- 28 Ağustos 2020
- 8.528
- 37.804
- 498
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.461
Ağzıma sürmem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzıma sürmem
atarsin ceza neyse çekersin canım ne olucakBen bu hafta hiç diyet yapmadım ve yürümedim hatta yedimben bu hafta kilomu atmasam daha iyi
![]()
Ne peki söyle yahu kilo aldiran başka içecek ne var?Ağzıma sürmem![]()
evettHep birlikte 10-15 bin yürüyor muyuz o zaman![]()
Alkol aldı diye yorumladım şekerli asitli içecek içmiyordur heralde…Kola fanta içtiyse çok güzel kilo aldırıyo onlar ne afiyet kız![]()
Kolaya kızdı ama yavAlkol aldı diye yorumladım şekerli asitli içecek içmiyordur heralde…
Alkolde zaten genel olarak aşırı şeker olur ama kız azcık keyif yapmasın mıKolaya kızdı ama yav
akolunde kilo aldiran türleri var karışık içeceklerde yani
Delirtiyor bu hafta en çok coşan sensin![]()
accessdenied bile geçtin
![]()
Ay artık şaşırmaktan yanlış yazmışım dur düzelteyimAlkolde zaten genel olarak aşırı şeker olur ama kız azcık keyif yapmasın mıhep cin soda içilmez..
![]()
Ben bugün 1 öğün yedim hocam..Ay artık şaşırmaktan yanlış yazmışım dur düzelteyim
yahu bayram girdiginden beri keyiflere doyamadilar yeter bitdi bayram.Ben dedim zaten bir kere yedinizmi durduramazsiniz kendinizi.
Ben de kola Fanta içtim tatlı yedimKolaya kızdı ama yav
alkolün de kilo aldiran türleri var karışık içeceklerde yani
Delirtiyor bu hafta en çok coşan sensin![]()
accessdenied bile geçtin
![]()
alkolün de kilo aldiran türleri var karışık içeceklerde yani
Şimdi bira içecektim
Evet çocukla zor oluyor peki günde bir seferde 3mile mi yoksa bir günde iki kez 3mile mi herkes 15bin adım yürüyecekse bende ona göre yapayım canımAdım sayar telefonuna yükleye bilirsin canım ama çocuktan dolayi çıkamiyorsan leslie yapa bilirsin![]()
Sen normal ye zaten idealsin.Ben bugün 1 öğün yedim hocam..
susma hakkımı kullanmak istiyorum..Ben de kola Fanta içtim tatlı yedim
Ben çok yedim sanırım bu sıcakta kaşıntı bastı ondan atladın öğünü. Dedillerine katılıyorum ama hiç ekmeksiz olmaz eğer bir gün tekrar ekmek yiyeceksenSen normal ye zaten idealsin.
Ben mesela böyle bir anda gözüm dönmemesi için diyet yemeklerini es geçtim söyledim yine söyluyorum belki öyle yaparsiniz diye.Biliyorum çunki bir kez yersem çok yerim belki durduramam kendimi hem ani kilo artimi olmasin diye evde ne pişirdiysem onu yiyorum ama az tabi ki tatli ekmekte kesinlikle yok.Sizde böyle yapsaniz bir an da kendinizi salmazdiniz aslinda.Yavaş kilo vericem ama en azindan bedenim şaşırmayacak alışacak çünki.Siz bu dediklerinizi yediyseniz verdiginizi belki de fazlasiyla geri aldiniz ama inşallah almamışsınızdır..
Sana nasil kolaysa öyle yap ama yap yani yarım bırakma.15bini bir defaya yapamayacak kizlar iki güne tamamlayacaklar ilk gun 8 ikinci gun 7bin adım.Evet çocukla zor oluyor peki günde bir seferde 3mile mi yoksa bir günde iki kez 3mile mi herkes 15bin adım yürüyecekse bende ona göre yapayım canım
Ben bu hafta diyet yapmadım canım o yüzden buraya yazıp sizleri etkilemek istemedimsusma hakkımı kullanmak istiyorum..