- 17 Ağustos 2023
- 7.231
- 19.658
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.121
diyetisyeninmi yazdı bunları?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyetisyeninmi yazdı bunları?
Bu tipinle diyet yaptığın için kızdım djdjjdNoldu kız margi Margaret Hale
Evet diyetisyenden bunlar. 5+3 gün olarak yapılacakdiyetisyeninmi yazdı bunları?
Berbat. İki gündür okulda bol karbonhidratlı kahvaltılar yapıyorum.Günaydınn diyetin nasıl gidiyor?
3 kişi yedigi için 7 bin adım cezası var bu gün yapmalılar kim yerse ceza alıyorBerbat. İki gündür okulda bol karbonhidratlı kahvaltılar yapıyorum.
Ben Antep’te yaşıyorum. Size göre dezavantajlı konumdayım.3 kişi yedigi için 7 bin adım cezası var bu gün yapmalılar kim yerse ceza alıyor
Niye?Anteptekiler diyet yapamıyormu?Ben Antep’te yaşıyorum. Size göre dezavantajlı konumdayım.
Burada tek mesele yemek. Her an yemek konuşulur ya da yenir. Zorla yedirirler bir de. Karşı da koyamıyorsun çünkü yemekler aşırı güzel. Biraz dirensen sonra illa ki yiyorsun. Isrardan öte artık resmen baskı görüyorum. Mesela Bursa’da daha kolay yapılır diyet.Niye?Anteptekiler diyet yapamıyormu?
Güzel mazeretmiş nerdeyse ikna oldumBurada tek mesele yemek. Her an yemek konuşulur ya da yenir. Zorla yedirirler bir de. Karşı da koyamıyorsun çünkü yemekler aşırı güzel. Biraz dirensen sonra illa ki yiyorsun. Isrardan öte artık resmen baskı görüyorum. Mesela Bursa’da daha kolay yapılır diyet.
Yani yapar ama yöre insanı çok zorluyor şöyle bir yer AntepNiye?Anteptekiler diyet yapamıyormu?
Her gün böyleyiz, herrrr gün.
Ben kaçamak yaptığımda akşam az yiyerek dengeliyorum. Hatice’ye değil neticeye bakın siz.Güzel mazeretmiş nerdeyse ikna oldum
ama şimdi sana ceza vermezsek digerlerine haksızlık olur ceza işi bende.7bin adım atıp sonra kanıt olarak resim atılıyor.Hep böyle kaçamak yaparsak asla istedigimiz kiloya inemeyiz ceza bu yüzden var.
liste için teşekkürler oldukça kolay ve hafif bayramdan sonra ki hafta bu liste ile tamamlanacak diyetim
Geçen komsularda senin kilon varsa biz ölek diyorduBu tipinle diyet yaptığın için kızdım djdjjd
Hak verdimBen Antep’te yaşıyorum. Size göre dezavantajlı konumdayım.
Aferin kız ben de öyle yapıyorum dövüyolar beniBen kaçamak yaptığımda akşam az yiyerek dengeliyorum. Hatice’ye değil neticeye bakın siz.
Infinité ceza işine girmek istemeyen olursa zorlama. Cezayı sadece kabul edene bi de sonuncu gelene vericez. Herkesin hayatı vakti keyfi elvermeyebilirGüzel mazeretmiş nerdeyse ikna oldum
ama şimdi sana ceza vermezsek digerlerine haksızlık olur ceza işi bende.7bin adım atıp sonra kanıt olarak resim atılıyor.Hep böyle kaçamak yaparsak asla istedigimiz kiloya inemeyiz ceza bu yüzden var.
Sen halledersiiinn yarın tartı günüüüHer gün böyleyiz, herrrr gün.