- Konu Sahibi Latinachica
-
meraba arkadaşım ben sana bişey sorucam bende aşırı zayıflğmdan şikayetçiyim.bu ilacın yan etkisi fln oluyomu? ben de kardesimde almayı düşünüyoruz biraz bilgilendirirmisin? ben 1 64 boyundayım 48 kiloyum 53 fln olmayı çok istiyorum hayatımda hiç 50 yi görmedim.biraz kilo alabilsem
cnm ben Weight Gainer Van. 1850 kullanıyrm çiklatası da var ayda 5 kilo falan rahat aldırıyo ama biraz pahalı işte eczaneden almştm önce sonra sitesinden aldım kampanya falan olyo fiyat birz düşüyo
bende cok zayıfım(( günde 4-5 ögün yemeye calısıyorum suana kadar 2 hafta oldu sadece 1.5 kilo aldım :S:S
seni çok iyi anlıyorum canım...
bende iki ay öncesine kadar çok zayıftım şuan 5 kilo aldım moralim ve kendime güvenim yerine yerine geldi
yaşını, boyunu, kilonu yazar mısın bir iki tavsiyede bulunabilirim.
Ben kilo vermeye ugrasan biri olarak sana kesinlikle abur cubur yemeni oneriyorum demek isterdim ama o da sagliksiz olcak :2:
nasil besleniyorsun peki ? yiyorsun da kilo alamiyormusun yoksa yemiyormusun ?
arkadaşlar bırakın ilacı cartı curtu. bende 20 yaşındym. 1.63 boy 42 kiloydum. baska bi formda bebe bisküvisi tavsiyesini okudum. herqece yatmadan pekmezle yapıp yiorum. 10 qünde 2 kilo aldım. üstelik iştahımda açıldı. qünde 1öqün yien ben 4 öqün yiorum qördüqümü azda olsa yemeye calışıorum. denemekte fayda var derim
mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim
canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen
herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkünkeklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum
ben de yazsam bana da tevsiyelerin olur mu?
yaşım 30
boy 1.58
kilo 48
Kıskanıyorum sizikeşke bende zayıf olsm.. hatta çok çok zayıf olmaya bile razıyım
mrb arkadaşlar bu siteye kilo almak için araştırmalar yaparken kaydolmuştum ve ilk konum da buydu...aradan ne kadar zaman geçti ben hala aynıyım...hatta kilo verdim
canım çok sıkkın gerçekten benim gibi olanlarla dertleşmek istiyorum:'(dün tamamen arkadaşlarımın dalga konusu oldum.yok kollara bak yok bacaklara bak etin budun yok seni kim alıcak gibi şeyler..ben zten bu duruma çok takılıyorum çok üzülüyorum bi de böyle şeyler duyunca iyice kahroluyorum.öyle ki mesela bütün günü çok güzel geçmiş ama biri yaa biraz kilo al demiş olsun eve dönerken aklımda hep o söz ve yine aynı üzüntü...ben bu durumdan o kadar sıkıldım ki kendimden o kadar bunaldım ki hayata küsüyorum resmen
herkesi şaşırtmak istiyorum ama ne mümkünkeklik hep aynı keklik hep aynı kilo hep aynı sıkıntılar.tek derdin bu olsun demeyin bu benim en büyük derdim belki de bunu en iyi yaşayan anlar..sıc ak yaz günlerinde kat kat gyinmeyi, kıyafet bile bulamamayı, dalga konusu bile olmayı,sağlıksız görünmeyi....zayıflığımdan utanıyorum
kızlar ilacı sormuşsunuz özelden atamıyorum ama bi başka forma yazmştm nese söliym GNC ProPerformance Weight Gainer Van. 1850 birz pahalı ben kapmanyalarını takip ediyorum birde goldkart diye bişi var 20 lra onu aldığında her ayın ilk haftası indirimli satıyolar eczanelerde var mağazalrıda var ama ben netten sipariş veriyorum bazende telden bence bi alın derim ben 39 kilydum üniye başladım herksn dalgası olmştum milletn derdi ben olmştum şimdi 53 oldum düşünn artık 60 olnca bırkcm cok fazla ürün denemiştm aktardan olsun ensure prakten olsun bi işe yaramadı sütlü muz la braz almştım 36 ydım sanrım 39 olmştm ama oda biyere kadar sütlü muzu da bal da koyuyodum bütün testleride yaptırdım bişi cıkmadı bi deneyin en azından ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?