zayiflamak ve goguslerimi kucultmek istiyorum

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
36
Boyum 1,66 kilom75 aslinda cok kilolu degil normalim ama dahada zayiflamak istiyorum.goguslerim cok buyuk vucuduma uymuyor.dogal yollardan kuculmesini istiyorum.ve zatiflamak istiyorum. Fikrinize danişmak istiyorum((

Spor salonuna gitme imkanınız varsa gidin orada butterfly ve chaetpress makineleri var onlar küçültür

Spor salonuna gidemem cocuklarim ufaklar birakacak yer yok duzenli

Boyum 1,66 kilom75 aslinda cok kilolu degil normalim ama dahada zayiflamak istiyorum.goguslerim cok buyuk vucuduma uymuyor.dogal yollardan kuculmesini istiyorum.ve zatiflamak istiyorum. Fikrinize danişmak istiyorum((

3 beyazdan ve sağlıksız yağlardan mümkün oldukça uzak durun. Düzenli beslenin ve düzenli uyuyun. Belli saatlerden sonra yemeyin. Evde spor yapabilirsiniz mekik falan çekebilirsiniz. Oklavayı alıp iki elinizle tutarak sağa sola hareketler yapın beliniz için. Ben evde ip atlıyorum

Benim bir arkadaşım var, 1,68 civarı boyu, 80 (belki daha üzeri, bilemiyorum) civarı da kilosu var, göğüslerinin ve poposunun büyük olmasıyla övünüyor, şaka yapmıyorum. Herkesin kendi tercihi ama bir insanın popo ve göğüsle övünmesi bana garip geliyor. "Küçük olanlar utansın " falan diyor. Etrafta böyle insanlar varken sizin zayıflama isteğinizi takdir ediyorum. Sağlıklı beslenmeniz lazım, bunun yanı sıra hareket etmek de çok önemli. Ben pek anlamam bu işlerden ama, umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz. :)

Spor salonuna gitme imkanınız varsa gidin orada butterfly ve chaetpress makineleri var onlar küçültür
bu aletlerle yapılan hareketler sarkmış göğüsleri dikleştiriyor mu yani nu nasıl oluyor bir türlü aklım ermiyor bende sanki iki adet sallanan top adayı var gibi az kalmış durumda

Aslında çok değil kilo dediğin 75 kilo, boyuna göre aslında çok canım. Normal bir kilo değil. Evde yarım saatini kardiyo videolarını yapmaya ayırsan, hoplamalı zıplamalı hareketler olur, su şişelerini kaldırma egzersizleri olur kendini yoracak enerji harcatacak her türlü egzersiz yapabilirsin evde. ekmeği yağı şekeri kessen çok kolay zayıflarsın ve göğüslerin de küçülür. 55-60 kiloya düşsen göğüslerini tanıyamazsın. Önce kilo ver, göğüslerini dert etme.

Bendede büyük göğüs sorunu (sorun demeyelim, Rabbim başka dert vermesin, enazından sağlıklıyım çok şükür) mevcut, ben berlei toparlayıcı sütyen takıyorum.. Omuz kısımları içinde suven marka omuzluk, (yani askı izi ve ağrıya engel oluyor) Boyuma göre normal görünüyorum, ama yaş aldıkça sırt ve bel ağrısına neden oluyor. Yıllardır küçülttüreyim dedim ama bebek olsun öyle diye erteledim. 2016 da gelmezse eğer o bebek olacağım ameliyat, küçültücem inşallah..
Kısacası ameliyat dışında fazla çözüm yok.

Ayıptır sorması kaç kilosunuz? Bugün tv'de izledim. Küçültme ameliyatında süt kanalları zarar görüyormuş. Bebekten sonraya erteleseniz iyi olur galiba.

Ayıptır sorması kaç kilosunuz? Bugün tv'de izledim. Küçültme ameliyatında süt kanalları zarar görüyormuş. Bebekten sonraya erteleseniz iyi olur galiba.
161 boyum, 53-55 arası gelip gider kilom. 5yıldır bebek için uğraşıyorum, ama şu saate kadar 1 düşük, 1 de kimyasal gebelik oldu. Allahtan umut kesilmez deyip bu güne kadar bir çok şeyi erteledim.. Bakalım haziran 2016 ya kadar kendime süre koydum, eğer olmazsa, ertelediklerimi uygulamaya geçirme niyetindeyim inşallah..

Benim iki bebek var rabbimsana
Benim iki bebek var rabbim sanada nasip etsin bende sut veriyordum dr dedi sutten kes iki ay gecsin sut bosalsin sonra ameliyat yaparim dedi

Benim iki bebek var rabbimsana

Benim iki bebek var rabbim sanada nasip etsin bende sut veriyordum dr dedi sutten kes iki ay gecsin sut bosalsin sonra ameliyat yaparim dedi
Amin çok teşekkür ederim.. İnşallah yavrularınızı ömürlü sağlıklı büyütün.. Sizinde gönlünüze göre olur inşallah.. Belli zamandan sonra estetik görünmekten ziyade sağlıkta önemli.. Yaşınız ilerlemeden bencede olun..

Bütün vücudunu değilde gogus ve kollarin caliscagi egzersizleri denemelisn çünkü bütün vücudunu calistirirsan göğüslerin büyük olduğundan hemen sarkacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…