zayıflığımdan utanıyorum vol.2:(

sopa gibiyim ben de morgana:/ bildiğin sopa yani ne bi kıvrım var ne bişey hayır keşke boyum daha kısa olsaydı en azından biraz daha orantılı olurdu.canım sen 5-6 kilo alsan yeter bence fazlasına hiç gerek yok.ne o öyle ucubeyim falan bu psikolojidn kurtulmalıyız şişmanlarda nasıl özgüven varsa bizde de olmalı.biraz kilo alsak çok güzel olcağımıza inanıyorum ben.kilo alırsak eminim bütün bu dşüncelerden krtulucaz.belki ilk başta bu düşüncelerden kurtulmalıyız ah bi bu halimizi kabul edebilsek...eminim devamı gelir ama işte biz stres yaptıkça daha çok zayııflıyoruz

konuyu açan arkadaşla fizik özelliklerimiz aynıydı bundan 2 ay öncesine kadar yani bende 44 kilodaydım boyumda 1.67 idi..sonra burdaki forumlarda bebe büskivisinin kilo aldırdığını okudum denemediğim şey kalmadığı için bunu da denemekten zarar çıkmaz diyerek başladım uygulamaya bunun yanında spiraktin şurubunu ve balık yağı kullandı sonuç 1 ayda 8 kilo aldım ve tam 52 kilo oldum bu benim için bi mucizeydi ki ben 21 yıldır hep 44 kilodaydım metabolizmam da hızlıydı üstelik ama inat ettim ve başardım.. tek çözüm mideyi genişletmekte sanırım çünkü eskiden 5 kaşık pilav yesem doyardım daha fazlasını yiyemezdim ama yedikçe midem genişledi ve aldım kiloları umarım herkes istediği kiloya ulaşır

İnşallah bu psikolojiden kurtuluruz dilediğimiz kiloya ulaşırız.50 kilo olmak istiyorum ama rüya gibi( Bulduğun herhnagi bir yöntem olursa beni de bilgilendirir misin? Çıkmam gerek şimdi,görüşürüz...

İnşallah bu psikolojiden kurtuluruz dilediğimiz kiloya ulaşırız.50 kilo olmak istiyorum ama rüya gibi( Bulduğun herhnagi bir yöntem olursa beni de bilgilendirir misin? Çıkmam gerek şimdi,görüşürüz...
tamam canım konuşuruz kendine dikkat et hoşçakal

1 ayda 8 kilo muu tebrik ederim seni süpersin gerçekten.ya 8 i bırak 2 kilo bile hayal benim için...şuan ideal kilona ulaşmışsındır ne mutlu sana darısı bana ve benim gibilere olsun inşevet canım işin sırrı mideyi genişletmekte ben iki lokmada doyuyorum

anlatsana biraz kilo alınca hayatında neler değişti sen nasıl değiştin belki bizi de şevke getirirsin:44:

Okadar bunalmıştım ki insanların bana acıyarak bakmasından ne kadar da zayıf die süzmelerinden bakışlarından bi akşam kilo almakla ilgili ne kadar topik varsa okudum hemen ertesi gün başladım.. bu defa başaracaktım başarmalıydım diye her sabah aynalara gülümseyerek baktım bugün biraz daha kilo almışım diye söyleyip durdum buna inandırdım kendimi.. gittiğim her yerde bakın nasıl da kilo almışım demeye başladım insanlar bunu farketmese de kendi kendimi motive ettim hep.. 2 hafta sonra çevremdekilerin kilo almışsın demelerini duydum ve inanılmaz mutlu oldum daha çok sarıldım aksatmadım yemeklerimi. bir ayın sonunda tartı da 52.00 rakamını görünce dünyaları bana vermişler gibi çığlığı bastım başarmıştım çünkü emeğimin karşılığını aldım. hayatımda neler değiştiği kısmına gelince kendime olan güvenim geri geldi artık insanların o bakışları yoktu aksine herkes nasıl kilo aldığımı öğrenmeye çalışıyor bende anlattıkça mutlu oluyordum.. ayaklarımı daha sağlam basıyorum artık ve hiç bir ortama çekinerek girmiyorum.. en güzeli de elbiselerimin bana dar gelmesiydi içine sığmadığımı görünce sevinçten uçuyordum abartmıyorum bu gerçekten böyleydi dolabımı baştan aşağı yeniledim 34 beden giyen ben 38 lere çıktım inanılması bile güçken başardım.. herşey kendine inanmakla başlar canlarım inanırsanız ve gerçekten azmederseniz yapılmayacak hiç birşey olamaz.. çok uzattım ama anlatınca bile yüzümde tebessümle yazdım her kelime dilerim herkes istediği forma kavuşur

