• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflığımdan utanıyorum vol.2:(

meraba arkadaşım ben sana bişey sorucam bende aşırı zayıflğmdan şikayetçiyim.bu ilacın yan etkisi fln oluyomu? ben de kardesimde almayı düşünüyoruz biraz bilgilendirirmisin? ben 1 64 boyundayım 48 kiloyum 53 fln olmayı çok istiyorum hayatımda hiç 50 yi görmedim.biraz kilo alabilsem

internetten baktım bu ilacın fiyatına da biraz yüksek acaba nekedar dayanıyo bi kutusu?ve nekadar süre kullanıpta etkisini gördün cnm

cnm ben Weight Gainer Van. 1850 kullanıyrm çiklatası da var ayda 5 kilo falan rahat aldırıyo ama biraz pahalı işte eczaneden almştm önce sonra sitesinden aldım kampanya falan olyo fiyat birz düşüyo

dml20 arkadaşım bu ilacı nekar süre kullanıpta kilo aldın.fiyatı biraz pahalıymış nekar gidiyo bi kutusu? her eczanede bulabilirmiyiz bu ilacı

sakın ilaç kullanma.ama şu sporcuların kullandığı protein tozlarından kullanıp hafif spor yaparsan faydasını görürsün eminol.
aslında bütün olay yerleşik kiloda bitiyor.yerleşik kilonun üstünde 1 sene istediğin kiloya yakın seyredersen istediğin kiloda kalırsın.

bende kilo veremiyorum herkesin bir derdi var :)
benim sana önerim abur cubur ye balık hapı kullan falan değil kesinlikle.ilk önce doktora görünmelisin ve -sağlıklı kilo alma yöntemleri-araştırmalısın.eğer doktora gitmeden kilo almaya kalkarsan,hem bünyene zarar vermiş olursun hemde fiziksel sorunlar yaşayabilirsin.mesela vücudunda çatlaklar oluşmaya başlayabilir.o yüzden kilo almakta vermekte isteyenlerin ilk önce doktora görünmesi gereklidir bence.

seni çok iyi anlıyorum canım...
bende iki ay öncesine kadar çok zayıftım şuan 5 kilo aldım moralim ve kendime güvenim yerine yerine geldi
yaşını, boyunu, kilonu yazar mısın bir iki tavsiyede bulunabilirim.

ben de yazsam bana da tevsiyelerin olur mu?
yaşım 30
boy 1.58
kilo 48

Ben kilo vermeye ugrasan biri olarak sana kesinlikle abur cubur yemeni oneriyorum demek isterdim ama o da sagliksiz olcak :2:
nasil besleniyorsun peki ? yiyorsun da kilo alamiyormusun yoksa yemiyormusun ?

abur cuburla alakası yok bence ben o kadar aburcubur seven biri olarak...
yemekten sonra patlayacak olsam çikolataya yemişe sondurmaya hayır demem.
ama mide küçük azacık yemekten doyuveriyoruz. yemeği daha çok koysam o zaman yiyemiyorum. kalıyor dökünce de yazık. bulamayanlar var

arkadaşlar bırakın ilacı cartı curtu. bende 20 yaşındym. 1.63 boy 42 kiloydum. baska bi formda bebe bisküvisi tavsiyesini okudum. herqece yatmadan pekmezle yapıp yiorum. 10 qünde 2 kilo aldım. üstelik iştahımda açıldı. qünde 1öqün yien ben 4 öqün yiorum qördüqümü azda olsa yemeye calışıorum. denemekte fayda var derim

valla aynı dert bendede var ve bebe bisküvisi hiç bi işe yaramadı boşu boşuna yemek içn işkence çektim diebilrim

mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim

canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen

herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkün:(keklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum:14::14:

cnm bende senin gibiyim 1,70 boyum kilomda 46ydı ne denediysem olması artık bunaldım resmen herkesin bünyesi farklı bide benim midemde gastirit var fazla yemekte yiyemiorum ve tiroitlerim yavaşta çalışıo onun içinde ilaç kullanıorum oda zayıflatıo en son 46ya düştüm işte dayanamayıp diyetisyene gittim artık bana ayda kalıcı olsun die 1 kilo falan alman gerekio dedi bazı besin destekleyici şeyler verdi 1ay sonra gittimde 1kilo 700 gram aldıgımı gördm ve çok mutlu oldum şuan 47,7 kiloyum inşallah dahada alıcam sana tavsiyem diyetisyene git durumun varsa özele git bazı hastaneler 50tlye bakıolar... durumum yok diosan devlette de diyetisyenler var daha az ilgileniolar ama faydası olur belkii

Kıskanıyorum sizi :( keşke bende zayıf olsm.. hatta çok çok zayıf olmaya bile razıyım :(

valla cnm öyle değil işte kilolu olmak ne kadar büyük sorunsa zayıf olmakt o kadar büyük bi sorun kıyafet bulamıosun sürekli bol giyiniosun kışın yine bi nebze kat kat giyiosun ama zayıf kötü oluo bi kere bile dışarda kısa etek yada şort giydiğii hatırlamıorum hep bol hep bol:s

mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim

canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen

herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkün:(keklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum:14::14:

Ay tatlım inşallah kilo alabilirsin ama konu başlığına gülmeden edemedim çok sempatiksin yahu :1: Bir de şu arkadaşlarını salla ne olur ya bana da derlerdi sopa gibi kolların yok popon dümdüz derlerdi bilmiş bilmiş.. sen önce bir doktora gitsene hormonlarına baktır eğer sorun yoksa bir diyetisyene git ne var ki illa ki kilo vermeye mi gelir insanlar sana düzgün bir beslenme programı yapıversin nasılsa kalori bilmemne hesabını biliyorlar :34:

kızlar ilacı sormuşsunuz özelden atamıyorum ama bi başka forma yazmştm nese söliym GNC ProPerformance Weight Gainer Van. 1850 birz pahalı ben kapmanyalarını takip ediyorum birde goldkart diye bişi var 20 lra onu aldığında her ayın ilk haftası indirimli satıyolar eczanelerde var mağazalrıda var ama ben netten sipariş veriyorum bazende telden bence bi alın derim ben 39 kilydum üniye başladım herksn dalgası olmştum milletn derdi ben olmştum şimdi 53 oldum düşünn artık 60 olnca bırkcm cok fazla ürün denemiştm aktardan olsun ensure prakten olsun bi işe yaramadı sütlü muz la braz almştım 36 ydım sanrım 39 olmştm ama oda biyere kadar sütlü muzu da bal da koyuyodum bütün testleride yaptırdım bişi cıkmadı bi deneyin en azından ...

kızlar buna benzer bi ilaç bende kullanıorum diyetisyen tavsiyesiyle Qnt 3000 die gerçekten işe yarıo birde sabahları aç karnı arı sütü, polen, bal ,propolis karışımı bişey kullanıorum genelde her yer satılıo bilindik bi markanın ürünü ve yine gncnin brewer's yeast kullanıorum toplam fiyatı biraz pahalı oluo 230a almıştım ilk başta çok içim gitti ama ama gerçekten faydasını gördüm

Back