yoğun geçiyordur günlerin Allah mesut etsin canım. tüle göre biraz zahmetli görünüyor ama zebra perde de modern duruyorcanım düğünüme bir ay var bi fikrim yok :)) ama bazı kullananlar çook kolay diyor bazıları ise çok zor olduğunu söylüyordu:)) bende temizliğiyle ilgili bi araştırma yaptım stor yada zebra perdeleri yıkamıycakmışsın siliniyormuş:)) ama once elektrik süpürgesiyle tozunu ala sonraa sil çünkü leke kalıyormuş direk silince:))
Donusun varsa zaten birini sec derim. Bu islerle ciddi ilgilenen biri olarak. Esyan cok spor sa zebra tercih et. Ama arkadasin dedigi gibi cami tam acma olayini gozonunde bulundur. Daha naif daha klasik bir salonun varsa da kesinlikle kruvaze yaptir derim ferah ferah oturursun hele bir de caminin onu aciksakızlar böyle söylemeyin ya zaten kararsızım şimdi verdiğim siparişleri iptal edicem offf(benimde perdelerim böyle ama ne bilim salonda hoş olur ya biride mutfak ta olur dye yazmış bu şekilde herkesin kendi zevkidir tabide mutfakta olur mu ya zebra üstüne kruvaze (
tesekkr ederim evet çok yoğun perde işleriyle işlgilenyrm bu aralar:)) çok tesekkr ederim:))yoğun geçiyordur günlerin Allah mesut etsin canım. tüle göre biraz zahmetli görünüyor ama zebra perde de modern duruyor
salonum spor maalesef dönüşüm yok artık sadece zebrayı stor yaptırabilirim:)) ama zebrayıda çok sevyrm bilemedim daha sonra sade bi şekildede kullananbilirim :)) zebra tek başına boş duruyormu tülsüz oturma odam için sadece zebram varda perdecim boş durur dedi:))Donusun varsa zaten birini sec derim. Bu islerle ciddi ilgilenen biri olarak. Esyan cok spor sa zebra tercih et. Ama arkadasin dedigi gibi cami tam acma olayini gozonunde bulundur. Daha naif daha klasik bir salonun varsa da kesinlikle kruvaze yaptir derim ferah ferah oturursun hele bir de caminin onu aciksa
evet camın önü açık:)) o konuya çok takılmıyorum ya mecbur artık gülü seven dikenine katlanır:))Donusun varsa zaten birini sec derim. Bu islerle ciddi ilgilenen biri olarak. Esyan cok spor sa zebra tercih et. Ama arkadasin dedigi gibi cami tam acma olayini gozonunde bulundur. Daha naif daha klasik bir salonun varsa da kesinlikle kruvaze yaptir derim ferah ferah oturursun hele bir de caminin onu aciksa
perdeci elbette bos durur diyecek cunku en az en kisa cam icin rahat 1000 lira daha vereceksin kruvaze yaptirmak icin :)salonum spor maalesef dönüşüm yok artık sadece zebrayı stor yaptırabilirim:)) ama zebrayıda çok sevyrm bilemedim daha sonra sade bi şekildede kullananbilirim :)) zebra tek başına boş duruyormu tülsüz oturma odam için sadece zebram varda perdecim boş durur dedi:))
salonum spor maalesef dönüşüm yok artık sadece zebrayı stor yaptırabilirim:)) ama zebrayıda çok sevyrm bilemedim daha sonra sade bi şekildede kullananbilirim :)) zebra tek başına boş duruyormu tülsüz oturma odam için sadece zebram varda perdecim boş durur dedi:))
Salona gore degisir.salonum spor maalesef dönüşüm yok artık sadece zebrayı stor yaptırabilirim:)) ama zebrayıda çok sevyrm bilemedim daha sonra sade bi şekildede kullananbilirim :)) zebra tek başına boş duruyormu tülsüz oturma odam için sadece zebram varda perdecim boş durur dedi:))
evet canım benimde tüm evim zebra olucak :)) mutlu oldum memnun olmana ama salonumda ve yatak odamda zebranın üstüne kruvaze yaptırdım artık sıkılırsam kaldırırım vbende:))Salona gore degisir.
Benim salonum ayni zamanda oturma odam.bir kose bi berjer,masa unite orta sehpam var.ufak biraz..sik spor duzenledim.gulkurusu soft mavi beyaz ve kahve tonlari hakim salonumda.
Ekru renki alti etekli zebra perde var yalnizca.
Ilk evlendigimde gul kurusu uzun duz inen fon yaptrmistim.salonumu bogdu ve bende ablama verdim onlari:)
Demem oki suan tum evim zevra perde...rahatim.sik duruyor ve sade..
