- 17 Ağustos 2023
- 7.848
- 23.972
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın 8 diğer gün 7 yaparım ben de zaten her gün yürücem bu haftaSana nasil kolaysa öyle yap ama yap yani yarım bırakma.15bini bir defaya yapamayacak kizlar iki güne tamamlayacaklar ilk gun 8 ikinci gun 7bin adım.
Aslinda ekmek tatliyi her gun bir parca koparip atiyorum agzima yine de şaşirmamasi icin bedenimin ama işte benim için yok gibiBen çok yedim sanırım bu sıcakta kaşıntı bastı ondan atladın öğünü. Dedillerine katılıyorum ama hiç ekmeksiz olmaz eğer bir gün tekrar ekmek yiyeceksen
Tamam ben de zaten her gün 3mile yapıyorum şükür yedim de tabii bayramda yine yapayım hergun devam ozaman benim birde ip aldım günde 100kez atlarım diyeSana nasil kolaysa öyle yap ama yap yani yarım bırakma.15bini bir defaya yapamayacak kizlar iki güne tamamlayacaklar ilk gun 8 ikinci gun 7bin adım.
Buzzzz gibiŞimdi bira içecektim![]()
çok iyi yapmışsin etkisini görüceksinTamam ben de zaten her gün 3mile yapıyorum şükür yedim de tabii bayramda yine yapayım hergun devam ozaman benim birde ip aldım günde 100kez atlarım diye![]()
Bırak göbeklensinler abla kendileri istediBuzzzz gibiama işte fazlası göbek yapıyor
bira için diyorum diğerlerinin kalorisi daha yüksek olabilir 1 bira ortalama 150 kalori.
Allah tan çok sevmiyorumBuzzzz gibiama işte fazlası göbek yapıyor
bira için diyorum diğerlerinin kalorisi daha yüksek olabilir 1 bira ortalama 150 kalori.
Yookkk içmemmmBırak göbeklensinler abla kendileri istedi![]()
Benle birlikte uymayan arkadaşlarım da mı oldu canımIyi ki diyetisyen koç falan değilim yav sinir hastasi olurdum kesin bu gruba düşsem.Hiç biri laf dinlemiyorum çünki.![]()
![]()
Yesinler yesinler ama karbonhidratı frenlesinler, kurban bayramında olduğumuz ve et tüketimi arttığı için protein üzerinden yazayım, her türlü hayvansal protein haşlama veya ızgara olarak tüketildiğinde kilo yapmaz, hatta protein ve lifli gıda tüketerek kilo da verilir, bizim mutfağımızda kilo aldıran şeyler tatlı tuzlu her türlü hamur işi + evde sağlıklı atıştırmalıklar yapmak yerine hazır ve katkılı şeyler tüketiyoruz, ki misalAh ahhyediler yetmedi içtilerr
Ben veBenle birlikte uymayan arkadaşlarım da mı oldu canım
Abla zaten etden başka her şeyi yediler sorun o.Kurban bayraminda mcdonalds hamburger cips ne alaka?Baklava dondurma yine kilo aldiriyor tatlilar başka türlü yemekler isimleri geçti hep.Yesinler yesinler ama karbonhidratı frenlesinler, kurban bayramında olduğumuz ve et tüketimi arttığı için protein üzerinden yazayım, her türlü hayvansal protein haşlama veya ızgara olarak tüketildiğinde kilo yapmaz, hatta protein ve lifli gıda tüketerek kilo da verilir, bizim mutfağımızda kilo aldıran şeyler tatlı tuzlu her türlü hamur işi + evde sağlıklı atıştırmalıklar yapmak yerine hazır ve katkılı şeyler tüketiyoruz, ki misalaccessdenied cips yemiş, onların içinde msg oluyor genelde, hem bağımlılık yapıyor hem de iştah arttırıcıdır.
Bende de öyle klavye çıldırasım geliyor bazenBen vemuktesebat hariç hemen hemen herkes diyetin bozdu canım
diğerleri çok sesin çıkarmiyor ama işte bildiklerim bunlar.
şu klavye biktirdi ya yaziyorum çeviriyor sözü![]()
Bu hafta kim uydu diye sormak daha doğru olur çünkü birkaç kişi hariç neredeyse herkes döküldüBenle birlikte uymayan arkadaşlarım da mı oldu canım
Abla ama hamur işlerinden börek harika bir arkadaşımız hele pattizli iseYesinler yesinler ama karbonhidratı frenlesinler, kurban bayramında olduğumuz ve et tüketimi arttığı için protein üzerinden yazayım, her türlü hayvansal protein haşlama veya ızgara olarak tüketildiğinde kilo yapmaz, hatta protein ve lifli gıda tüketerek kilo da verilir, bizim mutfağımızda kilo aldıran şeyler tatlı tuzlu her türlü hamur işi + evde sağlıklı atıştırmalıklar yapmak yerine hazır ve katkılı şeyler tüketiyoruz, ki misalaccessdenied cips yemiş, onların içinde msg oluyor genelde, hem bağımlılık yapıyor hem de iştah arttırıcıdır.
Hayirdir sen ?Abla ama hamur işlerinden börek harika bir arkadaşımız hele pattizli ise![]()
Ben yiyiciyimm satıcı değilim ablaHayirdir sen ?![]()