zebra stor perde kullananlar memnun musunuz?

hayalumud

15.11.2012
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
414
36
34
arkadaşlar evime zebra stor perde yaptıracağım sizin düşünceleriniz ne? kullanışlı mı acaba?yardımcı olur musunuz ?düşüncelerinizi paylaşın lütfen.

arkadaşlar evime zebra stor perde yaptıracağım sizin düşünceleriniz ne? kullanışlı mı acaba?yardımcı olur musunuz ?düşüncelerinizi paylaşın lütfen.

canım bende bunu merak ediyorum çünkü bende degiştiricem kk baktığımda %50 memnun % 50 memnun değil çevremdeki insanlarda aynı kararsız kaldım ama ben mecburum çünkü evim küçük tül perdeler ile daha da küçüldüler............siz pileli olandan mı yaptıracaksınız ????????

pileli derken neyi kasdettiniz anlamadım.

Ben mutfağımda kullanıyorum ve çok memnun kaldım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunlarda normal zebra perde

Eklentiler

• $zebra-perde-2.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 2.035
  • $untitled.png
    75,2 KB · Görüntüleme: 781
Ben mutfağımda kullanıyorum ve çok memnun kaldım.

ben mutfağımdakileri brizi perdeye cevirdim oturma yatak odası ve çocuk odasına yaptırmayı düşünüyorum....kararsız kaldım ama mecburumda evim küçük tül perdeler ile daha da küçüldüler.......

O zaman düşünebilirsiniz. Çocuk odası için çok sevimli deseni zebra perdeler var.

Salonum hariç tüm perdelerim zebra çok memnunum..kolay kolay vazgeçmem herhalde zebradan..çok modern ve kullanışlı..kolay kolay kirlenmiyor ve derli toplu duruyor..tam beyaz zebrayı tavsiye ederim çok aydınlık gösteriyor odayı oturma odamın perdeleri krem rengi biraz karanlık gösterdi güneş almasına rağmen...

yorum yapan arkadaşlar çok teşekkür ederim en kısa zamanda bende yaptıracagım zebra stor

bizde kardeşlerimin odasında kullanıyoruz zebrayı desenli almakla hata yapmışız tek derdi bu sanki azıcık karanlık yaptı odayı kullanışlı derli toplu düzenli tavsiye olunur

Ben de salon hariç tüm odalara zebra perde yaptırdım çok memnunum. Sadece yatak odasında zebra kapalı olsa dahi güneşi çok geçirdiği için sonradan fon olarak ışık geçirmez kalın perde yaptırdım hem de odanın dekorasyonunu güzelleştirdi

Bende evimde zebra perde kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.

canım ben evimin her yerinde kullanıyorum. 4 seneden beri. temizlemesi biraz zor ben 2 senesinde koslalı suyla silmiştim. özel perde yıkayanlara da gönderebilirsin ama nerdeyse perde fiyatı kadar para talep ediyorlar

mrb benimde mutfağım ve mutfak camekanım zebra geçen yıl yaptırdım çok şık duruyor kullanışlıda yalnız temizliği konusunda bişey diyemiycem henüz yıkamadım zaten kolay kolay kirlenmiyor leke falan olursa ıslak bezle silebiliyorsun. perdeci 2 yılda bir yıkarsın dedi :) öyle düşünüyorum bende..

ben pek memnun değilim. benimkide pileli. acık konumda bile ortamı karanlık yapıyor. camı cok acanlar için de (yani benim gibi) sıkıntı oluyor. sürekli indir kaldır. bi de pencere açık olunca tül komple açık oluyor yarısını kapatayım da cam açık kalsın yapamıyorsun. ben mutfak oturma odasında kullanıyorum. kayınvalidem önerdi diye almıştım pek memnun değilim. hele mutfakta balkon kapısı olduğundan sürekli çek indir sevmiyorum. briz perde yaptırcam.

bende arkadaşların dediği gibi salon hariç bütün odalara zebra perde yaptırdım.
mutfakla yatak odasındakiler krem renk olduğu için mekanı karanlık yaptılar.
sürekli tamamen açmaya mecbur kalıyorsun özellikle mutfağı.
bu seferde dışarıdan izleniyorsun :/
mutfağa başka renk gitmez düşünmüştüm.. duvarlar dolaplar krem renk olunca.
ama çocukların odasına beyaz istanbul desenli zebra aldım. inanılmaz ferah gösteriyo.
kullanımına gelince, güneşlikle tülle uğraşmaktan kat kat iyi. tavsiye ederim yani :)

Güneşlikle uğraşmaktansa kesinlikle stor perdeyi tavsiye ederim. Mutfak ve çocuğumun odasını zebra yaptırdım. Diğer odalar odalarsa stor. tek şikayetim pencere açma kapamada hepsini çekmek zorunda kalsan da görünüşü her zaman düzenli ve ferah. Temizliğini yapmadım henüz 2 sene dediler, ama 9 aydır takıldığı gibi duruyorlar. Güneşlik olsaydı 9 kere yıkanmıştı. Kesinlikle stor ve zebra stor perde tavsiye ederim.

leke tutmayan bezler var ondan al ve arap sabunuyla sil. pırıl pırıl oluyor. bende 2 senedir kullanıyorum. senede 1 kere siliyorum bu yöntemle. kış çıkışı yapıyorum çünkü kaleriferin siyahı çıkıyor dışardan belli olmuyor ama silince simsiyah oluyor sildiğim su. bu bezde leke tutmadığı için su siyah olsada bez temiz oluyor. anlatabildim mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…