• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflığımdan utanıyorum vol.2:(

kızlar merhaba
uzun zaman oldu cvplarınıza yorum yapamadım çok özür dilerim.ailevi durumlardan dolayı nete girmeye fırsatım olmadı.

keşke bu zaman içinde güzel haberlerle dönebilseydim ama durum daha da vahim.hayatımın en düşük kilosunu görmüş bulunuyorum
40,5!
eridim ya resmen eridim yani.stresten koşturmacadan yok olcam nerdeyse.elimi attığm yer kemik...3 hafta sonra tatilim bitiyo ben kilo vermek için uğraştım sanki!!

1 hafta önce de doktora gitmiştim.one a day junior çiğneme tabletini al dedi.bana diyoki sen de çocuk sayılırsın zaten bunu kullanİ:))
içinizde kullanan var mı bilmiyorum.alıcam ama benim umudum yok artık...benim de bu hayattaki sınavım bu heralde

cnm bende senin gibiyim 1,70 boyum kilomda 46ydı ne denediysem olması artık bunaldım resmen herkesin bünyesi farklı bide benim midemde gastirit var fazla yemekte yiyemiorum ve tiroitlerim yavaşta çalışıo onun içinde ilaç kullanıorum oda zayıflatıo en son 46ya düştüm işte dayanamayıp diyetisyene gittim artık bana ayda kalıcı olsun die 1 kilo falan alman gerekio dedi bazı besin destekleyici şeyler verdi 1ay sonra gittimde 1kilo 700 gram aldıgımı gördm ve çok mutlu oldum şuan 47,7 kiloyum inşallah dahada alıcam sana tavsiyem diyetisyene git durumun varsa özele git bazı hastaneler 50tlye bakıolar... durumum yok diosan devlette de diyetisyenler var daha az ilgileniolar ama faydası olur belkii

mrb lessiecim.diyetisyene devam ediyo musun.nasıl gidiyo calışmalar..ben özel bi hastaneye gittim bana 400 lira tahlil masrafı çıkardı ya.diyetisyene de gitmem sanırım.devlette de sıra bekliyosun off bilmiyorum ki...

Ay tatlım inşallah kilo alabilirsin ama konu başlığına gülmeden edemedim çok sempatiksin yahu :1: Bir de şu arkadaşlarını salla ne olur ya bana da derlerdi sopa gibi kolların yok popon dümdüz derlerdi bilmiş bilmiş.. sen önce bir doktora gitsene hormonlarına baktır eğer sorun yoksa bir diyetisyene git ne var ki illa ki kilo vermeye mi gelir insanlar sana düzgün bir beslenme programı yapıversin nasılsa kalori bilmemne hesabını biliyorlar :34:

:)konu başlığı komik ama %100 gerçek inan bana:37: doktora da gittim canım da ben düştükçe düşüyorum.şu stresin de bi ilacı yok ki:41:

Biz bir kac ay arkadaslarla burda yarisma yapmistik.
Ben o zaman 48 kilodan 51 e ciktim. Simdide dusmemek icin ugrasiyorum.
Bence sizde mutlaka yarisin :27:

keklik06 aynı sorun bende de var üstelik 30 yaşını geçiyorum bir de çocuğum var. maalesef bende kilo alamıyorum. özellikle bacak ve kollar bide yüzüm. ben en çok bacaklarım alsın istiyorumm. senin gibi bende kıyafet alamya gidince istediğimi alamdan gelmenin burukluğunu yaşıyorum. etraf malumn kilo al deyip duruyor. üsütüme oturan bir pantolan giymek istiyorum. en çokda şort ve tayt giymek. bide bacaklarım çarpık biraz kilo alsa belki düzelir diyorum ama ne çare alamıyorum. bende spor merkezi araştırıyorum bacaklara kilo aldırabilirler diye. fikri olan var mı.

mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim

canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen

herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkün:(keklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum:14::14:

lisede banada sen çocuk reyonundan giyiniyorsundur yoksa beden bulamazsın gibi laf edenler oldu ki evet ben çok zayıftım onlara göre ama şuan 50 kiloyum genede takmamak gerek öyle insanları sana laf edenin kendiyle muhakak bir derdi vardır sana laf etmekle kendini rahatlatıyordur o yüzden hiç üzülme.ben bi haftada (7/24) sadece patates püresi ve patates bulamçı yiyerek ve komposto içip 56 kilo olmuştum hayatımda en fazla aldığım kilo buydu ve karar verdim sipraktini deneyeceğim. bak bu topikte bir sürü şeyi deneyip paylaşan arkadaşlar var onların tariflerindende çözüm bulabilirsin uyandığında ballı süt iç sora gene uyu yaatmadanda yap bunu düzenli olarak faydasını görürsün emin ol. inşallah istediğini başarırsın.

