- 15 Şubat 2013
- 24.406
- 91.981
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.221
Sana patlarmış ay ne gülerimArtık kime nasipse senin bu muhteşem fikrin
Ben kilo verdim ya 70kilodan 68 indim daha ne olsun sen kendini düşün bence.Sana patlarmış ay ne gülerim
1 haftada 2 kilo mu verdinBen kilo verdim ya 70kilodan 68 indim daha ne olsun sen kendini düşün bence.
67 olmama son 500gram yemiyorum söylerken yalan söyledigimimi düşünüyosun yavrum?1 haftada 2 kilo mu verdin
Ben 2 gun ac gezip 2 kg veririm ama, benim de boyle bi huyum varBenden önce wumın var bi kere
Tartı yarın bebeyim vakit yokBen 2 gun ac gezip 2 kg veririm ama, benim de boyle bi huyum var
Diyette olduğuna emin misin? Bak bi kapı arkasına değilsindir benceYaaaani tabi ki ben sadece okul piknigiyle sinirli kalmadim
Ceza 10.000 adım olsun diyen de var ama burda günde 15 20 bin adım atan var Tomas bana komaz olur onlaraArkadaşlar accessdenied seçtigi muhteşem ceza ajdardan çikita muz hiç kilo veremeyen söyleyecek bilginiz olsun.Isteyen grubu şu an terk etmekte serbest.
Bence womandan yarın haber alamıycaz bdndbdb aradığımız kişiye bi süre ulaşılamayacakDiyette olduğuna emin misin? Bak bi kapı arkasına değilsindir bence
Kız 7bin için hepiniz az daha benimle kavga edeceksiniz yahu 10bin için aglarsiniz kesinCeza 10.000 adım olsun diyen de var ama burda günde 15 20 bin adım atan var Tomas bana komaz olur onlara
Çikita muz is camingBence womandan yarın haber alamıycaz bdndbdb aradığımız kişiye bi süre ulaşılamayacak
Bence sonuncu seçsinKız 7bin için hepiniz az daha benimle kavga edeceksiniz yahu 10bin için aglarsiniz kesinen iyisi ajdardan şahdamari söyleyin bitsin
şarki ya da 10bin adımmı?Bence sonuncu seçsin
Çikita muz is caming
Canan hoca lahmacuna izin veriyor diye rahat rahat yazmış
Ben bu gece sabaha kadar calisacagim amaTartı yarın bebeyim vakit yok
Bütünleme mi bu son gün sabahlayacaksınBen bu gece sabaha kadar calisacagim ama
Lan basıldık ncjcjcj