- 17 Ağustos 2023
- 7.231
- 19.659
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.181
Herkes bir kilo verdimi acaba yarını merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir şey olmaz yine de koç bilirArkadaşlar iki dilim kavun ve biraz kiraz yemek istiyorum yasak mı değilse yersem kaç gram yediğimi de yazarım
1,3 kg verdim canım yemeyi durdurduğum için ağırlık gitmiştirHerkes bir kilo verdimi acaba yarını merak ediyorum
Kız sende hep karbonhidratli ortamlardasınYarında biz yapacagiz öyle bir kahvaltı ama karbonhidratlara yanasmayacagim inşallah çok amin
Bursadan selam diyet burda da çok zor maalesef
Ben Bursa’da daha rahat yapıyorum.Yarında biz yapacagiz öyle bir kahvaltı ama karbonhidratlara yanasmayacagim inşallah çok amin
Bursadan selam diyet burda da çok zor maalesef
Her gün yemezseniz iyi olur 1 günden falan bir şey olmazArkadaşlar iki dilim kavun ve biraz kiraz yemek istiyorum yasak mı değilse yersem kaç gram yediğimi de yazarım
Değil yaw meyve falan yiyebilirsin, miktarını ayarla sadece 2 dilim kavun üstüne kiraz çok mesela. Bi de akşamları yeme kesinlikleArkadaşlar iki dilim kavun ve biraz kiraz yemek istiyorum yasak mı değilse yersem kaç gram yediğimi de yazarım
Okul pikniğinde hunharca yenilen bir diyet mi? No fadır noDiyete girdim, kilo aldim. Hep ayni sey
Senin ve Luckk ın işi çok zor, biriniz Adana biriniz AntepBurada tek mesele yemek. Her an yemek konuşulur ya da yenir. Zorla yedirirler bir de. Karşı da koyamıyorsun çünkü yemekler aşırı güzel. Biraz dirensen sonra illa ki yiyorsun. Isrardan öte artık resmen baskı görüyorum. Mesela Bursa’da daha kolay yapılır diyet.
Sen Adanacı olduğun için bir şey diyemiyorum ama Adana bu konuda Antep’in getir götürünü yapar ahajsjsSenin ve Luckk ın işi çok zor, biriniz Adana biriniz Antep
İkisi de benim bebeklerimSen Adanacı olduğun için bir şey diyemiyorum ama Adana bu konuda Antep’in getir götürünü yapar ahajsjs
Keşke oraların mutfağı Ege'ye monte olsa. Tatilde eşim hiç memnun kalmıyor açık büfelerdenSen Adanacı olduğun için bir şey diyemiyorum ama Adana bu konuda Antep’in getir götürünü yapar ahajsjs
Ben Adana kebapçılarını daha çok severim ama yemek çeşidi denince Antep.İkisi de benim bebeklerim
Tatilde farklı şeyler yiyince bize koymuyor hiç. Antep’e döner dönmez eve gitmeden hemen bir kebapçıya giriyoruz o ayrı.Keşke oraların mutfağı Ege'ye monte olsa. Tatilde eşim hiç memnun kalmıyor açık büfelerden
Bana da koymuyor ama eşim kedigiller familyasından, aşırı mutsuz oluyor zeytinyağlıları görünceTatilde farklı şeyler yiyince bize koymuyor hiç. Antep’e döner dönmez eve gitmeden hemen bir kebapçıya giriyoruz o ayrı.
Kız çok güzel doyuluyor ben de öyle sanıyordum yiyince anlıyorsunyemeye yemeye insanın midesi de istemiyor artık önceden şu tabağı görsem bunla nasıl doyuluyor derdim :)) he tabii hala bir içli köfte aşkımın yerini hiç bişi tutamaz ama alıştık yememeye bakalım yaza fit gireceğiz neticede inşallah
Canımmm detoks suan yoksa normal yiyip porsiyon kısıyorumEn doğru diyet yemeklerini yapanda sensin
Bu daha ikinci olacak benim. Ekmek yemiyorum zaten bir günlük kahvaltıya ekmek yerine simit eklesem çok muKız sende hep karbonhidratli ortamlardasın
nefsine hakim ola bilirsin
Ben her yerde zorlanıyorum zaten bana bakma senBen Bursa’da daha rahat yapıyorum.
Evet şartlar zor canımSenin ve Luckk ın işi çok zor, biriniz Adana biriniz Antep
Ayy hamile deyince ne geldi aklıma; yeni evliyiz daha. Eşimin halasına oturmaya gittik. Hastaydı o zaman. Evde de yardımcı olmaya gelen bir komşusu vardı. Tam nereli bilmiyorum da güneydoğulu. Yemek yiyip gitmiştik, o zaman da dikkat ediyorum yediklerime işte glutensiz falan besleniyorum. Kadın tutturdu şu yemek var ye. İlla tadına bak. İstemiyorum, bu saatte yemiyorum diyorum. Yok. Belki bebek vardır ye dedi. Yahu olsa ben bilmez miyim ne demek belki bebek vardır kdjsYaparlar. Bir de hamile ve emzirenlere zorbalık yapıyorlar resmen. Düşün okul müdiresi sınıfa nöbetçi öğrenci yollatıp beni çağırıyordu. Allah Allah mesele neymiş acaba diyerek gidiyordum odasına. Bir bakıyorum döşemişler masayı, sen hamilesin yemen lazım diyorlar. İyi de benim bu hafta rüzgarları bitirmem lazım, sınav var diyorum. Bunu ye öyle bitir diyor.