- 19 Nisan 2022
- 4.199
- 46.698
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.301
Neyse ben akşam harika makarnamı yedim siz yimeyinKıtlık gelince baksak ona aşkım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ben akşam harika makarnamı yedim siz yimeyinKıtlık gelince baksak ona aşkım![]()
Afiyet olsunNeyse ben akşam harika makarnamı yedim siz yimeyin![]()
Makarnayla aramızda kalıp makarnayı mı seçtin yaniBir süre sizlerle konuşmamaya karar verdimJane Doe
accessdenied
Aşkım sen de tarafını seç seviyon mu makarnayı sevmiyon mu![]()
Bllossom
Çok özlersin kızım beni sonraAllam sana çok şükür nxnxnbxbzya makarna kavgası çıkarır ya sarma yaprağı, hiç atraksiyonsuz günümüz yok bxbxbxb
Beni böyle manipüle edemenMakarnayla aramızda kalıp makarnayı mı seçtin yani![]()
Makarnayı dümdüz yemem illa yoğurt olacak ya da tursu ama dümdüz yemem hatta yapmayı da beceremezdim hamur olurduBir süre sizlerle konuşmamaya karar verdimJane Doe
accessdenied
Aşkım sen de tarafını seç seviyon mu makarnayı sevmiyon mu![]()
Bllossom
EvetÇok özlersin kızım beni sonra
Askim ben hic koymam suyuna sadece tereyağı koyarım bir sey de olmuyorKız size bişey diycem makarnayla ilgili. Burda ki makarnalar farklı galiba. Ben spagetti severim ama orda yaparken haşlama suyuna illa zeytinyağı koyardım yoksa yapışırdı. Burda yapışmıyor. Unları mı farklı orda ne yiyoruz abi biz![]()
Seni seviyor listesine ekledim ben de soslu yiyorumMakarnayı dümdüz yemem illa yoğurt olacak ya da tursu ama dümdüz yemem hatta yapmayı da beceremezdim hamur olurduesim öğretti
![]()
Yabışıyodu benim yaptığımAskim ben hic koymam suyuna sadece tereyağı koyarım bir sey de olmuyor![]()
Jane de benim demek istediğimi kastetti aslındaSeni seviyor listesine ekledim ben de soslu yiyorumarkadaş olarak çok iyiyimdir insanı üzmem
accessdenied
Jane Doe bu ikisi kıymetimi bilemedi
![]()
Seni de mi dışlayım şimdi ne diyosun aşkım anlamadımJane de benim demek istediğimi kastetti aslında![]()
Marka fart eder mi aca ben sadece Filiz ve ankara kullanıyorum barilla burdaki güzel değilYabışıyodu benim yaptığım![]()
YoooSeni de mi dışlayım şimdi ne diyosun aşkım anlamadım![]()
O zaman ben İzmir’e gelince makarna ısmarlamaya söz verirsen barışırım şiimdidenEvetaşırı ötesi
Barilla ve Filiz spaghetti alıyorum ben bişeyi yannış yapıyomuşumdur belkiMarka fart eder mi aca ben sadece Filiz ve ankara kullanıyorum barilla burdaki güzel değil