zebra ve kruvaze bir arada nasıl olur?

hayırlı olsun perdelerin canım.
güle güle kullan.
zebranın altı boncuklu daha zarif oluyor.
stor yerine zebra düşündü eşim.
zaman zaman indirip kullanma açısından rahat olur diye.
ama ikisi beraber nasıl görünür bilemiyorum.
kruvazeyi renkli düşünüyorum.
zarif,sade bir tülden.
uçuk turkuaz,su yeşili ya da,mint yeşilinin çok açığı gibi.vs.:)

kullanımı kolay da olsun isityorum.
o yüzden kararsızım her ikisini beraber kullanmakta.

Zebraya mecbursan illa sakın kruvazeyle abartma iki yana japon perde yap fon gibi tabi camın genişse..
benim tüm evim ya stor ve tül ya sade zebra..ayrıca silinen zebra iyi temizlenmiyo ben yılda 1 yatırıp balkona duş.lifiyle yıkıyor güneşte kurutup eşimle takıyorum mis oluyo.

Evet sakami dedim.kufretmisim gibi uyarida bulunup gundem yaratmayin sizde.
Herkes fikrini soylemekte ozgur bende soyledim.
Benim icin saka evet.mutfakta zevba ve kravuaze bi arada kullanmak.lulagima bile gulunc geliyor.
bu benim fikrim .tamam.nokta
Evet kruvaze ve zebra hele de mutfak içinse bana da pes dedirtiyo

canım kruvaze yaptırdım altına zebra yaptırıyorum tülümde var ama ben zebra sevdiğim için yaptırıyorm abartı durmaz inş ya:))hani değiştirir değiştirir kullanırım diyorum :))

canım inş:))seninde hayırlı olsun kararını vermişsin zaten:))aslında ben burdaki yorumları görünce düşünmeye başladım acaba abartlı olurmu dye artık ttakılınca anlarım böyle çok karar veremiyorum:))ben boncuksuz yaptırıyorum mutfakta öyle boncuksuz olacak:)) yatak odası ve oturma odasındaki boncuklu:))şuan ne desek boşş belkide zamanla sıkılcaz bir yaptırırsak ama storlarda zaten çok pahalı dğl eğer böyle düşünürsen ilerde zebrayı tek kullanıp altına stor yaptırırsın canım:)) benim de kafam iyice karıstıı

canım perdelerin gelince lütfen foto at yaa iyice merak ettimm nasıl olcak dyee:))

ama şunuda belirtim canım perdede abartıyı seviyorum :))perde evin giysisidir yakışıyor abartıda yaa haksızmıyımm:)))

ama şunuda belirtim canım perdede abartıyı seviyorum :))perde evin giysisidir yakışıyor abartıda yaa haksızmıyımm:)))
ben şimdiye kadar sade kullandığım için abartıyı severmiyim bilemiyorum doğrusu.
çalışıyorum,3 çocuk.
evdeyken evim daha süslüydü.
şimdi oldukça yalın ve pratikliğe odaklı.

nasıl olacağını ben de bilemiyorum doğrusu.
perdecileri gezerken belki bambaşka bir fikir olabilir.:)

burda bir evde vardı zebra üzeri pudra kruvaze.
ilk gördüğümde tuhaf gelmişti ama başka bir kaç yerde daha görünce alıştım sanki.
iş yerimin karşısında ki perdecinin vitrininde de var.
ben sadece dekor olsun diye yaptığını düşünmüştüm.

canım aslında görsellik açısından bi sorun olcağını zannetmyrm hani mantıken düşündüğün zaman olmaz tabiki ama okadarda abes duracağını düşünmüyorum:)) biraz abartı olabilir sadeliği sevenler için :)) benimde eşyalarım çok sade ama dediğim gbi perdede sevyrm galiba abartıyı çünkü perdelerde abartı hoş duruyor ama senin gbi çalışan bi bayan olsaydım pratik olanı tercih ederdim sadece zebra olabilir ama illaki kruvaze olsun diyorsanda ha zebra ha stor farketmez gerisi senin zevkine kalmış bence:))

ayrıca süslü evleri bende hiç sevmem fazla eşya ruhumu sıkıyor :)) daralıyorum sanki:))

Bence zebra daha guzel durur.bu arada koltuk takiminizi cok begendim markasi ve fiyati nedir bide memnunmusunuz bende oturma odama dusunuyorum bu tarz klasik oturma gruplarindan biktim herkezde ayni model bu tarz chester deniliyodu yanilmiyosam daha tarz ve degisik en azindan farkli

zebrayı tek ben de seviyorum ama salon biraz daha hareketli de olsun istiyorum.
kararsızım hala.:)

koltuk takımını düşünmediğim bir zamanda karar verip aldım.
çocuklar küçük,2 yıl sonra salonu her şeyiyle değiştirmeyi planlıyordum.

gündoğdu mobilya bolero koltuk takımı.
nette sitesi var.
firmanın ilgisi,geri dönüşü,teslimatı her şeyindne çok memnun kaldım.
kremin altında potluk vardı.aldıktan sonra müşteri hizmetleri sorun olup olmadığını ürünü teslim alıp almadığımızı sordu.
sonraki hafta gelip düzelttiler.
memnun kaldım satış sistemlerinden canım.:)

kullanımı çok rahat.
resimdekinden daha güzel ve şık bir görüntüsü var.
farklı ve kullanışlı.
şimdilik memnunum.
kumaşı kadife ama silinince lekesi çıkıyor.
altı yüksek en önemlisi bu benim için.

4500 e aldık taksitle.

aniden aldığım için çok araştırmadım doğrusu.chester mi deniyor bilemiyorum.:)

Canım çok güzel koltuk takımın beğendim:) güle güle kullanın ne yaptın perde işini?

Canım çok güzel koltuk takımın beğendim:) güle güle kullanın ne yaptın perde işini?
sağol canım.
seçim öncesi eşim 15 yıllık çalıştığı firmadan ayrıldı.
Allah'a şükür sıkıntı olmadı ama ekstra masrafa girmek istemedik.
bir hafta önce yeni işine başladı.
kısmet artık ama son zamanda zebradan hoşlanmadığımı farkettim.
krovaze olur sanırım.:)

Çok üzüldüm canım şükür Rabbim yeni kapı açmış, zebra konusunda bende kararsızım çocukların odasına düşünüyorum

Çok üzüldüm canım şükür Rabbim yeni kapı açmış, zebra konusunda bende kararsızım çocukların odasına düşünüyorum
çocuk odasına,mutfağa daha uygun bence.
salonda da tercih meselesi tabi ama krovazeyle düşünmüyorum artık.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…