kızlar bu bebe bisküvisi işe yarıyomu gerçekten ya bi çok kişi faydasını gördüm diye yazmış bende kilo almak için herşeyi deneyenlerdenim iştahıda açıyomu acaba?

kızlar bu bebe bisküvisi işe yarıyomu gerçekten ya bi çok kişi faydasını gördüm diye yazmış bende kilo almak için herşeyi deneyenlerdenim iştahıda açıyomu acaba?

ben sadece bebe bisküvisini kullanmadım canım yanında iştah açıcı şurup ve balık yağıda kullandım ve çok şükür aldım kilo..şimdi ise şurubu ve balık yağını kullanmadan haftada 3 kere alıyorum bebe bisküvisini ve 2 gün önce tartıldım 1 kilo daha almışım 51 olmuşum yani canım.. bende birçok şeyi deneyen fakat kilo alamayan biriydim ama bu üçlü sayesinde bi ayda 8 kilo aldım inşallah sende alırsın hayatım

kızlar ilacı sormuşsunuz özelden atamıyorum ama bi başka forma yazmştm nese söliym GNC ProPerformance Weight Gainer Van. 1850 birz pahalı ben kapmanyalarını takip ediyorum birde goldkart diye bişi var 20 lra onu aldığında her ayın ilk haftası indirimli satıyolar eczanelerde var mağazalrıda var ama ben netten sipariş veriyorum bazende telden bence bi alın derim ben 39 kilydum üniye başladım herksn dalgası olmştum milletn derdi ben olmştum şimdi 53 oldum düşünn artık 60 olnca bırkcm cok fazla ürün denemiştm aktardan olsun ensure prakten olsun bi işe yaramadı sütlü muz la braz almştım 36 ydım sanrım 39 olmştm ama oda biyere kadar sütlü muzu da bal da koyuyodum bütün testleride yaptırdım bişi cıkmadı bi deneyin en azından ...

kızlar bende kılomdan muzdariptim yanı boyum 57 kılom 44 tu aslında asırı bı zayflıım yoktu ama hrkes cok zayfsın derdı psikolojim bzulmustu be-ıde sevglım baya ırı yarı olduu ıcın gaza geldim kilo alma derdıne dustum.bu sıtede o biskuvı olayını duyunca heves yaptım aldım denedım tadını pek sevedım bnde etkıde ypmadı yanı sonucta bi bıskuvyle olcka bse deglki bu .hernyse umutlarım ıyce tukenmsti. snra okul tatil oldu eve geldım tabı yurt yemeklerıde benı ck etklyodu.kndmı zorladım yemek ıcın.yanı bı dakka bos bırakmadım agzmı herseyı yedıım.en etkılı yol gece yiyip oyle yatmak kesnlıkle ac yatmayın kızlar.bebn gecenın 3unde 4unde tostlar yaptım koca bardakta ballı sutler ictim.ve istahım acaip derecede acıldı bıde yedıkce tartılıyodum bugun su kıloya gelmeden yatmıcam dedım.ve sonuc suan ac karnıma 49 um tokkan 50 yı gecıyorum :) cok mutluyum ama benım gobus ve popo aldı ben bacaklarım dolsun ıstıyodum ama cok memnununm bnım tavsiyem gece yiyip yatmanız kızlar bıde ıradelı olun kesnlıkle basarcaksınız

