• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflık güzellik midir?

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
683
İstanbul
Zayıfladığımdan beri herkes yüzümün eskiden daha güzel olduğunu söylüyor.Bugün Ebru Şallının 2 farklı fotosunu gördüm acaba zayıflık güzellik midir.Böyleyse bence değil.:26:
$şALLI.jpg

iskelet gibiyse değildir..bu kişilere göre değişir..net cevap vermek dogru olmaz:34:

kararında zayıflık güzeldir fakat iskelet gibi olanlar cok kötü görünüyor biraz etli olmakda fayda var iskelet gibi olanlar cok çirkin duruyor gerçekten , boylarına göre kiloları olmalı insanların

ebru şallının eskı halı ne kadar tatlıymıs ama sımdı bayan kas oldu bence hıc kadınsı degıl ıgrenc..onun kocası nasıl dokunuyor ona bılemıyorum ..kadın dedıgın azcık da olsa yumusak olmalı ya...

ebru şallının eskı halı ne kadar tatlıymıs ama sımdı bayan kas oldu bence hıc kadınsı degıl ıgrenc..onun kocası nasıl dokunuyor ona bılemıyorum ..kadın dedıgın azcık da olsa yumusak olmalı ya...

Kastan ziyade kemikleri ortaya çıkmış .Bence çok çirkinleşmiş.Eski hali ne kadar güzel.Şimdi sanatçı Ceylana benzemiş.Benim vücudum zayıf değil ama arada detok diyetleri yapıyorum sanırım suratı o zayıflatıyormuş.Günde 1 bardak süt ve muz iyi geliyormuş ben onu deniycem Ebru Şallıyı bulursam onada tavsiye edeceğim.:9:

zayıf bir insanın zayıflaması guzellik getirmiyor tabi ebru sallı sagdaki resimde zaten zayıf daha kilo verince cirkinlesmis

Bence güzellik çirkinlikten ziyade, sağlıksal açıdan nedir ona da bakmak gerekiyor.
Hepimizin bildiği üzere, kimimizin bünyesi çok yakar ve istesede bazı kişiler kilo alamıyor.
Kimisi de tam tersine, kilo vermekte zorlanır bünyesi o kadar fazla yakmaz ve kilo vermekte problem yaşar.

Her ne olursa olsun, ideal kilo en sağlıklı olduğun kilodur bence.
Güzellik sonradan gelir, sağlıklı olamadıktan sonra kim ne yapsın güzelliği.
Kendim normal kilomun biraz üstündeyim aslında, ama çok şükür sağlıklıyım.
1,65 boyum, 62 kilom var şu an. Çok abes değil ama göbeği eritsem fena olmaz :17:

Bence aşırı zayıflık itici olabiliyor görüntü olarak, şahsen ne kadar zayıflamak istesem de, o kadar zayıf olmak istemem.
Herşeyden önce sağlıklı durmuyor, ama dediğim gibi sözüm meclisten dışarı.
:34:

Ben zayıflığı sevenlerdenim.Kişinin,boyu ,kilosu ,vücut yapısı önemli.Bazı kızlar zayıf ,ama hastalıklı duruyor.Mankenler de zayıf ,ama vücut yapıları düzgün olduğu için gayet de kadınsı duruyorlar.Mankenlerin bacakları inceceik,ama tay gibi duruyorlar.Öte yandan şekilsiz bir bacak ,zayıf olsa da kötü duruyor. ://

Zayıfladığımdan beri herkes yüzümün eskiden daha güzel olduğunu söylüyor.Bugün Ebru Şallının 2 farklı fotosunu gördüm acaba zayıflık güzellik midir.Böyleyse bence değil.:26:
Eki Görüntüle 400311

tabiki zayıflık güzeldir,mükemmel bişey giydiklerinin üzerine yakışması,biyerlerinin çıkmaması

ama askılık gibi olmanın da alemi yok ki:19::19::19:

bu fotoda olduğu gibi.berbat bi hale gelmiş kadın çok takıntılı

bu kadarının normal bişey olduğunu düşünmüyorum. herkes kendine dikkat etmeli ama kimse de böyle olmamalı bence.hiç sağlıklı ve hoş bi görüntü değil

ki yüzü iyice çökmüştü geçen gördüm tv de doldurtmuş yüzünü.

o vücuda o şişkin yüz..çok hoş olmuş yani:19::19::1::37:

her şeyin bi normali var..

yüze güzelliğini veren sağlıktır. sağlıklı cilt parlak ışıltılı renkli görünür. sağlıksız cilt kuru veya yağlı renksiz soluk olur. aşırı zayıflarda vitamin mineral eksikliklerinden dolayı saç ve deride matlık ve çirkinleşme olur. aşırı kilolularda da sağlık sorunları olacağından gene çirkinleşme yapar.ayrıca yüzün belli miktarda zayıf olması gereklidir yüz göz belli olsun. en iyi yol orta yoldur. havanın da ılığı güzeldir.
aşırılık daima zararlıdır. herşeyin de aşırısı zıttına tekabül eder. örneğin aşırı sıcak cildi yakıp bronzlaştırdığı gibi aşırı soğuk da cildi yakar ve bronzlaştırır.

Bence değil. Güzellik yüzde başlar bence, vücudunuz da orantılıysa yeterli. Mesela Scarlett Johansson çok mu zayıf ya da çok mu uzun, ikisi de değil ama dünyanın en güzel kadınlarından biri.

ben onu bunu bilmem aga kadın dediğin etli butlu olcak şöyle ele gelcek azcık hahahaha:D
insanın kilosuyla boyu orantılı olmalı bence :)

Bazıları zayıflar yüzü çökmez hala yanakları doludur , poposu göğsü küçülmez işte onlar güzelleşir.Kimi de balık etli haliyle daha güzeldir zayıflarsa her yanı yok olur .Bence böyle :12:

Ya burda kadının en çirkin fotosunu almışlar koymuşlar :D

ebru-salli-selulit-cayi.jpg

Bence o kadar da çirkinleşmemiş :D

Vücut tipiyle alakalı bence, elma ya da armut tipindeki kadınlar kilo almamalı. Çünkü kilo bir yerde toplanıyor. Kum saatiyse vücut, orantılı olduğundan kilo alsa da güzel durur insan.
Bu kadını açıkçası zaten beğenmiyorum, ama önceki hali kesinlikle daha iyi. Maskülen fizik sevmem şahsen, sixpack denen olay hoş durmuyor.

Son düzenleme:
Back