goguslerim cok buyuk .szice ne yapsam zayiflarim goguslerimi kuculturum yardimmmBoyum 1,66 kilom75 aslinda cok kilolu degil normalim ama dahada zayiflamak istiyorum.goguslerim cok
Boyum 1,66 kilom75 aslinda cok kilolu degil normalim ama dahada zayiflamak istiyorum.goguslerim cok buyuk vucuduma uymuyor.dogal yollardan kuculmesini istiyorum.ve zatiflamak istiyorum. Fikrinize danişmak istiyorum((
bu aletlerle yapılan hareketler sarkmış göğüsleri dikleştiriyor mu yani nu nasıl oluyor bir türlü aklım ermiyor bende sanki iki adet sallanan top adayı var gibi az kalmış durumdaSpor salonuna gitme imkanınız varsa gidin orada butterfly ve chaetpress makineleri var onlar küçültür
Ayıptır sorması kaç kilosunuz? Bugün tv'de izledim. Küçültme ameliyatında süt kanalları zarar görüyormuş. Bebekten sonraya erteleseniz iyi olur galiba.Bendede büyük göğüs sorunu (sorun demeyelim, Rabbim başka dert vermesin, enazından sağlıklıyım çok şükür) mevcut, ben berlei toparlayıcı sütyen takıyorum.. Omuz kısımları içinde suven marka omuzluk, (yani askı izi ve ağrıya engel oluyor) Boyuma göre normal görünüyorum, ama yaş aldıkça sırt ve bel ağrısına neden oluyor. Yıllardır küçülttüreyim dedim ama bebek olsun öyle diye erteledim. 2016 da gelmezse eğer o bebek olacağım ameliyat, küçültücem inşallah..
Kısacası ameliyat dışında fazla çözüm yok.
161 boyum, 53-55 arası gelip gider kilom. 5yıldır bebek için uğraşıyorum, ama şu saate kadar 1 düşük, 1 de kimyasal gebelik oldu. Allahtan umut kesilmez deyip bu güne kadar bir çok şeyi erteledim.. Bakalım haziran 2016 ya kadar kendime süre koydum, eğer olmazsa, ertelediklerimi uygulamaya geçirme niyetindeyim inşallah..Ayıptır sorması kaç kilosunuz? Bugün tv'de izledim. Küçültme ameliyatında süt kanalları zarar görüyormuş. Bebekten sonraya erteleseniz iyi olur galiba.
Benim iki bebek var rabbim sanada nasip etsin bende sut veriyordum dr dedi sutten kes iki ay gecsin sut bosalsin sonra ameliyat yaparim dediBendede büyük göğüs sorunu (sorun demeyelim, Rabbim başka dert vermesin, enazından sağlıklıyım çok şükür) mevcut, ben berlei toparlayıcı sütyen takıyorum.. Omuz kısımları içinde suven marka omuzluk, (yani askı izi ve ağrıya engel oluyor) Boyuma göre normal görünüyorum, ama yaş aldıkça sırt ve bel ağrısına neden oluyor. Yıllardır küçülttüreyim dedim ama bebek olsun öyle diye erteledim. 2016 da gelmezse eğer o bebek olacağım ameliyat, küçültücem inşallah..
Kısacası ameliyat dışında fazla çözüm yok.
Amin çok teşekkür ederim.. İnşallah yavrularınızı ömürlü sağlıklı büyütün.. Sizinde gönlünüze göre olur inşallah.. Belli zamandan sonra estetik görünmekten ziyade sağlıkta önemli.. Yaşınız ilerlemeden bencede olun..Benim iki bebek var rabbimsana
Benim iki bebek var rabbim sanada nasip etsin bende sut veriyordum dr dedi sutten kes iki ay gecsin sut bosalsin sonra ameliyat yaparim dedi
Benimkilerde kilodan dolayı öyleydi şükür biraz toplandılar ve küçüldün90 c takarken 85 c takıyorumbu aletlerle yapılan hareketler sarkmış göğüsleri dikleştiriyor mu yani nu nasıl oluyor bir türlü aklım ermiyor bende sanki iki adet sallanan top adayı var gibi az kalmış durumda
Sarkma olmadimiBenimkilerde kilodan dolayı öyleydi şükür biraz toplandılar ve küçüldün90 c takarken 85 c takıyorum
Bütün vücudunu değilde gogus ve kollarin caliscagi egzersizleri denemelisn çünkü bütün vücudunu calistirirsan göğüslerin büyük olduğundan hemen sarkacaktirBoyum 1,66 kilom75 aslinda cok kilolu degil normalim ama dahada zayiflamak istiyorum.goguslerim cok buyuk vucuduma uymuyor.dogal yollardan kuculmesini istiyorum.ve zatiflamak istiyorum. Fikrinize danişmak istiyorum((