• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflığımdan utanıyorum vol.2:(

kızlar buna benzer bi ilaç bende kullanıorum diyetisyen tavsiyesiyle Qnt 3000 die gerçekten işe yarıo birde sabahları aç karnı arı sütü, polen, bal ,propolis karışımı bişey kullanıorum genelde her yer satılıo bilindik bi markanın ürünü ve yine gncnin brewer's yeast kullanıorum toplam fiyatı biraz pahalı oluo 230a almıştım ilk başta çok içim gitti ama ama gerçekten faydasını gördüm

cnm bende suan 3buçuk kılo aldım. 45.5 oldum. dahada çıkarım bebe maması arı polenını balla yıorum ve balık yaqı kullanıorum bakalım hedef 50 yukarısı sanırım onun için beklicem ama kilo alabildiqimi qördüm ya daha devamı qelır. sende almaya calısıosan ye yani bunun başka caresi yok :D

kızlar abim de benim gibi bi türlü kilo alamıyor kendine bi ilaç aldı 13 gündür kullanıyor ve 3 kilo aldı. havaya uçtu çocuk bende kıskandım.alamıyorum o ilacı çünkü param yok çok pahalı yaaa.ama kesin kilo aldırıyo 13 günde 3 kilo aldıysa 1 2 aya ohoohoo;) vala işe giriyim alıcam muhakkak kullanıcam.bıktım zayıflğımdan yaa dar pantolonların içine bu sıcakta şişman göstersin diye eşofman giymekten:(:( isteyen olursa yardımcı olmak adına yazdım

cnm bende suan 3buçuk kılo aldım. 45.5 oldum. dahada çıkarım bebe maması arı polenını balla yıorum ve balık yaqı kullanıorum bakalım hedef 50 yukarısı sanırım onun için beklicem ama kilo alabildiqimi qördüm ya daha devamı qelır. sende almaya calısıosan ye yani bunun başka caresi yok :D

midemde gastrit var fazla yemek yiyemiorum malesef ki biraz fazla yiyim ağrıdan duramıyorum bu sfer:S

kızlar abim de benim gibi bi türlü kilo alamıyor kendine bi ilaç aldı 13 gündür kullanıyor ve 3 kilo aldı. havaya uçtu çocuk bende kıskandım.alamıyorum o ilacı çünkü param yok çok pahalı yaaa.ama kesin kilo aldırıyo 13 günde 3 kilo aldıysa 1 2 aya ohoohoo;) vala işe giriyim alıcam muhakkak kullanıcam.bıktım zayıflğımdan yaa dar pantolonların içine bu sıcakta şişman göstersin diye eşofman giymekten:(:( isteyen olursa yardımcı olmak adına yazdım

13 gündü 3 kilo çok deilmi:s

cnm msj atamıorum ama senın atma ıhtımalın varsa ılacın adını ve fiyatını nerden alabilcqmizi falan yazarmısın?

