- 15 Şubat 2013
- 24.287
- 90.906
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.801
Evet onu da deniycem haftasonuİşte önemli olan adım değil etki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onu da deniycem haftasonuİşte önemli olan adım değil etki :)
Teşekkür ederiz kuzucum ya zaten ortada tavır yapılacak bir durum yok yanlış anlaşılma olmasın sonuçta biz de burada güzel eğlenceli aynı zamanda kilo verilen bir grup olsun istiyoruz yani hiçbirimiz diyetisyen de değiliz Dr. Nowzaradan değiliz. Sen haftayadan itibaren çarşamba tartını verirsin tavırda bir sertlik olduysa da kusura bakma burası okul değil biz de öğretmen değiliz zatenOlabildiğince girip çıkıp ilk sayfayı okuyorum zaten canım. Şöyle bir baktım zaten bugün atamayanlar olmuş. Ama direkt olarak bu şekilde tavır hoş olmadı benim açımdan. Sıkıntı yok ben reglli iken atarım tartıyı. Gelecek 7 binlik ceza da benim için sorun değil.
Maşallah aşkım helal bu aslında ceza gibi değil de her gün atsak şu adımı bacaklar direk erirBugün 7500 adım attım yarın da 7500 atarım 15000 biter
Evet carsamba atarım bundan sonra düzenliKuzum tartıları çarşamba atman mümkün mü?
Ben buraya sizden bi tık gec geldim sansıma tartılcağım gün regl oldum. Bu haftada bugün yine tartılırdım ama eltim evde yoktu o yüzden yarına kaldı
En yakın zamanda tartı alacağım müsait bir vakti bekliyorumBllosomun ilk hafta tartisida yazilmamiş atmışsa accessdenied unutmuş herhalde yazmayi?
Ay ne zamandı canım yaa unutmuşum bayram telaşından@merymeryg @princessbean @vasfiye teyze @yosunlupapatya @OLENA MIRA MutluKedi Tarti günü kızlar düzenli tarti atmayanlar tablodan çıkarılıyor bilginize aktif olalim zayiflamak istiyorsaniz katilim sağlayin.
Çoluk çocuk vakitsizlik vs sebeplerle spor salonuna gitmeyenler ama evde de egzersiz yapmaya üşenenler, çoğunluğumuz kapı gıcırtısına oynayan insanlarız, egzersize alışmak motive olmak için işe müzik açıp oynayarak başlayabilirsiniz, telefonlara kulaklığı takın yemek yaparken ortalığı toplarken o da olmadı herkes uyuyup el ayak çekildikten sonra zumba yapabilirsinizPilatese gidecek vaktm yok cocukları bırakacak biri yok maalesef evde kendim yapayım dedim yok asla motive olamıyorum
Çoluk çocuk vakitsizlik vs sebeplerle spor salonuna gitmeyenler ama evde de egzersiz yapmaya üşenenler, çoğunluğumuz kapı gıcırtısına oynayan insanlarız, egzersize alışmak motive olmak için işe müzik açıp oynayarak başlayabilirsiniz, telefonlara kulaklığı takın yemek yaparken ortalığı toplarken o da olmadı herkes uyuyup el ayak çekildikten sonra zumba yapabilirsiniz
Maşallah aşkım helal bu aslında ceza gibi değil de her gün atsak şu adımı bacaklar direk erir
Erimiyor valla accessdenied2 gündür tuvalete çıkmıyorum. Öff siyah tarti hep toz içinde nefret ediyorum
Eki Görüntüle 3442187
Gıcık mısın kızım sen
Gıcık mısın kızım sen
Cikita muz söylememek ahhahahaErimişsin işte geçen haftaya göre daha ne istiyorsun yaw
Valla bi daha kilo aldığında sana yürüyüş cezası vermiycem bebeyim zaten iş nedeniyle hergün 20000 adım atıyorsun git 10 bin yürü demek komik yani. Bi daha ki sefere valla Çikita mızı söylersin bak yazdım buraya. Bdndndb Repertuvarın genişse başka şarkı da olur. CncndnCikita muz söylememek ahhahaha
Ajdardan okusun istedigi parçayiValla bi daha kilo aldığında sana yürüyüş cezası vermiycem bebeyim zaten iş nedeniyle hergün 20000 adım atıyorsun git 10 bin yürü demek komik yani. Bi daha ki sefere valla Çikita mızı söylersin bak yazdım buraya. Bdndndb Repertuvarın genişse başka şarkı da olur. Cncndn