Gozum oyle alistiki.
Evim kucuk olmasina ragmen her gelen evimin cok ferah oldugunu soyler.
Bosduuracak diyede salonunuzu bogmayin derim.zebra kullanicisi olarak diyorumki zebra iyidir
bence karanlık olur...evet canım benimde tüm evim zebra olucak :)) mutlu oldum memnun olmana ama salonumda ve yatak odamda zebranın üstüne kruvaze yaptırdım artık sıkılırsam kaldırırım vbende:))
aslında kalabalığı bende sevmyrm hatta ruhum sıkılıyor ama perdede kruvazeyi sevyrm zebra tek olmasın istedim siz tecrübelisiniz belkide çok sıkılcam ama işte insan heveslenyr görünce yaptırdım artık bi kere:)) zebra perdeyi çok seviyorum ve asla vazgeçemyrm kruvazenin altına bile yaptırdım yani okadar:))bence karanlık olur...
ayrıca bi sürü perde kullanma taraftarı değilim ben cnm onlarla uğraşmak var bi de ilerde sıkılacaksındır bu kalabalıktan demedi deme
Öncelikle hayırlı olsun gayet zevkli bir seçim olmuş:) Şahsi fikrim zebranın salona yakışmadığı yönünde. Evet mutfakta belki kruvaze ve zebra hoş durabilir ancak salona gereken ağırlığı katması bakımından, kruvaze ve stor ikilisini daha uygun görüyorum. Ancak tercih sizin tabiki:)
Güzel durup durmayacagi sizin diger mobilyalarla yapacaginiz kombine bagli. Ekledigim 2. fotoda cok güzel durmus...1.de idare eder... 3.fotoda ise berbat durmus... tabiki son karar senin sen yinede nasil begeniyorsan öyle yaptir önemli olan senin begenmen :))
Biz de yeni ev aldık ve ben bu tarz düşünüyorum salona canim.alta zebra üste kruvaze hatta bide fon yapıyolar hiç hoş durmuyo düğün salonu gibi kat kat her türden perde oluyor.Kruvazenin altına storu yakıştırıyorum ben .
kızlar bir kaç gün konuya ilgi olmayınca bakmamıştım.canımmm benim hem yatak odam hemde salonum zebra ve kruvaze olcak bence gayette hoş olurr valaa:))9 storu düz sevmiyorum yaa:))zebra daha bi şıkk duruyor bence hiç düşünmeden zebrave
kruvaze yaptır :))
kızlar böyle söylemeyin ya zaten kararsızım şimdi verdiğim siparişleri iptal edicem offf(benimde perdelerim böyle ama ne bilim salonda hoş olur ya biride mutfak ta olur dye yazmış bu şekilde herkesin kendi zevkidir tabide mutfakta olur mu ya zebra üstüne kruvaze (
Bu soru sakami.
Mutfak ve kruvaze bi aradami???
Yahu biraz sadelik.
Hayatinizi zorlastirmayin bu kadar.satafatli evlerde oturunca kasvet ve resmiyetten baska bisey hissetmiyorum
canım bunu ben sormuyorum ya biri yazmış bende ona şaşırdım zaten :)))
Arkadaşlar,
Öncelikle, ev sahibinin aşağıda örnek olarak sunmuş olduğum zebra ve fon ikilisini kastettiğini düşünerek önerilerde bulunmuştum. Bahsettiğim kruvaze ve zebra ikilisi elbette salonlarda kullanılan ağır tülü ifade etmiyor.
Ancak ne olursa olsun insanların fikirlerini bu şekilde yermeye çalışmak çok yanlış. İnsanlar sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Burada kimsenin zevki kimseden üstün de değil. Eğer bir fikriniz varsa konu sahibine iletirsiniz o kadar. Bu başlıkların, konu altına yorum yazanların zevklerini eleştirmek için açılan bir başlık olarak yorumlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Amacım bir tartışma ortamı yaratıp, konu sahibinin konusunu kirletmek değil. Ancak yapmış olduğum yoruma "şaka mı bu" tarzında yorumlar gelince, buna cevap verme gereği hissettim. Umarım bundan sonra herkes bir şey yazarken iki kere düşünür. Bu mesajım için de konu sahibinden ayrıca özür diliyorum.
Arkadaşlar,
Öncelikle, ev sahibinin aşağıda örnek olarak sunmuş olduğum zebra ve fon ikilisini kastettiğini düşünerek önerilerde bulunmuştum. Bahsettiğim kruvaze ve zebra ikilisi elbette salonlarda kullanılan ağır tülü ifade etmiyor.