.hepinize bol iştahlı gunler.. :)

bende öyle yapıyım canım o şurubu bende kullanıyorum ama çok fazla uyku yaptığı için içmek istemiyorum ama kiloda almam lazım o yüzden içiyim bari napıyım:)))

arkadaşlar bende 19uma giricem 2 ay sonra üniversite 2. sınıfa geçtim ama boyum 1.64 kilomda en son 44tü ama ramazanda vermiş olabilirim . Fındık fıstık ezmesinin 100 gramında 600 küsür kalori varmış ben ramazandan sonra bol bol yemeyi planlıyorum bide günde 2 paket gofret ve yanındada 1 bardak ballı süt içicem.Zaten derslerim erken olunca kahvaltıda bir şey yiyemiyorum normal yediklerime bunlarıda eklersem +800 kalori kadar almış olurum.İnşallah en yakın zamanda alırız istediğimiz kiloları

Son düzenleme:

cnm gece yatmadan once mıdenı tıka basa doldur oyle yat bı dakka bıle bos bırakma ne gorursen at aagzına:) ben oyle yaptım vlla ıstahım cok acıldı bu seferde gobus ve popoyla basım dertte

bende 1.68 boyundayım,44 kiloyum.. anlayacağın bende çok zayıfım . Bacaklarım çok ınce. Bi göğüslerim falan biraz iri , totom azcık var o yuzden pek zayıflıgım belli olmuyor.. 45 olsan düzelirsin. Bu arada bende 4 kilo verdım. Dertten .

bende öyle yapıyım canım o şurubu bende kullanıyorum ama çok fazla uyku yaptığı için içmek istemiyorum ama kiloda almam lazım o yüzden içiyim bari napıyım:)))

bende ilk kulladığım da acayip uyku yapıyordu ama sonraları düzeldi ve uyku sorunu ortadan kalktı bünye alışınca uyku etkilemiyor artık pes etme canım alacaksın inşallah :))

Son düzenleme:
ben zaten etli butlu olmak istemiyorum çok zayıf olmayayımda zayıf olayım yeter :) kemiklerimde ince olunca çok daha zayıf duruyorum hayatımda hiç şöyle normal göründüğüm bi zaman olmadı.orantılı bi vücudum var ama zayıfım işte

bende özellikle yaz aylarında dışarı çıkmak istemiyorum hiç bir kıyafet yakışmıyor zaten kışın en azından kalın giyinerek daha az göze batıyorum...ama kendimi biliyorum kilo alamamamın en büyük nedeni psikolojik..moralim bi dönem az bi bozulsa hemen gidio olmayan kilolarımdan 2-3 kilo:/ bu sefer buna moralim bozuluyo toparlanamıyorum..yıllardır bu döngüdeyim çözümde bulamıyorum...yaptırmadığım tahlil kalmadı çok şükür birşey çıkmıyor ama bende bu görünmeyen halimle yaşıyorum..bu arada boyum 1.75 kilo 52

bende ilk kulladığım da acayip uyku yapıyordu ama sonraları düzeldi ve uyku sorunu ortadan kalktı bünye alışınca uyku etkilemiyor artık pes etme canım alacaksın inşallah :))

inşallah canım bu akşamdan itibaren başlıyorum artık azcık fazla uyuycam ama sağlık olsun:))

meraba arkadaşım ben sana bişey sorucam bende aşırı zayıflğmdan şikayetçiyim.bu ilacın yan etkisi fln oluyomu? ben de kardesimde almayı düşünüyoruz biraz bilgilendirirmisin? ben 1 64 boyundayım 48 kiloyum 53 fln olmayı çok istiyorum hayatımda hiç 50 yi görmedim.biraz kilo alabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…