- Konu Sahibi Latinachica
-
cnm bende senin gibiyim 1,70 boyum kilomda 46ydı ne denediysem olması artık bunaldım resmen herkesin bünyesi farklı bide benim midemde gastirit var fazla yemekte yiyemiorum ve tiroitlerim yavaşta çalışıo onun içinde ilaç kullanıorum oda zayıflatıo en son 46ya düştüm işte dayanamayıp diyetisyene gittim artık bana ayda kalıcı olsun die 1 kilo falan alman gerekio dedi bazı besin destekleyici şeyler verdi 1ay sonra gittimde 1kilo 700 gram aldıgımı gördm ve çok mutlu oldum şuan 47,7 kiloyum inşallah dahada alıcam sana tavsiyem diyetisyene git durumun varsa özele git bazı hastaneler 50tlye bakıolar... durumum yok diosan devlette de diyetisyenler var daha az ilgileniolar ama faydası olur belkii
Ay tatlım inşallah kilo alabilirsin ama konu başlığına gülmeden edemedim çok sempatiksin yahuBir de şu arkadaşlarını salla ne olur ya bana da derlerdi sopa gibi kolların yok popon dümdüz derlerdi bilmiş bilmiş.. sen önce bir doktora gitsene hormonlarına baktır eğer sorun yoksa bir diyetisyene git ne var ki illa ki kilo vermeye mi gelir insanlar sana düzgün bir beslenme programı yapıversin nasılsa kalori bilmemne hesabını biliyorlar
mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim
canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen
herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkünkeklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum
Biz bir kac ay arkadaslarla burda yarisma yapmistik.
Ben o zaman 48 kilodan 51 e ciktim. Simdide dusmemek icin ugrasiyorum.
Bence sizde mutlaka yarisin
mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim
canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen
herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkünkeklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum
mesela ben mamayı bırakıp çikoltaya döndüm tahin pekmez devam qene. kilom artmaya devam edio bide qöbek çıkıo onu napcm bilmiorum
mrb kızlar
vayy vay çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli
pazartesi ve bugün araştırma hastanesine gittim.beslenme ve diyet bölmüne gidicektim ilk önce dahiliyeden sevk gerekiyormuş.neyse oraya da gittik kan testi mesti yaptılar.sonuç.....
sonuç yok her şey normal://////kafayı yicem ya her şey bu kadar normalken ben ekstra bi çaba sarfediyorum sanki zayıf kalmak için.
ordan da diyet polikliğine gittim.hiç memnun kalmadım.gerçi adam da napsın ben yemedikten sonra..yiceksin diyip durdu
evet ben de biliyorum yemem gerektiğini ama yemeklere fobim var işte
ah ahh keşke ben de 40 kilo olsam da zayıflıgımdan utansam o ne guzel utanc öyle.. ya kızlar ne güzel yeme özgürlüğünüz var utanıp sıkılmayın gönlünüz ne isterse onu yiyin ne guzel kılo alamıyosunuzz
gönlümüz hiç bir şey yemek istemiyor işte sorunun tam kaynağı da bu........ anlatabildim mi
rezene çayı iştahı çok açıyor tatlı tuzlu ne varsa götürürsün 3. günden itibaren acıkmaya başlayacaksın.bu çayı kahvaltıda ve şekersiz iç ama 2 3 bardak iç içebiliyorsan pekmezden falan çok çok daha etkili ben pekmez içerek kilo alamamıştım birde üstüne sivilcelenmiştim.bide çok zayıfsan göğüslerinde küçüktür muhtemelen rezene göğüsleride dolgunlaştırıyor 1 taşla 2 kuş 2 tl lik alsan aktardan bu çay sana 1 ay gider pahalı birşeyde değil yani ama ondan snra dolapta ne varsa silip süpüreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?