zayıflığımdan utanıyorum vol.2:(

internetten baktım bu ilacın fiyatına da biraz yüksek acaba nekedar dayanıyo bi kutusu?ve nekadar süre kullanıpta etkisini gördün cnm

cnm ben Weight Gainer Van. 1850 kullanıyrm çiklatası da var ayda 5 kilo falan rahat aldırıyo ama biraz pahalı işte eczaneden almştm önce sonra sitesinden aldım kampanya falan olyo fiyat birz düşüyo

dml20 arkadaşım bu ilacı nekar süre kullanıpta kilo aldın.fiyatı biraz pahalıymış nekar gidiyo bi kutusu? her eczanede bulabilirmiyiz bu ilacı

sakın ilaç kullanma.ama şu sporcuların kullandığı protein tozlarından kullanıp hafif spor yaparsan faydasını görürsün eminol.
aslında bütün olay yerleşik kiloda bitiyor.yerleşik kilonun üstünde 1 sene istediğin kiloya yakın seyredersen istediğin kiloda kalırsın.

bende kilo veremiyorum herkesin bir derdi var :)
benim sana önerim abur cubur ye balık hapı kullan falan değil kesinlikle.ilk önce doktora görünmelisin ve -sağlıklı kilo alma yöntemleri-araştırmalısın.eğer doktora gitmeden kilo almaya kalkarsan,hem bünyene zarar vermiş olursun hemde fiziksel sorunlar yaşayabilirsin.mesela vücudunda çatlaklar oluşmaya başlayabilir.o yüzden kilo almakta vermekte isteyenlerin ilk önce doktora görünmesi gereklidir bence.

ben de yazsam bana da tevsiyelerin olur mu?
yaşım 30
boy 1.58
kilo 48

Ben kilo vermeye ugrasan biri olarak sana kesinlikle abur cubur yemeni oneriyorum demek isterdim ama o da sagliksiz olcak :2:
nasil besleniyorsun peki ? yiyorsun da kilo alamiyormusun yoksa yemiyormusun ?

abur cuburla alakası yok bence ben o kadar aburcubur seven biri olarak...
yemekten sonra patlayacak olsam çikolataya yemişe sondurmaya hayır demem.
ama mide küçük azacık yemekten doyuveriyoruz. yemeği daha çok koysam o zaman yiyemiyorum. kalıyor dökünce de yazık. bulamayanlar var

valla aynı dert bendede var ve bebe bisküvisi hiç bi işe yaramadı boşu boşuna yemek içn işkence çektim diebilrim

cnm bende senin gibiyim 1,70 boyum kilomda 46ydı ne denediysem olması artık bunaldım resmen herkesin bünyesi farklı bide benim midemde gastirit var fazla yemekte yiyemiorum ve tiroitlerim yavaşta çalışıo onun içinde ilaç kullanıorum oda zayıflatıo en son 46ya düştüm işte dayanamayıp diyetisyene gittim artık bana ayda kalıcı olsun die 1 kilo falan alman gerekio dedi bazı besin destekleyici şeyler verdi 1ay sonra gittimde 1kilo 700 gram aldıgımı gördm ve çok mutlu oldum şuan 47,7 kiloyum inşallah dahada alıcam sana tavsiyem diyetisyene git durumun varsa özele git bazı hastaneler 50tlye bakıolar... durumum yok diosan devlette de diyetisyenler var daha az ilgileniolar ama faydası olur belkii

Kıskanıyorum sizi keşke bende zayıf olsm.. hatta çok çok zayıf olmaya bile razıyım

valla cnm öyle değil işte kilolu olmak ne kadar büyük sorunsa zayıf olmakt o kadar büyük bi sorun kıyafet bulamıosun sürekli bol giyiniosun kışın yine bi nebze kat kat giyiosun ama zayıf kötü oluo bi kere bile dışarda kısa etek yada şort giydiğii hatırlamıorum hep bol hep bol:s

Ay tatlım inşallah kilo alabilirsin ama konu başlığına gülmeden edemedim çok sempatiksin yahu Bir de şu arkadaşlarını salla ne olur ya bana da derlerdi sopa gibi kolların yok popon dümdüz derlerdi bilmiş bilmiş.. sen önce bir doktora gitsene hormonlarına baktır eğer sorun yoksa bir diyetisyene git ne var ki illa ki kilo vermeye mi gelir insanlar sana düzgün bir beslenme programı yapıversin nasılsa kalori bilmemne hesabını biliyorlar

kızlar buna benzer bi ilaç bende kullanıorum diyetisyen tavsiyesiyle Qnt 3000 die gerçekten işe yarıo birde sabahları aç karnı arı sütü, polen, bal ,propolis karışımı bişey kullanıorum genelde her yer satılıo bilindik bi markanın ürünü ve yine gncnin brewer's yeast kullanıorum toplam fiyatı biraz pahalı oluo 230a almıştım ilk başta çok içim gitti ama ama gerçekten faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…