- 17 Ağustos 2023
- 7.186
- 19.238
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.821
Delirtiyor bak seni buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben avokado olmam guacamole sos olurum en fazlaGünaydıııınnn minik Avokadolarım
Aşkım istersen domateslü Avokadom diyimBen avokado olmam guacamole sos olurum en fazla
Yok hiç cazip değilAşkım istersen domateslü Avokadom diyim
Tamam benim Guacamoleli cips sosumYok hiç cazip değil
GünaydinnGünaydıııınnn minik Avokadolarım
Cezayi begenmiyorsunuz ama işte etkisi böyle görüyorsunuz anlatmaya gerek yokGünaydın
Bugün düne göre 100 Gr daha eksiktim. Hemde dün akşam geciken reglimin başlamasina rağmen. Regl bitisinde güzel bir düşüş umudu yeşerdi içimde bol egzersiz ve bol su bu haftaki ilk hedefim. Yeme düzenim daha iyi artık. Midem küçüldü sanırım. Fazlasını yiyemiyorum. Tam lokmayı ağzıma atacakken Infinite Soul şu şekilde karşıma çıkıyor zaten şaka bir tarafa ben bu grupla birlikte çok motive oldum. Bütün kurallara da cezalara da razıyım. Yeterki erisin şu yağlar
ben yine iyiyim niye ben söylüyom valla yuz7m çok düştü ya offf bana yakismiyoValla bi daha kilo aldığında sana yürüyüş cezası vermiycem bebeyim zaten iş nedeniyle hergün 20000 adım atıyorsun git 10 bin yürü demek komik yani. Bi daha ki sefere valla Çikita mızı söylersin bak yazdım buraya. Bdndndb Repertuvarın genişse başka şarkı da olur. Cncndn
Sende zaten ateşe körükle gel hdhdhCezayi begenmiyorsunuz ama işte etkisi böyle görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Afiyet olsun ileride tamamen hayatınızdan çıkarmayacağınız şeyleri zaten tadımlık yiyin yoksa ileride direk depolanır.Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Biraz peynirli yumurta
Domates salatalık
Zeytin cesitleri
1 çk ekmeğe surulen çikolatayı yaladım hahahha
1 çk da şekersiz fıstık ezmesi
Aşkom zaten yüzdeki yağlar ve kemikler yaş ilerledikçe de eriyor kendiliğinden o yüzdeeen sen ver kilonu dolgu yaptırırız ilerideben yine iyiyim niye ben söylüyom valla yuz7m çok düştü ya offf bana yakismiyo
Sende zaten ateşe körükle gel hdhdh
Gobegimizden alıp yüzümüze verirler mi ki bitanem olur mu kiAşkom zaten yüzdeki yağlar ve kemikler yaş ilerledikçe de eriyor kendiliğinden o yüzdeeen sen ver kilonu dolgu yaptırırız ileride
Aşkım insanın kendi yağından da dolgu yapılıyormuş ama kalıcı olmuyormuş deriyi sporla biraz toparlarsın aşkım ameliyata falan gerek yok victoria secret mankeni olacam ben diyosan illa o zaman yaptırırız ameliyatGobegimizden alıp yüzümüze verirler mi ki bitanem olur mu ki
Göbeğimde ki yağları versem deri sarkiyor bazı şeyler galiba ameliyatsız olmuyor
Yaa bebegimmmAşkım insanın kendi yağından da dolgu yapılıyormuş ama kalıcı olmuyormuş deriyi sporla biraz toparlarsın aşkım ameliyata falan gerek yok victoria secret mankeni olacam ben diyosan illa o zaman yaptırırız ameliyat
Onun için yapacak bir şey yok Muho bende zayiflayinca ilk yüzüm düşüyorben yine iyiyim niye ben söylüyom valla yuz7m çok düştü ya offf bana yakismiyo
Sende zaten ateşe körükle gel hdhdh
Gel vazgecelimOnun için yapacak bir şey yok Muho bende zayiflayinca ilk yüzüm düşüyor