- Konu Sahibi Latinachica
hangı topıge yazdım bılmıyorum ama benım yaptıklarımı uygula bnen aldıysam sen dunden alırsın. ılac falan bahane zorla yıyıp alıcaksın ben oyle aldım
Canım sen nasıl aldın kilo yazarsan sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangı topıge yazdım bılmıyorum ama benım yaptıklarımı uygula bnen aldıysam sen dunden alırsın. ılac falan bahane zorla yıyıp alıcaksın ben oyle aldım
Bunlar zaten ilaçlar değil birisi multivitamin supradyn, birisi de gıda takviyesiMerhabalar ben yeni katıldım, konulara bakarken gözüme çarptı. Benim boyum 1.73, daha 2 ay önce çok kilo verdim 50 kilo oldum bazı sıkıntılarımdan dolatı. Şuan 58 kiloyum. 63 olana kadar devam edicem. Sizlere nasıl kilo aldığımı anlatıyım. Stresten sıkıntı iştahı kiloyu çok etkiliyo. Öncelikle psikolojik olarak rahatlamanız lazım, yoksa ne yeseniz olmaz.
1.) İştahım yoktu, kahvaltı yapamazdım öğlen 4e kadar acıkmazdım siz düşünün. Yemediğim için artık midem hiçbişeyi kabul etmiyodu, bende sevdiğim yiyeceklerle başlayarak midemi genişletiyim dedim. Burger, pizza, patates kızartması, köfte ne kadar sevdiğim şey varsa bi süre onları yedim. Sonrasında artık daha çok acıkmaya başladığımı farkettim, gerisi geldi zaten normal yemekleri zamanla daha çok yemeye başladım normale döndüm.
2.) Amway'in balık yağı hapını aldım, aç karna alındığında kilo verdiriyomuş, tok karna alınırsada aldırıyomuş. Hergün 1 tane tok karna ondan içmeye başladım.
3.) Supradyn diye bi ilaç aldım eczaneden onuda kullandım günde 1 tane, sabah birini akşam birini içiyorum.
4.) Her sabah uyanır uyanmaz 20 tane ceviz 5 tanede incir yedim. Gece yatarkende 1 yemek kaşığı pekmez içtim.
5.) Mutfak masasına hergün bi hamurişi yapıp koydum, girip çıktıkca ağzıma bi tane attım. Bol meyvesuyu kola tükettim.
6.) Uyku düzeni çok önemli, eğer düzensiz bi uykunuz varsa oda kiloya etki ediyo, belirli saatte yatın belirli saatte kalkın.
7.) Öğünleriniz düzenli olsun, sabah 9 kahvaltı, 10 da bi çikolata, 1 de öğlen yemeği, aralarda çerezler meyveler, 5 çayında hamurişi tarzı şeyler, akşam yemeği, ve en önemlisi yatarken yarım ekmekten mutlaka bi tost, sandviç falan yapıp yedim her gece. Bi süre sonra bünye bu düzene alışıyo, yedikçe yiyesiniz geliyo.
8.) Kalabalık ortamlarda iştahınız açılır bunu unutmayın, yemeklerinizi arkadaşlarınızla ailenizle falan yemeye çalışın.
9.) Çantanızda her zaman bi bisküvi, çikolata falan bulunsun, otobüs durağında, işte, okulda her yerde atıştırın mutlaka.
10.) Ve metobolizmamı çok çalıştırcak yiyeceklerden biraz uzak durdum, mesela elma çok severim, günde 4 tane yerken artık 1'e düşürdüm, çünkü gerçekten bağırsakları çalıştıran bi yiyecek.
Dediğim gibi 2 ayda 8 kilo aldım kızlar, 63'e kadarda devam edicem. Bu ilaçlarıda araştırıp aldım, hiçbi yan etkisi yok. Bu arada yaşım 19. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, inşallah sizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz :)
Bunlar zaten ilaçlar değil birisi multivitamin supradyn, birisi de gıda takviyesi
Bunları ben saçlarım için kullanıyorum
söylediğin her şeye katılıyorum kalabalıkta yemek yemek dışında, ben kalabalıkta geveze olduğumdan konuşmaktan yemek yiyemiyorum
Bir de ben en çok, renkli güzel gözüken tabaklar hazırlamanın faydasını gördüm keyifli keyifli hazırlayıp keyifli keyifli yiyorum sonra
bende balık yağı kullanıyorum
mrb kızlar
vayy vay çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli
pazartesi ve bugün araştırma hastanesine gittim.beslenme ve diyet bölmüne gidicektim ilk önce dahiliyeden sevk gerekiyormuş.neyse oraya da gittik kan testi mesti yaptılar.sonuç.....
sonuç yok her şey normal://////kafayı yicem ya her şey bu kadar normalken ben ekstra bi çaba sarfediyorum sanki zayıf kalmak için.
ordan da diyet polikliğine gittim.hiç memnun kalmadım.gerçi adam da napsın ben yemedikten sonra..yiceksin diyip durdu
evet ben de biliyorum yemem gerektiğini ama yemeklere fobim var işte