Ancak ne olursa olsun insanların fikirlerini bu şekilde yermeye çalışmak çok yanlış. İnsanlar sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Burada kimsenin zevki kimseden üstün de değil. Eğer bir fikriniz varsa konu sahibine iletirsiniz o kadar. Bu başlıkların, konu altına yorum yazanların zevklerini eleştirmek için açılan bir başlık olarak yorumlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Amacım bir tartışma ortamı yaratıp, konu sahibinin konusunu kirletmek değil. Ancak yapmış olduğum yoruma "şaka mı bu" tarzında yorumlar gelince, buna cevap verme gereği hissettim. Umarım bundan sonra herkes bir şey yazarken iki kere düşünür. Bu mesajım için de konu sahibinden ayrıca özür diliyorum. (Mesaj düzenlenemediği için tekrar yazmak zorunda kaldım)
Evet sakami dedim.kufretmisim gibi uyarida bulunup gundem yaratmayin sizde.Arkadaşlar,
Ancak ne olursa olsun insanların fikirlerini bu şekilde yermeye çalışmak çok yanlış. İnsanlar sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Burada kimsenin zevki kimseden üstün de değil. Eğer bir fikriniz varsa konu sahibine iletirsiniz o kadar. Bu başlıkların, konu altına yorum yazanların zevklerini eleştirmek için açılan bir başlık olarak yorumlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Amacım bir tartışma ortamı yaratıp, konu sahibinin konusunu kirletmek değil. Ancak yapmış olduğum yoruma "şaka mı bu" tarzında yorumlar gelince, buna cevap verme gereği hissettim. Umarım bundan sonra herkes bir şey yazarken iki kere düşünür. Bu mesajım için de konu sahibinden ayrıca özür diliyorum. (Mesaj düzenlenemediği için tekrar yazmak zorunda kaldım)
canım, tarz olarak bana uygun olmamasına rağmen ben kruvaze zebra birlikteliğine olumlu bakıyorum yani ben de senin koltukların tarzı kullansam bu tarz bir perde seçer ikisini birlikte kullanırdım, bi kere kruvaze perdenin ortası boş olduğu için stor kullanırsanız gündüz storu yukarı kaldırdığınızda salonunuz dışarıdan görünür (benim oturduğum sitede evlerin yarısı kruvaze ve evlerin içini görüyorum) zebra olursa o sorun olmazkızlar sorumu tekrar sormak istiyorum.
bu koltuklara göre ne tarz perde olmalı.
desen ve model konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
aslında benim zebra aklımda yoktu.canım, tarz olarak bana uygun olmamasına rağmen ben kruvaze zebra birlikteliğine olumlu bakıyorum yani ben de senin koltukların tarzı kullansam bu tarz bir perde seçer ikisini birlikte kullanırdım, bi kere kruvaze perdenin ortası boş olduğu için stor kullanırsanız gündüz storu yukarı kaldırdığınızda salonunuz dışarıdan görünür (benim oturduğum sitede evlerin yarısı kruvaze ve evlerin içini görüyorum) zebra olursa o sorun olmaz
canım bende perde siparişlerini verdim zebra üstüne kruvaze altındakini stor yapma şansım var hala ama yapmıycam çünkü ilerde olurda sıkılırsam tek zebrayıda kullanabılırım bence sende öyle yap hem seçenek fazla olur elinde hemde sıkılınca değiştirirsin zebra tutku haline geldi bende eğer klasik se modelin ki öyle görünüyor zebranın altını düz kestirmezsin daha klasik ve hoş durur tabi benim düşüncem bu yönde herkes yorumunu yazmış ama senin yerinde olsam düz stor yaptırmam altına :)))aslında benim zebra aklımda yoktu.
kruvaze de çok klasik ama açık olmasını da istiyorum.
eşim stor yerine zebra düşündü.
ben de karar veremedim doğrusu.
perdeci de olmaz diyince bilemedim.
pileli tül ve şık bir desenli fon da olabilir ama tamamen kapalı olmasını istemiyorum.
eşim de zaman zaman indirebilmemiz için böyle düşündü sanırım.
iki pencereden biri parka,diğeri önümüze yeni yapılan binaya bakıyor.
önceden boştu orası kruvaze rahat kullanabilecektik.
çok da yakın maalesef.
kruvazenin o kalabalık görüntüsünü de pek sevmiyorum.
oldukça yukardan basit bir şey olabilir turkuaza uygun pastel bir tonda.
tam kararsızlık içindeyim.