Arkadaşlar ben sipraktin yada prakteni hiç önermiyorum. Bende kullandım evet iştah açıyor ve kilo aldırıyor ama bir süre sonra etkisini kaybediyor ve iştahınız yine kapanıyor. Aldığınız kilolarıda çok kısa bir sürede tekrar geri veriyorsunuz. Daha da moraliniz bozuluyor.
Yorumlarınızı okuyorum ve hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Herhalde bu dünyada zayıfları zayıflardan başkası anlamaz:) Kıyafet bulamıyorum pantolon zaten yok. Bacaklarımı kafama o kadar taktım ki sanki herkes bacaklarıma bakıyor gibi geliyor. Kollarım incecik. Beni görünce liseye mi gidiyorsun diyorlar oysa ben iki üniversite bitirdim. 24 yaşındayım diye gururla söyleyemiyorum çünkü söylediğim an yüzlerindeki ifade sinirlerimi bozuyor. Yaşları ufacık kızlar yanımda dev gibi duruyor. Bir de "ye biraz ye" öğütleri var tabi. Sanki aç dolaşıyoruz biz. Ben 3 öğün yemek yiyen bir insanım ama alamıyorum işte hemen doyuyorum.
En çok koyanda bizleri eleştiren laf sokan kişilerin kilolu insanlar olması. Ben hayatımda bir kişiye bile biraz kilo ver az ye gibi şeyler söylemedim, ama insanların ayy bele bak ayy kollara bak gibi rahatca konuşabilmelerine şaşıyorum...

ah ahh keşke ben de 40 kilo olsam da zayıflıgımdan utansam o ne guzel utanc öyle.. ya kızlar ne güzel yeme özgürlüğünüz var utanıp sıkılmayın gönlünüz ne isterse onu yiyin ne guzel kılo alamıyosunuzz

her gün 1 kase şekerli yogurt, yatmadan önce 1 tane muz yiyin. ayrıca yemekleri ekmekle yemekte fayda var. mamayı kaç gün yiyebiliceksiniz zaten zayıflıktan şikayet edenlerin iştah sorunu muhakkak vardır daha çok sogutmayın kendinizi yemekten..

mesela ben mamayı bırakıp çikoltaya döndüm tahin pekmez devam qene. kilom artmaya devam edio bide qöbek çıkıo onu napcm bilmiorum :D

en sağlıklı kilo alma yöntemi bence yüzme. yüzdükten sonra ilk bir saatte yediğiniz her şey size kilo olarak dönecektir arkadaşlar:)

mrb kızlar
vayy vay çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli
pazartesi ve bugün araştırma hastanesine gittim.beslenme ve diyet bölmüne gidicektim ilk önce dahiliyeden sevk gerekiyormuş.neyse oraya da gittik kan testi mesti yaptılar.sonuç.....
sonuç yok her şey normal://////kafayı yicem ya her şey bu kadar normalken ben ekstra bi çaba sarfediyorum sanki zayıf kalmak için.
ordan da diyet polikliğine gittim.hiç memnun kalmadım.gerçi adam da napsın ben yemedikten sonra..yiceksin diyip durdu:36::36::36:
evet ben de biliyorum yemem gerektiğini ama yemeklere fobim var işte:1:

mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim

canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen

herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkün:(keklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum:14::14:

şimdi gördüm ve çok üzüldüm kilomax diye bir ürün var kardeşim kullandı bi araştır bence o kilo aldı eczanelede vardır cnm

rezene çayı iştahı çok açıyor tatlı tuzlu ne varsa götürürsün 3. günden itibaren acıkmaya başlayacaksın.bu çayı kahvaltıda ve şekersiz iç ama 2 3 bardak iç içebiliyorsan pekmezden falan çok çok daha etkili ben pekmez içerek kilo alamamıştım birde üstüne sivilcelenmiştim.bide çok zayıfsan göğüslerinde küçüktür muhtemelen rezene göğüsleride dolgunlaştırıyor 1 taşla 2 kuş 2 tl lik alsan aktardan bu çay sana 1 ay gider pahalı birşeyde değil yani ama ondan snra dolapta ne varsa silip süpüreceksin

mesela ben mamayı bırakıp çikoltaya döndüm tahin pekmez devam qene. kilom artmaya devam edio bide qöbek çıkıo onu napcm bilmiorum :D

ben pekmezle hiç kilo alamadım rezene çayını şekersiz içerek aldım amacım kilo almak değildi oysa.buna rağmen karnım dümdüz belim 63 cm hergün mekik çektim ve yanlara esnedim belimin ince kalması için 10 15 dk sürüyor tavsiye ederim göbek 'ayva' olandan daha büyükse kilo alman manasını kaybeder çirkin durursa

