- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
tamam canım konuşuruz kendine dikkat et hoşçakalİnşallah bu psikolojiden kurtuluruz dilediğimiz kiloya ulaşırız.50 kilo olmak istiyorum ama rüya gibi( Bulduğun herhnagi bir yöntem olursa beni de bilgilendirir misin? Çıkmam gerek şimdi,görüşürüz...
konuyu açan arkadaşla fizik özelliklerimiz aynıydı bundan 2 ay öncesine kadar yani bende 44 kilodaydım boyumda 1.67 idi..sonra burdaki forumlarda bebe büskivisinin kilo aldırdığını okudum denemediğim şey kalmadığı için bunu da denemekten zarar çıkmaz diyerek başladım uygulamaya bunun yanında spiraktin şurubunu ve balık yağı kullandı sonuç 1 ayda 8 kilo aldım ve tam 52 kilo oldum bu benim için bi mucizeydi ki ben 21 yıldır hep 44 kilodaydım metabolizmam da hızlıydı üstelik ama inat ettim ve başardım.. tek çözüm mideyi genişletmekte sanırım çünkü eskiden 5 kaşık pilav yesem doyardım daha fazlasını yiyemezdim ama yedikçe midem genişledi ve aldım kiloları umarım herkes istediği kiloya ulaşır
tamam canım konuşuruz kendine dikkat et hoşçakal
1 ayda 8 kilo muutebrik ederim seni süpersin gerçekten.ya 8 i bırak 2 kilo bile hayal benim için...şuan ideal kilona ulaşmışsındır ne mutlu sana darısı bana ve benim gibilere olsun inş evet canım işin sırrı mideyi genişletmekte ben iki lokmada doyuyorum
anlatsana biraz kilo alınca hayatında neler değişti sen nasıl değiştin belki bizi de şevke getirirsin:44:
kızlar bu bebe bisküvisi işe yarıyomu gerçekten ya bi çok kişi faydasını gördüm diye yazmış bende kilo almak için herşeyi deneyenlerdenim iştahıda açıyomu acaba?
ben sadece bebe bisküvisini kullanmadım canım yanında iştah açıcı şurup ve balık yağıda kullandım ve çok şükür aldım kilo..şimdi ise şurubu ve balık yağını kullanmadan haftada 3 kere alıyorum bebe bisküvisini ve 2 gün önce tartıldım 1 kilo daha almışım 51 olmuşum yani canım.. bende birçok şeyi deneyen fakat kilo alamayan biriydim ama bu üçlü sayesinde bi ayda 8 kilo aldım inşallah sende alırsın hayatım
arkadaşlar bende 19uma giricem 2 ay sonra üniversite 2. sınıfa geçtim ama boyum 1.64 kilomda en son 44tü ama ramazanda vermiş olabilirim. Fındık fıstık ezmesinin 100 gramında 600 küsür kalori varmış ben ramazandan sonra bol bol yemeyi planlıyorum bide günde 2 paket gofret ve yanındada 1 bardak ballı süt içicem.Zaten derslerim erken olunca kahvaltıda bir şey yiyemiyorum normal yediklerime bunlarıda eklersem +800 kalori kadar almış olurum.İnşallah en yakın zamanda alırız istediğimiz kiloları
bende öyle yapıyım canım o şurubu bende kullanıyorum ama çok fazla uyku yaptığı için içmek istemiyorum ama kiloda almam lazım o yüzden içiyim bari napıyım:)))
bende ilk kulladığım da acayip uyku yapıyordu ama sonraları düzeldi ve uyku sorunu ortadan kalktı bünye alışınca uyku etkilemiyor artık pes etme canım alacaksın inşallah :))
inşallah canım bu akşamdan itibaren başlıyorum artık azcık fazla uyuycam ama sağlık olsun:))
kızlar ilacı sormuşsunuz özelden atamıyorum ama bi başka forma yazmştm nese söliym GNC ProPerformance Weight Gainer Van. 1850 birz pahalı ben kapmanyalarını takip ediyorum birde goldkart diye bişi var 20 lra onu aldığında her ayın ilk haftası indirimli satıyolar eczanelerde var mağazalrıda var ama ben netten sipariş veriyorum bazende telden bence bi alın derim ben 39 kilydum üniye başladım herksn dalgası olmştum milletn derdi ben olmştum şimdi 53 oldum düşünn artık 60 olnca bırkcm cok fazla ürün denemiştm aktardan olsun ensure prakten olsun bi işe yaramadı sütlü muz la braz almştım 36 ydım sanrım 39 olmştm ama oda biyere kadar sütlü muzu da bal da koyuyodum bütün testleride yaptırdım bişi cıkmadı bi deneyin en azından ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?