- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.300
- 508
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.281
Yaaaa tebrik ederim o zaman seni deKuzu ben buraya 68len geldim bu gruba girdiğimde 61 ile girdim iki aydır devamke yanii
Hayrını gör bacımÇaldım bunu
Makarna yağsız amaAaa gerçekten, ama makarna da çok sanki bana onu çıkarırım ben
Ben onu yapmamıştımEn altta 90 dk leslie diyor. Pilavı makarnayı çıkarırım leslieyi de çıkardım mı tamamdır
Makarna pek sevmiyorum zaten, olmasa aramam o yüzden dedimdiHayrını gör bacım
Makarna yağsız ama
Ben de yapmayayım makarna da yemeyeyim, ama senin metabolizman hızlıdır yaşın yok fazlaBen onu yapmamıştım
Yazmıyorum diye takip etmiyorum sanılmasınMakarna pek sevmiyorum zaten, olmasa aramam o yüzden dedimdi
Çok tatsız tuzsuz bir şey canım, tadı olsa soslu yenmezYazmıyorum diye takip etmiyorum sanılmasınne demekmiş makarna sevmem
Ben de öyle hic sevmemMakarna pek sevmiyorum zaten, olmasa aramam o yüzden dedimdi
Öyle ölmez füze fırlatsaydınÇok tatsız tuzsuz bir şey canım, tadı olsa soslu yenmez
Neden makarnaya bunu yaptınız yazıkÇok tatsız tuzsuz bir şey canım, tadı olsa soslu yenmez
Aaaaaa ben diyet makarnadan bahsediyosun sanmıştımÇok tatsız tuzsuz bir şey canım, tadı olsa soslu yenmez
Aşkım kıymalı peynirli ben de yerim, ama sapsade diyor yağ bile olmayacakNeden makarnaya bunu yaptınız yazıkben çok seviyor makarna
Kendi başına pek bi şeye benzemiyor yalnız boş pizza hamuru gibi. Gadın düz diyirÇok tatsız tuzsuz bir şey canım, tadı olsa soslu yenmez
Temem makarna çogzel bişey bir yanlış anlaşılma oldu
Kız biz aynıyız valla bakKendi başına pek bi şeye benzemiyor yalnız boş pizza hamuru gibi. Gadın düz diyir
Ben kıymalı yememAşkım kıymalı peynirli ben de yerim, ama sapsade diyor yağ bile olmayacakOnu yiyeceğime leslie yapmam diyorum
Kıtlık gelince baksak ona aşkımAaaaaa ben diyet makarnadan bahsediyosun sanmıştım
Görürüm kıtlık gelince hepinizimakarna öyle bir yiyecekki ne koysan onlu oluyor
O zaman da domatesli hamur gibi olur ama aşkomBen kıymalı yememdomat sos koy nolcak yağ koyma domat sos koy yazdan kaynattığın domat sosları koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?