mrb kızlar
vayy vay çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli
pazartesi ve bugün araştırma hastanesine gittim.beslenme ve diyet bölmüne gidicektim ilk önce dahiliyeden sevk gerekiyormuş.neyse oraya da gittik kan testi mesti yaptılar.sonuç.....
sonuç yok her şey normal://////kafayı yicem ya her şey bu kadar normalken ben ekstra bi çaba sarfediyorum sanki zayıf kalmak için.
ordan da diyet polikliğine gittim.hiç memnun kalmadım.gerçi adam da napsın ben yemedikten sonra..yiceksin diyip durdu:36::36::36:
evet ben de biliyorum yemem gerektiğini ama yemeklere fobim var işte:1:

aaaaa........ beni anlatmışsın sanki.doktora gidiyorum her şey gayet iyi.sanki içimde biri var yeme yeme diye benimle konuşuyor
gibiydi...... 3 gündür prakten kullanıyorum bu defa gerçekten umutluyum. 2 gundur gerçekten iştahım açıldı ve uykuda yapmadı.eminim kilo alacağımdan hatta spor yapacağım yavaş yavaş vücudum taş gıbı olsun bıle demeye başladım.öyle hissediyrum.tibetin gençlik pınarı yogasını da yapıyorum

ah ahh keşke ben de 40 kilo olsam da zayıflıgımdan utansam o ne guzel utanc öyle.. ya kızlar ne güzel yeme özgürlüğünüz var utanıp sıkılmayın gönlünüz ne isterse onu yiyin ne guzel kılo alamıyosunuzz

gönlümüz hiç bir şey yemek istemiyor işte sorunun tam kaynağı da bu........ anlatabildim mi

gönlümüz hiç bir şey yemek istemiyor işte sorunun tam kaynağı da bu........ anlatabildim mi

canım ben 164 boyunda şuan 52 kiloyum 45 kilodan bu kiloya çıktım 6 aylık evliyim doktor sana tavsiyem kesinlikle ŞU BÖYLE YAPARSAN KİLO ALIRSIN YOKSA HİÇBİR ÜRÜN SENİN KALICI KİLO ALMANA YARDIMCI OLMAZ
ÜÇ ÖĞÜN YEMEK YİCEKSİN NE YAP ET ÜÇ ÖĞÜN KESİNLİKLE TÜKET
ARA ÖĞÜN YAP SABAH KAHVALTISINDAN İKİ SAAT SONRA KURUYEMİŞ YE YADA BİR ÇİKOLATA ÖĞLEN YEMEĞNİ EKMEKLE YE ÖĞLE YEMEĞİNDEN İKİ SAAT SONRA YİNE KURUYEMİŞ YADA TATLI YE BU ÇİKOLATA DA OLABİLİR AKŞAM YEMEĞİNİ DE EKMEKLE YE EKMEĞİ TÜKET VE ASIL ÖNEMLİ OLAN ŞU AKŞAM YATMADAN HEMEN ÖNCE NE YAP ET KENDİNİ ZORLA SANDİVİÇ YAP ŞU MARKETLERDE SATILAN SANDİVİÇ EKMEKLERİ ONLARDAN YAP YE BUNU Bİ AY YAP Kİ BEN DÜZENLİ YAPMADIM YAPSAM DAHA FAZLA KİLO ALIYORUM ŞİMDİ ARADA BİRYAPIYORUM KİLOMDAN MEMNUNUM ŞUAN BENİM TAVSİYEM BUNLAR SANA ÜZÜLMESEM İNAN BU KADAR YAZMAZDIM

rezene çayı iştahı çok açıyor tatlı tuzlu ne varsa götürürsün 3. günden itibaren acıkmaya başlayacaksın.bu çayı kahvaltıda ve şekersiz iç ama 2 3 bardak iç içebiliyorsan pekmezden falan çok çok daha etkili ben pekmez içerek kilo alamamıştım birde üstüne sivilcelenmiştim.bide çok zayıfsan göğüslerinde küçüktür muhtemelen rezene göğüsleride dolgunlaştırıyor 1 taşla 2 kuş 2 tl lik alsan aktardan bu çay sana 1 ay gider pahalı birşeyde değil yani ama ondan snra dolapta ne varsa silip süpüreceksin

bi araştırayım dedim şu rezene çayını, zararlı etkilere baktım bir de ne göreyim "Rezene çayının iştah arttırıcı özelliğinden dolayı kilo problemi olup diyet yapan kişilerin kullanmaması iyi olur. Çünkü iştahları artacağı için diyette zorluk çekebilirler." aman Allah'ım böyle yan etkiye can kurban dedim :52:

Back