arkadaşlar lütfen kulaktan dolma bilgilerle sağlığınızı daha fazla tehdit etmeyin...
Bakın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum çok ciddi riskleri var. herkesin bünyesi farklıdır bazı insanlar su içse yarar bazıları 10 fırın ekmek yese kilo alamaz. iki durum da sağlık açısından hoş olmayan bir durum. ama lütfen onda işe yaramış bende neden yaramasın diye düşünüp bilinçsiz hareket etmeyin. bakın bende sizin gibi bu dertten muzdariptim ve yine her duyduğumu uygular durumdaydım. ama yinede bir faydasını göremedim kilo almak bakımından. aksine her kullandığım ilaç sivilce tüylenme baş dönmesi gibi farklı etkiler göstermeye başlamıştı. nisan ayında evlendim 42 kiloyla gelin oldum şimdi o resimlere baktıkça ne kadar kötü görünüyorum diye üzülüyorum fakat ben tam 6 kilo aldım 4 ayda. şuan herkes şaşkınlıkla bakıyor. cildim düzeldi saçlarım canlandı kendimi daha iyi hissediyorum.
gelelim kilo alma sebebime
arkadaslar ben doktora gidip tüm tahlillerimi yaptırdım. aklınıza gelebilecek tüm tahliller hemde. fakat hiçbir problem çıkmadı Allah a şükür. sadece metabolizmam normal insanlarınkinden 2 kat fazla çalıştığı için pankreasım bu hıza ayak uyduramıyomuş ve bu yüzden yediklerimden vitamin alamıyomuşum. Doktor daha ne istiyosun herkes senin gibi olmak istiyor deyince evli olduğumu ve eşimin bu durumdan rahatsız olduğunu söyledim. o zaman doktor bana 3 ilaç verdi
kreon 10.000
motılıum tablet
antepsin şurup
ve her gece en az 2 defa uykudan uyanıp sütlü tatlı yememi tavsiye etti. bide sabah akşam yemeklerden yarım saat önce 15 mekik çek bi süre sonra 20 ye çıkar dedi.
ben 1 ay düzenli kullandım ilaçları ve söylenenleri uyguladım ve 1 ay sonunda tam 3 kilo almıştım. sonra ilaçları bıraktım sadece yemek kısmına devam ediyorum şuan 48 kiloyum eskisinden çok daha iyiyim hatta geçtiğimiz hafta doktora kontrole gittiğimde doktorum bile farkına vardı ve değişikliğe şaşırdı. Artık sabahları dinç uyanıyorum gün içerisinde hiç uyuklamıyorum ve eskisinden çok mutluyum.
size şiddetle tavsiyem ne olursa olsun asla bilinçsiz hareket etmeyin muhakkak bir doktora gidip tahlillerinizi testlerinizi yaptırın belki parazit belki TSH değerleriniz belki benim gibi metabolizmanız... Kilo alamamanıza sebep her ne ise onu ortadan kaldırarak sağlıklı kilo almak için çalışın.

Hepinize bol kalorili ve +8-10 kilolu günler :56:

ahh ahh keşke benmde hızlı çalışsa o umutla gitmiştim doktora ama yavaş çalışıo dedi hatta beni gördünde şoka girdi çok zayıfım zaten nasıl bu kadar yavaş çalışıoda böle zayıfsız dedi :S

kullandım ilaç hızlandırıo o daha çok zayıflatıo zaten 49-50 den 46ya düştüm diyetisyene gittim midemde gastrit oldugu için fazlada yiemiorum besin destekleyici ilaçlar verdi onlarla 47,7 oldum işte kullanıorum hala

kullandım ilaç hızlandırıo o daha çok zayıflatıo zaten 49-50 den 46ya düştüm diyetisyene gittim midemde gastrit oldugu için fazlada yiemiorum besin destekleyici ilaçlar verdi onlarla 47,7 oldum işte kullanıorum hala

hangi ilaçları kullanıyorsun:44:

yan etkisinin kilo kaybı olduğunu biliyorsundur zaten ama besin destekleyici ilaçların neler...

ayrıca folik asit içerikli ilaç kullan folik asit iştah açar

daha önce yazmıştım cnm ondan yazmadım onları diyetisyenin verdikleri Qnt 3000 die birde sabahları aç karnı arı sütü, polen, bal ,propolis karışımı bişey kullanıorum genelde her yer satılıo bilindik bi markanın ürünü, ve yine gncnin brewer's yeast kullanıorum bunlarlar 47,7 oldum

benim polen allerjim var hiç kullanamadım bu yüzden ama sana yaradıysa sevindim sende fazla stres sinir yapma tsh değerlerin yükselmesin ki kilo alabilesin:34:

ben 45 dim sonra düğün stresi falan 42ye düştüm 19 mayısta doktora gittim 42,5 kiloydum şimdi 48,5 kiloyum tam 6 kilo aldım :56: maşallah diyip dilimi ısırayım :nazar:

1,65. boyum normal ama kilom anormal. zaten orantılı kilo alamıyorum direk göbeğim çıkıyo zeytin yutmuş solucan gibiyim şuan:52:

hahaha :D:D acaba ben nereme alcam kiloyu sporda yapmak istiyorum ama hangi hareketleri yapmam lazım bilmiorum... bu arada benim kilom boyuma görede daha çok oransız:D:D bence iyisin ben daha vahim durumdayım :D:D:D:

Back