• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflatan Ayran Tarifi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Bu ayran sizi hem zayıflatacak hem de vücudunuzu toksinlerden arındıracak!

Zayıflatan ayran tarifi malzemeler:

2 kaşık az yağlı yoğurt

1 su bardağı su

2 dal kıyılmış dereotu

1 tatlı kaşığı nane

2 dal maydanoz

1 adet salatalık

Zayıflatan ayran tarifi hazırlanışı:

Rondonun içerisine yoğurdu, 4'e bölünmüş salatalığı, suyu, naneyi, maydanozu ve dereotunu koyup çırpın.

Buzu ekleyin.

Naneyi de katarak içebilirsiniz.

Bu tarifin kalori değeri 1 porsiyon veya 1 kişilik ölçü baz alınarak Uzman Diyetisyen Deniz Berksoy tarafından hazırlanmıştır.

hürriyetaile

$zayiflatan_ayran.jpg

Ben bunu ayran yapmadan yoğurdun içine hepsini katıp kaşıkla yiyorum.Acaba aynı etkiyi mi yaratıyor..
Ama su kullanmıyorum , yoğurdun suyundan bir yemek kaşığı kadar koyuyorum..

Bu ayran sizi hem zayıflatacak hem de vücudunuzu toksinlerden arındıracak!

Zayıflatan ayran tarifi malzemeler:

2 kaşık az yağlı yoğurt

1 su bardağı su

2 dal kıyılmış dereotu

1 tatlı kaşığı nane

2 dal maydanoz

1 adet salatalık

Zayıflatan ayran tarifi hazırlanışı:

Rondonun içerisine yoğurdu, 4'e bölünmüş salatalığı, suyu, naneyi, maydanozu ve dereotunu koyup çırpın.

Buzu ekleyin.

Naneyi de katarak içebilirsiniz.

Bu tarifin kalori değeri 1 porsiyon veya 1 kişilik ölçü baz alınarak Uzman Diyetisyen Deniz Berksoy tarafından hazırlanmıştır.

hürriyetaile

Eki Görüntüle 951472

ben salatalık yerine marul yaprağı koydum pul acı biber sirke limon kekik sarımsak da ekledim bazen tadı süper kalorisi düşük içine kattığınız her baharat çeşidi metabolizmayı hızlandırıyor müthiş tok tutuyor ara öğün yada ana yemekten önce içersen az yemeni sağlıyor yoğurdun özellikle göbek yağlarını eritmede çok işe yaradığını okumuştum sütle pek aram yok o yüzden ayran yoğurt salata hiç eksik olmuyor diyetimde umduğumdan daha çabuk kilo veriyorum birde ilginç olan bazen kilom değişmese bile inceldiğimi fark ettim sanırım yoğurdun bunda etkisi yüksek severdim yoğurdu ama bu kadar düzenli yemezdim birde elma sirkesi kullanıyorum artık öyle suyla karıştırıp içemiyorum ama salataya cacığa çorbaya kesinlikle ekliyorum hepimize kolay gelsin:16:

Back