• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zediten damla kullananlar

Minnoshanim11

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
13
3
16
25
Merhaba 4.5 aylık bebeğim var. Kolik bir bebekti uyuturken hep zorlandım ama tam 1 aydır artık uyutmak kabus gibi geçiyor 2 gün önce uykusuzluktan ağlama krizine girdi ne yaptıysam uyumadı artık hiç susmadan 2 saat ağlayınca acile gittik. Doktor uyuyabilmesi için zediten damla verdi. Bunun alerji ilacı olduğunu okudum az önce kullandım uyudu. Tabiki kendi başına değil artık çarşafta sallayarak uyutabiliyorum sadece. Atak haftası desem 1 ay sürer mi bu uyku gerilemesi bilemiyorum. Bukadar küçük bebeğe zediten kullanan varmı? Siz olsanız kullanır mıydınız vicdanım asla rahat değil. Bukadar zor geçen varmı 4. Ay uyku gerilemesi?

Benimde aynı sebepten doktorum verdi ve bşr hafta kullan demişti. Benimde içim hiç rahat etmemişti 3. Günden itibaren etkisini yitirdi bida da vermedim zaten. Kakası nasıl bi alerjisi olabilir mi ? O zamanda uyumuyor bebekler genelde . 9. Ay civarı düzeliyor bu uyku durumu çok zor biliyorum ama sabretmen lazım 😞

Hırıltılı nefes alma, bronşiolit tedavisi için üç farklı süreçte kullandım ikiz bebeklerime. İlk kullandığımda 5.ay civarıydı. Fakat ben uyku konusunda kolaylık yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Öyle bir etkisi mi varmış?

Ben kullandım alerjisi vardı zaten hep doğuştan ve kolikti. Doktor da şiddetlendiğinde vermişti. Güzel uyudu. Ama sürekli kullanmak iyi değil. Çok kötüyse bu dönem 2-3 gün kullanın. Belki alerjisi de vardır. Onu da rahatlatır

Ben kullaniyorum cunku kizim alerjik biz ek gida ile 6 aylikken baslamistik . Uyku icin kullanmamistik dedigim gibi, uykusuna da hicbir faydasi olmadi acikcasi

Back