defa geldim yasadigi yere ve bu bayram da beraber olalim diye cocukları anneme birakip geldim. Bayramin 3. Günü dönecektim
dün arefe günü beraber carsiyi gezecektik alisveris yemek vs. Ama alerjik bi durumdan dolayi yüzü şisti ilac atti gecmedi. Kalk hastaneye gidelim diyorum bu durumda cikamam dedi millet görürse falan filan.. neyse bana sen git alisveris yap yemegi paket et evde yiyelim dedi tamam dedim gittim
geldigimde daha kötülesti durumu zorla hastaneye gönderdim seninle geleyim dedim istemedi gece 2 de geldi uyuduk
sabah beni uyandirdi kalk sen biletinin tarihini degistir bugun git memlekete dedi bende hayirdir noldu dedim yüzüm düzelmedi sen git en iyisi dedi bende seni böyle nasil birakip gideyim vs. Dedim neyse ısrarla git deyince biletimi yarina aldim
kahvalti hazirladim basladi iste görümcemden konusmaya (bosanma asamasinda görümcem) ben hic yorum yapmadim çünkü biliyorum en ufak birsey söylesem ters anlayan bir yapisi var
yinede kurtulamadim bu seferde niye yorum yapmiyorsun diye üzerime geldi bir sürü söz vs. En sonda yok sen hemen şimdi git yoksa bu günü sana zehir ederim diye tutturdu
bende ağladim tamam dedim gidiyorum bir müddet yatak odasinda bekledim baktim geri adim atmiyor git diye tutturmus kalktim esyalarimi topladim bileti bugune aldim bu seferde cildirdi vay efendim sinir aninda söylemiste illa gitmemmi lazimmis iste ilaclardan falan sinirliymis vs. Ama hala geri adim atmiyor.. Yok ben vicdansizmisim onu bu durumda birakip gidiyormusum. Git desede gitmemem gerekiyormuş
ve bu seferde eger gidersem bosanma davasi acacagini söyledi
ve ben bu dengesizliklerini hayretler icinde izlemekten baska birsey demedim bayramin 1. Günu zehir etti...
Baktim olmuyor biletimi tekrar arayip yarina aldim. Ve herzamanki gibi ben vicdan yapip hasta halde birakip gidemedim..
bileti erteleyince yumusadi özür diledi haksizlik ettim dedi.. ama iste hep ayni yap et özür dile nereye kadar
ona tamam dedim ama tüm gün modum düşük moralim bozuk konusmadim
konuşsamda anlamayacak bir yapisi var
gercekten cok yoruldum artik...
Ben başka kadın olduğunu düşündüm nedense

Ne kadar saçma hareketleri var ya bizde eşimle bir süre uzak yaşamıştık otelde buluşuyorduk eşim bana böyle yapsa bir dk durmaz geri döner bir daha da bana yalvarana kadar gitmezdim

Şu an dönüs yolundayim dogru dürüst vedalasmadik bile
Depresyon ilaclari kullaniyor işi sitresli ama hicbir ise yaramiyor
Onunla ayni dili konusmuyoruz önceliklerimiz hayat felsefemiz cok farkli benim artik bir karar vermem lazim

Ne iş yapıyor asker mi psikolojisini etkileyen bir işi mi var? Yüzünün şiş olmasi ile sizin gitmenizin nasıl bağlantısı var anlamadım oturun evin içinde beraber surat da yapmayin bayramdir boşverin
Yüzü şişti alerjiden o halde acliktan ölsede disari cikmazdi birakamadim iste

eşiniz kaç yaşında ve kaç aydır görüşmüyordunuz?
cinsel bi yakınlaşma oldu mu?
toplamda kaç gündür yanındaydınız gitmenizi istediğinde?
size karşı nasıl davrandı istekli isteksiz?

eşiniz kaç yaşında ve kaç aydır görüşmüyordunuz?
cinsel bi yakınlaşma oldu mu?
toplamda kaç gündür yanındaydınız gitmenizi istediğinde?
size karşı nasıl davrandı istekli isteksiz?
41 yasinda 2 bucuk aydir görüsmüyorduk 4 gün kaldim, cinsel problemimiz yok

Hep mi böyleydi ,son zamanlarda mı böyle oldu

Hep mi böyleydi ,son zamanlarda mı böyle oldu
Aslinda abisi erkek kardesi ve simdide kiz kardesi bosaninca bizim evliligimizden de korkmaya basladi ve bazi kötü huylarini törpuledi ama.. gorunuse gore korkusu gecmis
Yok artık çocuk oyuncağı gibi bide adamla neden hastaneye gitmediniz zaten kafadan çatlak
Aslinda sadece bana kafadan catlak disariya bir iki istisna disinda

Back