Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amma minnoş ayakların varmış :)) arkadaşlar ben 39, en zayıf halimle 38.Ben 3-5 kilo verince ayak numaram 35 e iner
Normalde 36
Ya evet minnoşAmma minnoş ayakların varmış :)) arkadaşlar ben 39, en zayıf halimle 38.
Evet canım değişiyor ben toplamda 28 kg verdim 38 numaradan 37 -36 numaraya düştüMerhaba zayıflayinca ayak numarası değişir mi lütfen zayıflayan biri yardımcı olursanız sevinirim 40 numarası ayakkabı giymek istemiyorum artik boy yok en var et da yani 20 kilo versem en azından 39.5 olur mu tecrübeli bayanlar bir el atın konuya lütfen teşekkürler
Evet değişiyor Benim değiştiBen 60 kiloykn 38 giyiyordum 70 kilo olunca 39 giymeye başladım yani kilo alınca artıyorsa verincede azalır ayakkabı numarası diye düşünüyorum.
Canım 20 kilo aldım 36.5 dan 38e çıktı ayaklarımMerhaba zayıflayinca ayak numarası değişir mi lütfen zayıflayan biri yardımcı olursanız sevinirim 40 numarası ayakkabı giymek istemiyorum artik boy yok en var et da yani 20 kilo versem en azından 39.5 olur mu tecrübeli bayanlar bir el atın konuya lütfen teşekkürler